8- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII IULIE 2017-PLATI, INALTARI SAU CADERI SPECTACULOASE DIN FUNCTII, ECHILIBRARI KARMICE

Luna: iulie este luna a 7-a

Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)

Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2017 =7+1=8

Vibratia energetica a numarului  8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, materialism pronuntat, controlul celorlalti, ridicari si caderi spectaculoase. 8 este simbolul infinitului pe verticala, asta arata ca bogatia nu este un dar pamantesc ci un dar ceresc.

8 este o vibratie de echilibrare karmica, ea da doar ce este de drept si ia inapoi tot ce este castigat pe nedrept. Da, vibratia karmica a lui 8 regleaza lucrurile intr-un mod spectaculos, pot exista unele vesti bune dar pot aparea si pierderi. Intr-un fel, 8 este aducator de recunoastere, recompense. Adesea, poate fi o luna universala foarte buna pentru toate aspectele legate de cariera, afaceri, finante, dar direct proportional cu eforturile din trecut. De multe ori, o luna universala 8 intr-un an universal 1 poate aduce o plata inedita, o afacere noua, o avansare spectaculoasa, o mostenire neasteptata. Intr-o luna de vibratie 8 sunt cantarite eforturile dar si sufletul, calitatile morale, aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce am dat, am semanat in ultimele luni. Egoismul, lacomia fata de bani si putere fac din aceasta vibratie un condiment al dezamagirii si pierderii. Acesta este un cod nescris al naturii si nu trebuie incalcat. Este cu siguranta o luna in care cosmosul furnizeaza combustibil, forta pentru emancipare, reparari sau plati karmice.

Numarul 8, mai mult decat orice alt numar, pune accentul pe cariera, afaceri, finante, autoritate,lucruri ascunse. Cu toate acestea, la fel ca multe alte numere cu o singura cifra, forma numarului reflecta atributul cel mai important, iar numarul 8 vorbeste in primul rand de echilibru.

8 este marele egalizator karmic, o forta care creeaza la fel de usor cum distruge, cand vibratia 8 atinge viata noastra fie prin data nasterii, fie prin anii personali, universali, luni personale, universale, semnatura, putem fi siguri ca vom culege ceea ce am semanat. Vibratia 8 echilibreaza lumea materiala cu cea spirituala. Ea este la fel de spirituala pe cat de materialista este. Partea spirituala a lui 8 este practica, realista si inteligenta, stie sa faca diferenta dintre himere si realizarile spirituale autentice. In planul material, 8 este axat pe rezultate, de multe ori sub forma de bani, vede banii ca un instrument, nu ca un rezultat final. In general, vibratia 8 aduce inaltari dar si caderi spectaculoase din functii si asta datorita naturii ei universale de a echilibra totul.

Vibratia 8 este o forta puternica ce indeamna la echilibru, incredere, generozitate, iertare. Provocarile acestei vibratii energetice tin de manipulare, lacomie, manie si judecata. Aceasta luna de vibratie 8 este confortabila in domeniul material daca alegem sa dezvoltam conexiunea spirituala, intuitia naturala, compasiunea, intelepciunea.

In relatii, aceasta vibratie 8 aduce o teama in exprimarea emotiilor, posesivitate, exigenta, loialitate, dusmanii de temut, razbunari de toate felurile. Teama de respingere, frica unui angajament romantic sunt alte teme ale acestei luni.

De multe ori, o luna universala 8 accentueaza problemele financiare, tot ce tine de bani (venituri, activitatile financiare, banci, bursa de valori, institutiile financiare, pietele monetare, comertul) este amplificat in bine sau in rau, pot fi demascate anumite incurcaturi, furturi financiare. Cei care merita, pot primi anumite bonusuri financiare, urcari in cariera, in lumea sociala.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

In viata de zi cu zi, vibratiile universale ( an, luna, zi ) dar si cele personale (an, luna, zi personala) ne ghideaza constant daca reusim sa intelegem ca numerele sunt forte vii.

Efectele pe care le au vibratiile universale ( ale anilor, lunilor si zilelor universale):

Vibratia 1(2, 11, 20, 29 iulie 2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (3, 12, 21,30 iulie 2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi. Intuitie puternica, atitudine idealista.

Vibratia 3( 4, 13, 22,31 iulie 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(5,14, 23 iulie 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 6,15,24 iulie  2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina. Noi sanse, schimbarea se simte pretutindeni, apar interese si oameni noi, adaptabilitate, o a doua sansa de a lua totul de la capat.

Vibratia 6(7, 16, 25 iulie 2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica. Sunt favorizate eforturile creative.

Vibratia 7( 8,17,26 iulie 2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala. Este posibil sa apara frustrari de ordin material sau, pe neasteptate, apar succese surprinzatoare.

Vibratia 8(9,18, 27 iulie 2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere. Succesul si realizarile de ordin material apar cu conditia sa fi muncit pentru ele. Mentinerea echilibrului intre latura materiala si cea spirituala a vietii favorizeaza succesul.

Vibratia 9(1, 10, 19,28 iulie 2017):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare. Acasta zi se caracterizeaza prin finaluri neasteptate, dar numai in cazul acelor lucruri care, oricum, nu mai sunt necesare. Apar ocazii de a da dovada de mila si intelegere. Este o zi emotionala si dramatica marcata de idealism si de romantism. Sunt posibile calatorii.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.