VENUS IN SAGETATOR -2-26 NOIEMBRIE 2011-O DRAGOSTE JUCAUSA , SPONTANA , NELINISTITA , AVENTUROASA

Planeta Venus ne vorbeste despre iubire , romantism, senzualitate ,valoare ,  frumusete , este o energie extrem de importanta in toate aspectele vietii ( valoarea oricarui lucru, om din viata noastra ) , influenteaza atat de bine modul in care atragem, oferim iubirea . Venus poate fi marul discordiei sau marul impacarii, initierii asupra binelui si raului dar si marul initiatic ce deschide poarta stiintei, a cunoasterii. Venus aduce oamenilor stiinta cerului, spiritul de justitie, masura si obsesia perfectiunii, arata calea spre inaltimi prin cunoastere sau prin inima si dragoste.

In perioada 2-26  noiembrie 2011 , Venus strabate  semnul de foc al Sagetatorului , aceasta energie venusiana devine inflacarata , ii place sa hoinareasca , sa invete lucruri noi , sa cunoasca oameni care pot oferi o scanteie divina iubirii dar si un alt fel de cunoastere . Rutina  plictiseste in timp ce noul insufleteste , aceasta energie induce multa neliniste , viata traita la maxim , aici fericirea vine prin libertate , prin varietate , exagerare , spontaneitate. Urmeaza o perioada in care planurile pot fi date peste cap , nu va mirati, Venus in Sagetator nu vrea planificare , nu vrea restrictii, vrea interese noi , calatorii, emotii inalte , distractie , aventura. Sagetatorul este un semn optimist , aventuros , cand Venus strabate acest semn, putem spune ca optimismul merge de mana cu iubirea , cu valoarea oricarui  lucru din viata noastra . Dezavantajul acestei energii este superficialitatea in relatii  , refuzul de a fi ingenunchiat de iubire , de emotii, de responsabilitati. Toata lumea va fi mai interesata de iubire , frumusete, arta , moda , in aceasta perioada , iubirea are nevoie de stimulare intelectuala , de discutii , acest lucru poate aduce entuziasm in relatii , fara aceasta nevoie indeplinita , partenerii se pot instraina unul de altul. Prin natura acestei energii venusiene , iubirea care stie sa ofere umor, curiozitate ,  dezvoltarea propriei identitati ,  poate aduce un respect profund intre parteneri, acele relatii in care un partener sau ambii sunt prea gravi , retrasi , posomorati, pot suferi din cauza acestei energii . Onestitatea si sinceritatea sunt esentiale pentru aceasta energie, in acelasi timp , visele pot fi prea mari iar acest lucru poate conduce la dezamagiri in dragoste. Romantismul acestei energii poate fi asemanat cu un covor magic plin de placeri rafinate , cochete , libere , iubirea aici nu face versuri ci rade , zburda, vede o usa deschisa , onoarea si increderea conteaza mai mult decat confortul si stabilitatea . Dupa trei saptamani in care Venus in Scorpion a adus  intensitate , profunzime iubirii , dureri sufletesti , urmeaza trei saptamani in care iubirea se joaca cu noi dar si noi cu ea , aduce speranta , entuziasm , intuitie . Si nu uitati , varietatea este condimentul acestei energii .

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in tranzit prin casa IX  poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila  casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Venus in aceasta casa va poate da dorinta de a studia, va da inspiratie creativa , rafinament , calatorii profitabile din punt de vedere intelectual. Este un timp in care Venus poate adauga destul farmec si emotie oricarei aventuri sau calatorii lungi. Aspectul de trigon dintre Venus in tranzit in Sagetator si Soarele natal poate conduce la mici castiguri de mare valoare morala sau sentimentala, imaginea publica poate avea mult de castigat in aceasta perioada.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in tranzit prin casa  VIII poate favoriza castigurile prin orice fel de parteneriat , aduce nevoie de pasiune puternica in relatii, sentimentele devin intense, profunde putand aduce destul zbucium intr-o relatie care nu poate oferi asa ceva.  In aceasta casa, Venus induce nevoie de o dragoste totala , devotamentul si atentia partenerului trebuie sa fie totale.Aspectul de 150 grade dintre Venus in tranzit prin Sagetator  si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate favoriza starile de indoieli si retineri , puteti fi cuprinsi de tristeti absolute iar orice tradare poate provoca o deruta totala.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Venus in tranzit prin casa  VII ar trebui in mod normal sa  favorizeze casatoria , orice fel de asociere, dar tinand cont de faptul ca Venus in tranzit prin Sagetator  face un aspect de opozitie cu Soarele natal , nu putem vorbi decat de o planeta Venus slabita ce favorizeaza frustrarea in dragoste , lipsa de armonie in familie , dezamagiri produse de partener , falsuri in asocieri , parteneri neseriosi care va pot produce destule dureri. Este o perioada a reactiilor nepotrivite din pricina  inselarii aspiratiilor sentimentale , evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri , sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Venus in tranzit prin casa  VI atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecare prin iubire. Cu Venus zeita iubirii in domeniul muncii si sanatatii , tendinta de a analiza dragostea devine foarte importanta, puteti deveni destul de critici fata de partener, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Aspectul de 150 grade dintre Venus in tranzit prin Sagetator  si Soarele natal poate aduce dezordine emotionala , ofensa , ranchiuna.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in tranzit prin casa  V aduce sensibilitate , veselie , bucuria dragostei, creste gustul distractiilor, poate fi un timp al aventurilor in iubire. Este un timp in care veti simti nevoie de afectiune si de romantism in viata voastra, farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice. Aspectul de trigon dintre Venus in tranzit prin Sagetator si Soarele natal favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabila, sansa va surade , imaginea publica are foarte mult de castigat.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Venus in tranzit prin casa  IV ar trebui sa aduca pace ,  afectiune  si generozitate fata de oamenii din familie,dar daca tinem seama ca Venus in tranzit prin Sagetator face un aspect de careu cu Soarele natal, atunci nu putem vorbi decat de o planeta Venus slabita ce nu poate sa va ajute foarte mult, poate in schimb sa  va aduce destule momente nefericite, situatii neplacute in familie, in relatiiile cu membrii din familie, in afacerile imobiliare, .Urmeaza o perioada in care puteti da dovada de un comportament subiectiv, absurd fata de membrii din familie, fata de persoana iubita., la nivel mental pot aparea indecizii dureroase in maniera de a actiona , de aceea este foarte bine sa incercati sa fiti mai ponderati si mai retinuti.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Venus in tranzit prin casa  III aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati de surori, fie ca vorbim de vecini. Tendintele amoroase sunt orientate mai mult catre o anumita forma de camaraderie sau schimburi intelectuale , va bucurati sa vorbiti despre dragoste, relatii , arta , partea frumoasa a vietii. Aspectul de sextil dintre Venus in tranzit prin Sagetator  si Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in tranzit prin casa  II favorizeaza sansa de casatorie bogata , actiuni financiare norocoase. Norocul pare a fi legat de viata sentimentala , pierderile sau achizitiile pot proveni de la persoanele iubite .Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesiv atat fata de persoana iubita cat si fata de bunurile personale. Totusi , tinand cont ca Venus este in Sagetator  se cam grabeste , putem vorbi de cheltuieli necugetate, lacomie , tendinta de a oferi cadouri costisitoare, banii se pot risipi cu destula usurinta.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus in casa I va face destul de “ naravasi” , atenti fata de voi si cu cerinte mari fata de partener, veti da o importanta deosebita descoperirii unicitatii caracterului si scopului individual intr-o maniera deschisa , atractiva , deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti  dar de cele mai multe ori in realizarea propriilor scopuri. Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, hazul, spontaneitatea. Aspectul de conjunctie dintre Venus in tranzit prin Sagetator  si Soarele natal poate imbunatati viata amoroasa, gasirea unor solute avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi, o casatorie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Venus in tranzit prin casa XII  va face destul de singuratici, veti simti o nevoie acuta de izolare , va puteti implica intr-o relatie de iubire ce trebuie tinuta secreta , va puteti indragosti de o persoana care nu este disponibila pentru voi. Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada , puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece  Venus reprezinta atractia se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Pasiune pentru occultism, iubiri mistice ,

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in tranzit prin casa XI va face sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri, este o excelenta pozitie pentru dezvoltarea amicitiei, companiilor si relatiilor in care accentul se pune pe prietenia in dragoste. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, ajutoare de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnet  atragand pentru voi rezultatele activitatilor voastre , atragand prietenii de care aveti nevoie.
Aspectul de sextil dintre Venus in tranzit prin Sagetator si Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Venus in tranzit prin casa X  ar trebui sa va aduca destule sanse in cariera dar vorbind de Venus in Sagetator  care face un aspect de careu cu Soarele natal nu putem vorbi decat indoieli si destule retineri, pot aparea situatii neplacute in viata sociala, in cariera.Caracterul subiectiv  si indeciziile de care veti da dovada in urmatoarea perioada pot conduce la insatisfactii in viata sociala, in domeniul profesional. Situatiile in domeniul profesional pot fi afectate de interventia unei femei putand conduce la scandaluri si dezamagiri.

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

 1. Multumesc pentru tot ce ati scris aici si pentru toate cate ne invatati cu fiecare lectie de astrologie prezentata, cu atata maiestrie!

 2. Adriana,

  Eu am in harta NN in mers direct…am citit ca nu este bine…dar nu am gasit explicatii in sensul asta…ma poti ajuta cu cateva informatii despre asta?

  O zi frumoasa iti doresc!

 3. Adriana,
  Ne prevestesti zile frumoase, cu multa iubire si pasiune. As vrea sa se intample si pentr mine. Nu stiu ce sa mai fac cu relatia mea. Nu vorbeste, nu mai inteleg ce vrea. Daca ma poti ajuta cu sfat, pentru ca am obosit, nu mai am energie. Datele mele: 20.09.1963 ora 14:50 Tarnaveni-Mures; el: 17.03.1960 ora 16:30 Bucuresti. Multumesc din suflet. Iti doresc tot binele din lume!

 4. Sunt peste cu ascendent in rac. Daca ma uit la previziunile pentru rac…ooo, bine ar fi…dar cele pentru pesti…nu sunt incurajatoare. Perioada pe care o traversez e plina de incertitudini. De un an de zile, caut un serviciu…oare voi gasi ceva de lucru in curand?? 28.02.1966 Onesti, ora 14.10. Daca ai timp, Adriana, te uiti un pic si pe harta mea?

 5. Asteptam cu drag sa ne povestesti si despre trecerea lui Marte in Fecioara (unde vad ca are ceva mai multe de spus).
  Multumim

 6. Felicitari ptr.articol!Citesc frecvent postarile tale cu mult interes:)Sunt berbec cu ascendent in leu.Dupa tot ce am citit aici e de bine:)ar trebui sa ma bucur:D:)Am atita energie si vigoare in anumite zile din cauza semnului dublu de foc ca simt ca explodez….iar altele cind ma simt de-a dreptul epuizata.Ma rog la Dumnezeu sa ma tina mereu franele;):)You are the best!Toate cele bune cu drag:)Te pup:-*:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.