1-NUMEROLOGIA ANULUI UNIVERSAL 2017 –LA RASCRUCE DE DRUMURI……

numarul-1

In afara de voia divina nu exista voie libera, ci numai ursita! De aceea omul isi determina viitorul din cele vesnice. Sarcina cu care omul revine pe Pamant se numeste karma, iar implinirea armonica pe care o poate realiza se numeste Darma. Pretutindeni unde vom vedea fenomenele variate ale Universului, vom gasi ca drumul Evolutiei este o spirala. Fiecare spirala este un ciclu, fiecare ciclu misca pe cel care urmeaza tot asa cum spiralele din spirale sunt continue; fiecare ciclu este inflorirea acelora care l-au precedat si la randul sau prepara conditiile celui care va urma.

Anul 2016 are din punct de vedere numerologic o vibratie universala 1 (2+0+1+7=10=1+0=1), este o vibratie masculina ce induce curaj, respect, onoare, responsabilitate si un mare simt al dreptatii. Vibratia 1 chiar nu poate asista la propagarea nedreptatii fara a se implica si fara a face ceva pentru indreptarea lucrurilor. Nu trebuie uitat ca vibratia 1 este destul de agresiva si o forta puternica care nu permite nimanui sa-i limiteze potentialul, da deoparte obstacolele sau pur si simplu trece prin ele. Chiar daca este o vibratie complexa, 1 tinde sa fie simplu si direct in abordarea vietii, are capacitatea de a separa binele de rau si nu isi pierde energia pe idei abstracte care nu conduc nicaieri.

1 este un numar divin prin excelenta, este Creatorul ce se creeaza vesnic pe sine, continand totul si totul incepe de aici, de la unitate. Este o vibratie de centru  ce se  gaseste peste tot, indivizibil si necesar, este ideea aliantei dintre Dumnezeu si om, a fuziunii dintre ratiune si credinta. Numarul 1 reprezinta “inceputuri de toate felurile”, este asociat cu inteligenta creativa a Universului, cu sfera, cu  Soarele, ca un principiu absolut al tuturor lucrurilor. In tarot, 1 este asociat cu  Magicianul.

Anul 2017 prin vibratia 1 indeamna la o existenta mai satisfacatoare prin recunoasterea noului potential, prin schimbari si noi inceputuri . Daca anul 2016 a fost un an de vibratie 9 – “SFARSITURI KARMICE, NU ISPITITI SOARTA, NU FORTATI NOROCUL…SE FACE CURATENIE…..” , un adevarat an de curatenie la toate nivelurile, acuma, energia proaspata a lui 1 pregateste un nou ciclu universal de 9 ani, deci anul 2017 este startul unei noi etape de dezvoltare, da  tonul unor noi interese, experiente, scopuri si intelegeri despre viata. Avem nevoie de curaj pentru schimbarile vitale pe care le vom face, vom invata mai mult despre independenta atat la nivel personal cat si la nivel de tara, lumea in care traim, despre originalitate, despre incredere in fiecare dintre noi si in neamul nostru. Toate situatiile, experientele anului 2017 vor cere o impletire a sentimentelor noastre profunde, mintea noastra unica si o nevoie de libertate. Este nevoie sa dezvoltam un simt realist al propriei valori, ceea ce incepem in acest an universal va stabili cursul urmatorilor noua ani. Prin acceptarea si iertarea trecutului, devenim constienti de cine suntem cu adevarat, asa, universul ne gaseste pregatiti pentru darurile pe care le are pentru noi. Cine sta sa se uite in permanenta la trecut, cine ramane agatat de trecut, sta cu spatele la usa deschisa de univers, si chiar nu se poate bucura de oportunitatile oferite. Pot aparea indoieli legate de convingerile personale, atitudinele personale, rolul unor oameni in viata noastra, dar daca vom analiza cu atentie aceste lucruri, vom sti instinctiv ca a sosit timpul sa aducem ceva nou in viata noastra, sa schimbam rutinele si tot ceea ce stagneaza in viata noastra. Probleme pot aparea atata timp cat ne opunem la tot ce este nou si care incearca sa dea o nuanta de prospetime vietii noastre, asa ca, flexibilitatea poate fi un atu in acest an ce ne ajuta sa vedem directia noua neasteptata.  Vibratia 1 nu crede in relatii care constrang, de aceea, anul 2017 poate da o definitie revolutionara relatiilor, in care partenerii stiu sa se respecte reciproc si nu judeca si critica fiecare miscare. Multi oameni vor deveni mai increzatori in fortele proprii si va fi mai usor sa renunte la cei care incearca sa ii controleze, sa le critice planurile, visele. Increderea este un sentiment natural care vine prin acceptarea realitatii, a propriei valori. In multe situatii, daca viata noastra trebuie sa aiba alt drum, atunci modificarile vor fi facute chiar daca continuam sa ne legam de anumiti oameni, anumite locuri.

Cu 1, incepe orice manifestare, astfel, vibratia anului 2017 favorizeaza schimbarile in bine, daca va doriti un nou loc de munca, o casa noua, o afacere personala, un curs nou, o relatie noua stabila, atunci, faceti-le in acest an. Noul an dominat de vibratia 1 ( celelelte vibratii 2, 7, fac tot ce pot pentru a indeplini cerintele lui 1) aduce claritate, curaj, auto-motivare. Fiti gata pentru schimbari majore, intuitia va conduce spre proiecte noi. Este un an al marilor viziuni,  fiecare om, popor, chiar si planeta noastra pamant-casa noastra, primesc in dar o energie proaspata benefica unui ciclu nou de noua ani pe o treapta superioara. Avem sprijinul universului pentru a depasi toate ciclurile anterioare de crestere si pentru a incepe sa reinventam viata noastra, din aceasta stare extinsa, orice  experienta noua are un potential de crestere enorma. Si in relatii, aceasta vibratie da tonul unor noi inceputuri dar pe termen lung. Chiar daca este posibil sa fie nevoie de unele clarificari cu cineva, o relatie poate trece la un nivel superior sau se poate rupe. Daca aveti nevoie de ajutor, acest an 2017 prin vibratia universala 1 poate fi un protector deosebit si un partener pe care poti sa te bizui.

In domeniul financiar, este cel mai bun an pentru obiective pe termen lung, astea vor influenta urmatorii noua ani in bine sau in rau, Nu este anul cheltuielilor excesive, cresterea datoriilor , actiunea sub impulsul unui capriciu, nu, acest an vorbeste despre investitii si recompense care vin prin perseverenta, obiective realiste, pionerat, inovatii, unicitate. Exista un sens pentru noi inceputuri care necesita eforturi intr-un mod nou sau extinderea celor existente. Vibratia energetica a lui 1 este sprijinita in acest an de vibratia lui 2, 0 si a lui 7 (2017).

Energia lui 2 accentueaza principiul  feminin al acestui an, din acest motiv, putem spune ca sensibilitatea este sporita, indecizia este la ea acasa, trebuie sa cultivam blandetea, tactul , diplomatia, cooperarea, mentinerea unor relatii echilibrate daca vrem sa atragem succesul. Daca unitatea nu poate fi decat eterna, 2 este originea raului dar nu a raului absolut ci a raului necesar, duplicitatea provoaca antagonismul, lupta contrariilor cu bune si cu rele. Numarul 2 traieste si actioneaza conform principiului feminin, dualism, sensibilitate, echipa. Lumea este un duel etern intre toate elementele sale, intre doua principii, intre eu si societate, om si natura, sot si sotie, angajat si angajator, atc. Numarul 2 este diviziunea, discordia aparenta, lupta cu sine sau cu altii, este asociat cu Luna. Numarul 2 incurajeaza spiritul de echipa, diplomatia si cooperarea, familia, sensibilitatea, sprijinul pentru celalalt. Numarul 2 este in primul rand preocupat de relatii dar sub energia universala a lui 1, trebuie sa invatam sa ne echilibram pe noi insine, sa fim impacati cu noi insine, asa, relatiile noastre se pot imbunatati. Aparent credem ca celalalt ne poate echilibra, impaca, imbogati, dar trebuie sa invatam ca pacea incepe mai intai cu “pacea interioara”.

7 este numarul sacru ce desparte vizibilul de invizibil, este cheia creatiei, victoria spiritului asupra materiei. Suntem inconjurati de aceasta vibratie: saptamana are 7 zile, lumina se descompune in 7 culori, sunt 7 note in gama.Numarul 7 este asociat cu Neptun, planeta care dizolva obstacolele in dezvoltarea noastra spirituala dar adesea poate fi amagitor, poate juca roluri diferite, si asta, pentru a ne dezvolta intuitia si pentru a ne baza mai mult pe ea. “In ce film vrei sa joci”  ne intreaba Neptun  care stie atat de bine sa ne distribuie ca actori in visele, iluziile, inselaciunile noastre. Numarul 7 incurajeaza constientizarea spirituala, cautarea noilor cunostinte, persistenta in scopuri, invingerea sensibilitatii, imbratisarea intuitii care nu este altceva decat vocea lui Dumnezeu.

Daca 1 este individualist, egocentrist, pioner, luptator, activ, in centrul atentiei( Soarele), 2 spune ca nu poate fara celalalt, 7 sarbatoreste trezirea spirituala,creatia implinita, desavarsita iar 0 este cercul vietii.

“ La rascruce de drumuri “ este definitia energetica a anului universal 1 (anul 2017 )  ce cere fiecarui neam, fiecarei persoane, sa se ghideze dupa propria lor intuitie si intelepciune, sa creada in unicitatea lor, in vointa si abilitatile lor, sa stea pe cont propriu, sa se concentreze pe interesele si scopurile unui nou inceput si ar fi bine sa nu pierdem aceasta alinire la startul unui nou ciclu universal; altfel, ne vom invarti in cerc asteptand urmatorul start. Trebuie sa incercam sa ne stapanim impulsivitatea, ego-ul, aroganta. Nu trebuie uitat ca 1 este pionerul care nu se teme de abordarile neconventionale si de un stil de viata benefic celor multi, care se tem sa mearga in viata altfel decat este scris, transcris, limitat, indicat.

La un nivel superior, anul 2017 are vibratia 10 (2+0+1+7=10), un numar karmic care indica o noua abordare a vietii, o renastere, se pare ca exista un element norocos indus de aceasta energie universala. Prin aceasta vibratie, universul apasa butonul de resetare ( pare a anula datoriile trecutului )si da startul unui nou ciclu de 9 ani . Este un punct de moment zero, de pornire, o rampa de lansare pentru a ne folosi mai mult individualitatea, independenta, creativitatea, traditiile, increderea in noi ca natiune. Daca 1 ca vibratie energetica se refera tot la individualitate, inovatie, pionerat, sa mergi inainte, creativitate, numarul 10 este ca un val mare asteptat toata viata care sa te ridice sa vezi ca viata poate fi traita si altfel. Important este sa nu pierdem momentul, sa nu pierdem valul universal, sa fim indrazneti si sa credem ca viata poate fi traita frumos si in deplin acord cu legile divine.

1 ca si Magician in tarot arata mari realizari cand abilitatea este indrumata prin vointa de a atinge scopuri nobile cu conditia de a rezista tentatiei de a folosi tertipuri pentru a-i manipula pe ceilalti, facand promisiuni false si dand sperante desarte.

In tarot, 10 este Roata Destinului  ce aduce o schimbare favorabila a imprejurarilor, cautarea celei mai inalte impliniri individuale (la nivel de tara, personala), rasplateste perseperenta, intentiile pozitive, nobletea sufletului, hotararea neclintita, vointa adevarata. Promite o energie de sustinere pentru o gandire noua, efort concentrat, rezistenta pentru atingerea scopurilor, deci, nu este o energie care se bucura sa stai agatat de trecut.10 este inventatorul si initiatorul ideii, este o scanteia pura ce aprinde o cale noua. Conform lui Pitagora, 10 este Monada, reluarea unei serii si expansiunea infinita, este perfectiunea.

In Cabala, 10-Yod, este degetul lui Dumnezeu ce indica un punct de plecare, transformare, mana puterii divine, originalitate, dreptate, noi inceputuri, pionerat, independenta.

Cei nascuti pe 1, 10, 19, 28, cei care au vibratia nasterii 1 (aduna toate cifrele din data de nastere) sau sunt intr-un an personal 1, vor beneficia din plin de energiile universale ale acestui an.Daca apar necazuri si aveti nevoie de ajutor, cautati un “1” , nu exista un protector mai dedicat sau un partener mai curajos.

Zilele 1, 10, 19, 28, sunt benefice pentru o afacere noua, sa cumperi o locuinta,o masina, modificari in afaceri, un interviu pentru un loc de munca, etc. Puritatea scopului este o calitate admirabila a vibratiei 1 , deci atentie marita la ceea ce va doriti. Incidente neasteptate pot aparea in zilele de 4, 13, 22 si 31. Ar trebui evitate activitatile importante in zilele de 8, 17 si 26.

Culoarile norocoase sunt galben, auriu, rosu, albastru deschis .

Efectele vibratiei anului universal 1(2017) se manifesta inca din octombrie 2016 pierzandu-si forta in octombrie 2017 cand deja se va simti influenta vibratiei anului 2018.

Fii indraznet, crede in tine si in intelepciunea divina si eterna care stie sa ne conduca si sa ne ghideze cel mai bine.

Eu sunt un “1” ca vibratie a destinului si inteleg foarte bine magia acestui numar.

LA MULTI ANI!

Adriana Tudosa

You may also like

15 Comments

 1. E?ti excep?ional? !!!
  Mul?umesc ,
  Vibra?ia destinului este aceea?i cu vibra?ia na?teri ?
  Am calculat data na?teri si sant vibra?ia 1 dar nu ?tiu dac? e si a destinului aceea?i

 2. Flori
  aduni toate numerele din data de nastere si rezulta calea in viata, destinul tau din punct de vedere numerologic; daca este 1 atunci esti in ton cu energia universala a anului 2017, deci ai un sprijin deosebit.
  Adriana astro

 3. Interesant,multumesc,ne-ai dat multe informatii utile .Eu avind cifra destinului 4 la ce sa ma astept?cel de care am divortat in sept e un 1 inca locuim in aceeasi casa.Cum pot sa ma sprijin pe el,ii vine mintea la cap??!Pe tine te consider ghidul meu fiindca stii,te-am gasit intr-un moment dificil,si mi-ai dat putere de a merge mai departe,mi-ai deschis noi usi.Recunosc mai visez (sa ne impacam ,desi nu merita),dar incerc sa las trecutul.Asa ca,vezi Dzeu imi arata calea prin tine.Intii nodul nord in pesti,acum aflu ca esti un 1.Sa-ti dea Dzeu sanatate si intelepciune sa-mi luminezi calea in continuare.Daca vrei sa-mi dai un sfat accept cu placere.La multi ani,o imbratisare.

 4. Doamne ajuta, asa sa fie , inceputuri luminoase , si un nou drum si pentru cei care au vibratia nasterii 9 (asa ca mine) si am resimtit 2016 din plin ca an de sfarsit de ciclu. Multumesc mult Adriana, ca in toate analizele tale , eu regasesc : curajul de a merge mai departe, a intelege ,de ce este asa si nu altfel, si speranta ca va fi mai bine azi , decat a fost ieri !

 5. DE ANI DE ZILE ITI CITESC ARTICOLELE ,IN FIECARE LUNA SI MA MINUNEZ, DE FIECARE DATA ,DE GENIUL SI DE INTELEPCIUNEA CU CARE TE-A BINECUVANTAT DUMNEZEU.TE IUBESC SI ITI MULTUMESC PTR. STRADANIA TA DE A FI O LUMINA CALAUZITOARE IN AMALGAMUL DE FORME GAND SI EMOTII CE NE ASALTEAZA.

 6. Interesant ! Multumim ! Eu care am vibratia nasterii 6 ca rezultat la 33…pot sa consider multiplu de 1 ?Multumesc !

 7. Laura, din ce stiu eu, 33 nu se reduce la 6, este un numar maestru.
  Adriana, sa fii binecuvantata, multumesc! La ce sa ma astept in 2017 ca numar al destinului 11?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.