8-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 9 IULIE 2017-ARATA-MI BANII

Luna: iulie este luna a 7-a

Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)

Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2017 =7+1=8

Vibratia energetica universala pentru ziua 9 iulie 2017=9+8=17=1+7=8

O zi de vibratie 8 aduce recompense si recunoastere si este in acord deplin cu limbajul Lunii Pline in Capricorn de astazi care spune “ culegi ce ai semanat”. Toate aspectele legate de cariera, afaceri si finante sunt amplificate in bine sau in rau. Vibratia 8 poate fi plina de satisfactii, pe de o parte, aceasta este direct proportionala cu efortul depus in trecut, pe de alta parte, primim exact ceea ce avem nevoie pentru a merge pe calea noastra. Din acest motiv, ar fi bine sa fiti atenti la finante, plati, pentru a va proteja de unele neajunsuri, pierderi, inselaciuni.

Este o zi in care banii vorbesc, toate aspectele legate de cariera, putere, autoritate si finante aduc agresivitate, lacomie, ostentatie. Un 8 negativ devine dur, intolerant, crud, insultator, fara scrupule si nedrept. Un 8 suparat face planuri de razbunare, de inselaciune in spatele usilor inchise, deci fiti atenti in aceasta luna(8) si in aceasta zi(8). Aceasta zi de vibratie 8 intr-o luna de vibratie 8 este ca un camp de lupta in care succesul se combina atat de bine cu pierderi, pericole, sacrificii, violenta, ispite, karma. O zi de 8, o luna 8, sunt chei secrete ( intelepciune, spiritualitate) ce pot deschide portile cerului si asta printr-o lupta constanta de a ne elibera de dorintele lumesti.

17(1+7=8) este un numar senzational, este unul dintre cele mai bune numere duble care conduce la numarul radacina 8.

Persoanele nascute intr-o zi de 17(8) au multa putere, sunt practic indestructibile, nimic si nimeni nu le poate distruge fericirea lor, obiectivele lor, mandria si ambitiile lor. Datorita naturii lor rebele, va trebui sa infrunte multe lupte si suferinte din toate mediile de viata. Dar  niciodata nu se vor abate de la ambitiile lor si vor lupta pana la ultima lor suflare. In cele din urma, vor castiga si vor deveni victoriosi. Increderea si puterea acestor persoane sunt eterne, ele pot trece peste toate obstacolele vietii si dupa fiecare victorie devine si mai puternica si bogata. Chiar daca aceste persoane nu fac multi bani prin valoarea lor, viata aranjeaza astfel lucrurile incat ele vor fi bogate fie datorita partenerului de viata, fie parintilor, fie unei plati de neinteles. Acesti oameni pot face din ceva imposibil, ceva posibil, au un cod inscris in ei care le activeaza in permanenta ambitiile.

Este o zi benefica celor nascuti pe 8, 17, 26 sau care au vibratia nasterii 8, vibratia numelui 8. Vibratia numarului 1 este prietenoasa cu un 8, ambele numere sunt puternice si ambitioase, deci poate fi o zi benefica si pentru un 1, 19, 28.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.