9-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 24 IANUARIE 2018-O ZI DE BILANT, CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE-ADUNE

Luna: ianuarie este luna a 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
24 ianuarie 2018=2+4+3=9

O zi de vibratie 9 este o zi de bilant, o zi care reinvie zicala “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”. Din punct de vedere spiritual, aceasta zi testeaza generozitatea, atentia fata de problemele celorlalti si gasirea unor modalitati de a fi de ajutor dar pentru cauze care merita. Indoielile, povara unor intrebari,  pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale.

Este o zi de finalizare, problemele pot fi rezolvate, sursele de stres in munca, afaceri, pot fi mai bine intelese si tratate. Fiti sociabili, comunicati cu cei din jur, bucarati-va de muzica, de o carte, de o plimbare. Pot aparea si unele dificultati dar nu fortati lucrurile, nu este cea mai buna zi pentru a face acest lucru. Toleranta, acceptarea si dragostea universala sunt obiectivele acestei zile de vibratie 9.  Exista un element de sacrificiu, dati drumul la atasarile negative, iertati nemultumirile din trecut. Fiti generosi si iertatori.

Este o zi de completare, eliberare si transformare. Aceasta vibratie 9 slujeste lumea, multimea si vrea sa faca un loc mai bun pentru toti, reprezinta lectia pamanteasca a omului care este “iertarea”.

Noua, de asemenea, reprezinta si roadele spiritului omului:

“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.” Galateni 5:22 – 23).

Numarul biblic 9 este numarul rabdarii, armoniei, meditatiei, rugaciunii, inspiratiei, perfectionarii ideilor. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denota perfectiunea, puterea divina, implinirea vointei divine.

“Corneliu a raspuns: “Acum patru zile, chiar in clipa aceasta, ma rugam in casa mea la ceasul al noualea; si iata ca a stat inaintea mea un om cu o haina stralucitoare.” Fapte 10:30

Vibratia noua va pune un accent deosebit si pe patriotism, trecutul poate fi reinviat aducandu-ne aminte de sacrificiile inaintasilor nostri. Motto-ul acestei vibratii este sacrificiul si lupta pentru tara, respect pentu batrani.

Iar 9 este Eremitul, batranul ce tine in mana dreapta un felinar iar in mana stanga, un toiag. Discernamantul, studiul, invataturile secrete, chibzuinta, moderatia, practicarea auto-controlului ( sunt calm si perfect echilibrat, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt, le accept deciziile, ma las ghidat de forta subconstientului meu care stie cel mai bine sa ma ajute sa rezolv orice problema din viata mea cu calm si cu rabdare, etc) sunt ajutoarele noastre in aceasta zi. Negativ, un 9 aduce ascunderea adevarului, afaceri dubioase, tradari, nerabdare, intrigi, abuzuri, duplicitate.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..Si maine este o zi, pare a integi mesajul acestei zile universale 9.

Despre casa cu vibratia noua citici aici.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 9 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o zi benefica si pentru un cei cu vibratia nasterii 4 sau sunt nascuti pe 5. 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta zi universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Adevarat graiesti!

    Fie ca doar energia vibratiilor pozitive sa se impregneze in structura tuturor, indiferent de numarul reprezentat.Pentru a avea o existenta frumoasa pe aceste meleaguri, unde ne-am oprit din calatoria noastra, pentru o clipa din eternitate.

    Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.