A DOUA LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE–20 IULIE 2020

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Tema acestei lunatii in Rac este despre spatiul privat, un loc de refugiu, o casa, traditii si angajamente, mama, tara de origine, confortul domestic, legaturi de familie, patriotism, relatii care ofera siguranta si securitate sufletului, despre copii si bucuria copiilor( toti suntem intr-un fel copii), despre suflet, legaturi profunde, relatia cu mama biologica. Provocarea majora a acestui moment astral important vine prin Saturn retrograd pe gradul 28:37 Capricorn ce prezinta marturii pretioase din trecut iar pentru unii blocheaza mersul inainte.

Centaurul Cyllarus pe gradul 27:32 Rac in fuziune stransa cu Luna Noua in Rac pune in evidenta teme, lucruri, care se intampla din senin, fara nici o programare, fara o cauza aparenta atat in bine cat si in rau, te duci intr-un loc pentru a face ceva dar programul se schimba. Tema principala cu (52975) Cyllarus este de a restabili securitatea emotionala afectata de un incident, accident natural, un membru al familiei, un copil, o mostenire de familie, o dusmanie in familie(mama-copil).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cei din familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de cariera, functii inalte, proiecte profesionale, prieteni, grupuri, cercuri  sociale, conventiile societatii, compasiunea pentru oameni, obiectivele personale dezvoltate in cadrul unui grup, va provoaca, tensioneaza, extrem de mult. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in familia voastra. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatia voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin puterea gandului. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati.
Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de cariera, ambitii profesionale, pensionare, un parinte, strainatate, studii superioare, credinta, va provoaca, tensioneaza, extrem de mult. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in relatia cu rudele voastre si ar trebui sa nu va implicati prea mult, sa fiti atenti ce alegeri faceti. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod care sa raspunda sufletului vostru si nu dorintelor celorlalti. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de afaceri, asociati, resursele comune cu partenerul de viata, banii altor persoane,bunuri imobiliare, mosteniri si investitii, secretele sufletului, karma rea, trucurile murdare, razbunarea, gelozia si controlul, va provoaca, tensioneaza, extrem de mult. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina.
Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in modul de a va pune in lumina talentele, valorile. Puteti face unele alegeri neinspirate care au afecte si asupra celor apropiati. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de parteneru de viata, dusmani stiuti, avocati, rivali, afaceri, mosteniri, trucuri murdare, vinovatii, va provoaca destul de mult. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in planurile voastre personale si ar trebui sa fiti mai atenti, nu va implicati in problemele altora acuma. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de locul de munca, colegi, sanatate, relatii, partener de viata, rivali, va provoaca emotional, va tensioneaza, extrem de mult. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) reactiveaza o experienta din trecut si ar fi bine sa fiti atenti cum gestionati aceasta problema deoarece consecintele pot fi grele. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de  iubire, copii, speculatii, mandrie exagerata, proiecte creative, munca, proiecte de munca, colegi, sefi, va provoaca emotional foarte tare. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina.
Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in obiectivele voastre personale dezvoltate in cadrul unui grup, in prieteniile si protectiile voastre. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor, prieteni, grupuri, vindecarea trecutului, renuntarea la fel de fel de jocuri ascunse. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de familie, casa, parinti, mosteniri de familie, copii, mandrie exagerata, dorinta de control excesiv, placerile voastre, va provoaca emotional foarte tare. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in cariera voastra, in obiectivele voastre viitoare, reputatie si imagine profesionala, in relatia cu sefii, cu autoritatile.
Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, straini, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la cursul dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de rude, frati si surori, abilitatile voastre intelectuale, documente, acte legate de o mostenire, familie, mama, neam, va provoaca emotional foarte tare. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si transformare intr-un sistem de valori in acord cu vointa divina si nu cu vointa voastra. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in credinta voastra, in relatia cu strainii, lege, judecata, subiecte religioase, educatie, mentorii si profesorii voatri, calatorii. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii, jocuri ascunse pentru putere, obligatii financiare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, o afacere, un  contract de munca nou. Aceasta casa este legata de tot ce este ascuns, karma rea, razbunare, gelozie, trucuri murdare iar o Luna Noua in casa VIII poate fi de multe ori un punct de cotitura critic ce va marcheaza viata. Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de bani, cum va valorificati talentele personale, ce faceti pentru bani, rude, comunicarea cu cei din jurul vostru, atentia la documente, studii, va provoaca emotional. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in finantele voastre, afaceri, mosteniri, intimitate, taxe, impozitive, pensii alimentare. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VII poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de modul vostru de manifestare,  comportamentul vostru, planurile personale, bani, valori native, bunuri materiale, va provoaca emotional. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in tot ce tine de relatiile voastre, rivali, concurenti, decizii judecatoresti, avocat. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme si decizii din trecut, un proiect personal, va provoaca emotional. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in tot ce tine de munca, proiecte de munca, sanatate, colegi, sefi. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri,lansari, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti, este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de prieteni, grupuri din care faceti parte, sperante, secrete, iluzii,va agita emotional. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Cum Luna Noua merge de mana cu centaurul Cyllarus, ceva din senin, brusc, fara un motiv prea clar (fraza cheie pentru Cyllarus) apare in tot ce tine de iubire, relatii romantice, vacanta, placerile voastre, copii, hobby-uri, proiecte creative. Fiti foarte atenti si nu va implicati in ceea ce fac rau altii.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.