MERCUR RETROGRAD IN LEU SI ZODIILE -26 IULIE -19 AUGUST 2018

“Intoarce-te, ai pierdut ceva esential la prima intalnire “
Mercur retrograd este o parte naturala din fluxul vietii. Universul ne spune ca exista un timp pentru a initia lucruri noi, pentru a merge mai departe si un timp pentru a reflecta la cele vechi. Prin acordarea mintii noastre cu intelepciunea universului, putem prospera, putem creste. O planeta retrograda poate pune in evidenta evenimente predestinate, probleme nerezolvate in trecut, actiuni gresite, modificari neprevazute, blocaje de tot felul, frustrari, agravari in unele domenii din viata. Nu trebuie uitat ca Mercur este “ghidul sufletului “ iar perioada de retrogradare ne poate arata calea catre sufletul nostru. Influenta majora a lui Mercur retrograd va fi asupra semnelor fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion dar si asupra celor doua semne pe care le conduce: Gemeni si Fecioare. 

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice ( domenii de viata ) de catre Mercur retrograd este mai precis daca va cunoasteti semnul ascendentului; in acest caz, cititi mai intai la semnul ascendentului si apoi la semnul soarelui natal.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Mercur retrograd in Leu va viziteaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale iar confuzia in comunicare in aceste directii chiar nu trebuie sa va mire. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiei cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Mandria creeaza destule probleme acuma, incercati toleranta fata de defectele celuilalti, invatati ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, axati-va mai mult pe corectarea defectelor voastre. Evitati toate preocuparile speculative cel putin in aceasta perioada. Nu ignorati  problemele, chiar minore de sanatate, evitati discutiile aprinse la locul de munca, nu luati decizii importante legate de munca deoarece ele vor fi modificate in septembrie. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati. Atentie la sanatate. Mercur guverneaza si casa gandirii practice, a fratilor, cum comunicati, rude, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate. Nu uitati ca Mercur retrograd in Leu scoate la iveala tot ce este ascuns.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mercur retrograd in Leu se ocupa de familia voastra, de radacinile voastre, de casa voastra, de ceea ce va da siguranta si stabilitate emotionala. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicare dupa perioada lui Mercur retrograd. Problemele legate de familie, casa, parinti, afaceri in familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este o perioada buna pentru a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii.
Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatii, copii, puteti descoperi anumite detalii peste care ati sarit in trecut, puteti sa descoperiti adevarata fata a unei iubiri, a unui iubit, a unui copil, a unei creatii personale. Poate sa apara o iubire din trecut, puteti restabili o legatura mai buna cu copii vostri, puteti sa va ganditi cum trebuie sa va folositi valorile personale pentru a face mai multi bani, pentru a obtine stabilitate financiara si emotionala. Nu uitati ca Mercur retrograd in Leu scoate la iveala tot ce este ascuns.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Orice perioada de retrogradare a lui Mercur este foarte importanta pentru voi deoarece este ghidul vostru astral. Iar Mercur retrograd in Leu vine cu lectii legate de mandrie, functii importante, comportament, actiuni personale, dispute cu rudelele, cu vecinii. Este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, cumparaturi, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti, verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). In comunicarile personale , argumentele voastre pot fi cam difuze, nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta, nu spuneti  da atunci cand vreti sa spuneti nu si invers. Mercur este si planeta familiei voastre, in consecinta, lucrurile gresite aparent ingropate legate de familie, casa, afaceri imobiliare, secrete de familie,  vor fi reinviate si trebuiesc rezolvate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Mercur retrograd in Leu va verifica portofelul, contul bancar, valoarea personala. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor pentru a face bani. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra , ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi. Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii, pot iesi in lumina anumite secrete, pot aparea in prim plan  probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Mercur retrograd in Leu va poate incurca dar si descurca anumite actiuni personale. Greselile in relatiile voastre, in planurile personale, sunt evidentiate acuma cu rolul de a le rezolva. Veti intelege mai bine ca mandria exagerata merge tot timpul in fata caderii. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi , schimbati-va look-ul, tunsoarea, modul de a va imbraca, modul de a comunica. Nu sunteti singuri pe scena, ea nu a fost construita doar pentru voi, asta este marea lectie a voastra acuma. Mercur retrograd va cere sa invatati ca toti oamenii sunt pe aceeasi scena a vietii si sa invatati toleranta. Deoarece Mercur guverneaza casa banilor facuti prin valorificarea talentelor naturale dar si casa prietenilor, ideilor ciudate, idealuri, protectori, in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata, ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.Puteti pierde un sprijin important din partea unui protector cu mare influenta sau pot iesi in lumina unele secrete legate de o functie importanta obtinuta, pierduta.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Mercur retrograd in Leu accentueaza pentru voi si mai mult greselile trecutului, iubire, copii, afaceri secrete, karma ( datorii ale sufletului).Se poate vorbi de o energie destul de confuza care va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Este cea mai buna perioada in care sa va ganditi la problemele vechi, la greselile voastre si sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale construite in timp si care va fac rau. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina. Fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Poate fi un timp al provocarilor in domeniul carierei, imagine publica, viata sociala, ambitii profesionale, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala.

BALANTA / ASCENDENTUL  IN BALANTA

Mercur retrograd in Leu anunta ca a venit timpul sa faceti curatenie in relatiile voastre de prietenie, sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc sau care va tin blocati prin fel de fel de idei invechite. Pot aparea neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, cu copii, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Acuma, puteti intelege mai bine care idealuri pot fi realizate si care trebuie eliminate. Mercur guverneaza casa studiiilor mari, calatorii, credinta, lege, strainatate dar si casa secretelor, legaturi karmice cu copii, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Atentie in calatorii, pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatia cu strainatatea, cu strainii. Nu uitati ca Mercur retrograd in Leu scoate la iveala tot ce este ascuns.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Mercur retrograd  in Leu anunta o curatenie de vara in cariera voastra, in imaginea voastra publica. Poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, in comunicarea cu sefii, cu colegii. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia, cu parintii. Rabdarea si o abordare prudenta chiar sunt necesare in aceste trei saptamani. Folositi acest timp pentru a va analiza realizarile si esecurile profesionale. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei, vietii sociale, iubire, copii, creativitate personala. Lasati mandria deoparte, invatati despre toleranta, iubire neconditionata. Utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat, fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Deoarece Mercur guverneaza casa banilor partenerului, a creditelor, banii unui contract semnat, viata intima dar si casa prietenilor, relatii ciudate, copiii celorlalti, pot aparea si in aceste domenii destule incurcaturi. Fiti toleranti si iertatori!

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Pentru voi, Mercur retrograd in Leu poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, calatorii, vacante, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp pentru decizii, incercati sa aveti mai multa rabdare cu detaliile unei idei marete. Cel mai mare dusman al vostru acuma este credinta ca ati gasit totul, ca puteti detine doar voi adevarul uitand ca si ceilalti au adevarul lor. Marea lectie a lui Mercur retrograd este sa invatati despre toleranta si iubire, acceptarea crezurilor celorlalti, sa va conduceti viata dupa legile divine si nu dupa propriile legi. Utilizati aceasta perioada pentru revizuirea crezurilor voastre. Tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri, obstacole in planurile voastre de calatorii. Pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp sa luati decizii, sa intrerupeti anumite cursuri, sa rupeti anumite relatii, parteneriate cu strainatatea. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur guverneaza casa partenerului dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, deci atentie. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Mercur retrograd in Leu poate aduce in lumina toate secretele trecutului legate de afaceri, putere, banii partenerului de viata, relatii triunghiulare, planuri de manipulare. Mercur va va invata ca razbunarea si ura se intorc impotriva celui care le da viata. De mana cu Mercur retrograd, veti parcurge o cale a umbrelor voastre aratandu-va ce trebuie sa iertati, sa schimbati sau sa acceptati asa cum este. Aceasta perioada poate fi un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite.  Secretele si lucrurile ascunse pot fi dezvaluite acuma. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala, pentru o cercetare atenta a unor experiente grave din trecut. Renuntati la razbunari.
Mercur  guverneaza casa muncii, colegi, sanatate dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de locul de munca, scoala, strainatate. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Mercur retrograd in Leu poate aduce destula agitatie in relatiile voastre, casnicie, parteneriate de orice fel, inclusiv parteneri de afaceri, chestiuni juridice, dusmani, concurenti, rivali. Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, fiti mai rabdatori si atenti in comunicare. Puteti descoperi un secret legat de casnicia voastra, de un partener de viata sau de un partener pierdut pe drum, trecutul poate reinvia ajutandu-va sa gasiti acea piesa care sa va echilibreze viata din nou. Mercur retrograd va poate ajuta sa intelegeti ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte. Ar fi bine sa nu semnati contracte in aceasta perioada, daca este posibil, amanati aceasta problema timp de trei saptamani. Axati-va mai mult pe contractile deja facute, pe rezolvarea unor probleme in casnicia voastra sau cu un partener de afaceri.
Fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul de viata, reexaminati problemele cuplului vostru.
Mercur guverneaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale dar si casa transformarii, banilor primiti prin diverse parteneriate, credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Pentru voi, Mercur retrograd in Leu poate agita lucrurile, comunicarea la locul de munca. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie si instabilitatea in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii. Comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Nu fortati nota la locul de munca, nu luati hotarari decisive legate de munca voastra. Pot aparea unele probleme din trecut  ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate. Mercur retrograde va cere sa invatati sa fiti mai flexibili, sa renuntati la critica si mandia excesiva care va scade imunitatea dar aduce si probleme cu cei din jur. Este cea mai buna perioada in care sa intelegeti ca mintea cu tot ce are adunat in ea va influenteaza starea de sanatate. Repetati cat de des puteti:”pacea lui Dumnezeu imi cuprinde mintea si intreaga fiinta” , veti vedea schimbarile ce apar. Aceasta perioada ar putea aduce o perspectiva noua intr-o problema de sanatate veche. Este cel mai bun moment pentru a gasi o noua abordare a tuturor problemelor de sanatate, probleme de munca. Mercur guverneaza casa familiei, parintilor dar si casa partenerului, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Multumim! Daca sunt n?scut? la 21:30, cum aflu care este ascendentul? Sunt la grani?a dintre balanta si scorpion.

 2. In afara orei de nastere, extrem de important este locul nasterii.
  Apoi, te poti ghida si dupa simbolurile gradelor Sabiene, pentru aflarea gradului ascendentului.
  Vezi unde te ragasesti cel mai mult.

  Multumim Adriana pentru toate indrumarile!

 3. Cu aceasta ora, ai ascendentul pe gradul 0:05 Scorpion, destul de posesiva, idei fixe adesea obsesive, atrasa de mistere, poti folosi manipularea ( stii bine sa faci acest lucru), ai nevoie sa controlezi totul in viata ta, deoarece numai asa te simti in siguranta. Cea mai mare provocare a ta este sa inveti sa te autocontrolezi incetand sa ii mai controlezi pe altii. Fizic vorbind, poti fi destul de bine construita si foarte rezistenta. Fata poate fi patrata cu caracteristici clare, ochi patrunzatori si magnetici, buze bine definite si senzuale. Parul poate fi inchis la culoare.Aspectul tau general transmite mult farmec, putere, seriozitatate si destul mister.
  Prin natura ta poti fi destul de secretoasa, sobra, poti prefera culorile rosu si negru. Din punct de vedere al sanatatii, stai foarte bine, cu toate acestea, iti poti asuma de multe ori anumite riscuri ceea ce arata ca poti fi predispusa la fel de fel de accidente, chiar mici operatii reparatorii.
  Deosebit de rezistenta, ai capacitatea innascuta de a te reinventa, de a reveni dupa o cadere dureroasa . Este de la sine inteles ca viata ta nu este un rau lung linistit.Adesea, poti face din orice o tragedie( ai asteroidul Melponele,muza tragediei, in conjunctie cu ascendentul tau ).
  Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.