9-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 10 IULIE 2017-O ZI DE BILANT, CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE-ADUNE

Luna: iulie este luna a 7-a

Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)

Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2017 =7+1=8

Vibratia energetica universala pentru ziua 10 iulie 2017=10+8=18=1+8=9

                        O zi de vibratie 9 este o zi de bilant si in acord deplin cu zicala gasita in povestea Pupaza din tei a lui Ion Creanga:” cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”.

Este o zi de completare, eliberare si transformare. La un nivel semnificativ aceasta zi este benefica pentru a scapa de greutatile inutile, pentru a da sau a vinde unele lucruri de care nu mai aveti nevoie, pentru a plati unele datorii mai vechi. Din punct de vedere spiritual, aceasta zi testeaza generozitatea, atentia fata de problemele celorlalti si gasirea unor modalitati de a fi de ajutor dar pentru cauze care merita. Indoielile, povara unor intrebari pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii. Este o zi de finalizare, problemele pot fi rezolvate, sursele de stres in munca, afaceri, pot fi mai bine intelese si tratate. Fiti sociabili, comunicati cu cei din jur, bucarati-va de muzica, de o carte, de o plimbare. Pot aparea si unele dificultati dar nu fortati lucrurile, nu este cea mai buna zi pentru a face acest lucru. Toleranta, acceptarea si dragostea universala sunt obiectivele acestei zile de vibratie 9.  Exista un element de sacrificiu, dati drumul la atasarile negative, iertati nemultumirile din trecut. Fiti generosi si iertatori. Si maine este o zi, pare a integi mesajul acestei zile universal 9.

                        Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este bine sa stiti ca cea mai importanta vibratie care va afecteaza existenta este cea data de vibratia nasterii (se aduna ziua, luna si anul). Aceasta energie v-a inconjurat pentru prima data atunci cand ati aparut pe lume, este cea cu care va simtit cel mai bine si care ofera cea mai sigura cale, sanse, valorificarea talentelor voastre. De accea, vibratia nasterii( destinul numerologic) este si numarul vostru norocos. Nici un alt numar nu este la fel de important pentru voi si, ori de cate ori apare in viata voastra ca zi universala, luna universala, an universal, an personal, ea indica acele oportunitati de care puteti sa profitati mult mai usor decat cei cu o alta cifra a destinului.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 9 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o zi benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 5 sau care sunt nascuti pe 5, 14, 23.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.