1-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 11 IULIE 2017- INDRAZNITI SA FITI VOI INSIVA, CREDETI IN VOI SI IN FORTA VOASTRA

Luna: iulie este luna a 7-a

Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)

Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2017 =7+1=8

Vibratia energetica universala pentru ziua 11 iulie 2017=11=8=19=1+9=10
=1+0=1

O zi de vibratie 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o zi luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul, “pot face orice “ deschide orice usa. Este o zi care sustine oamenii activi, energici si care vor sa faca ceva prin ei insasi, problemele pot gasi foarte usor o rezolvare . Focalizarea este unul dintre darurile splendide ale vibratiei 1 si este cheia pentru atingerea dorintelor voastre. Indrazniti sa fiti voi insiva, credeti in voi si in forta voastra, uitati-va la cifra 1 cat de drept sta in fata tuturor. Este o zi de viziune si planificare. Faceti planuri pentru a primi sprijinul necesar, dar, mai presus de toate, bazati-va pe voi ca pe o forta motrice. Este o zi de noi directii de urmat si noi oportunitati care trebuie acceptate, independenta este mai usor de respectat. Aceasta este o zi plina de energie si incredere in fortele proprii. Negativitatea acestei zile vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic. Aceasta zi ne invata ca nevoile fiecaruia, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei zile 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare pentru care trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si  nimic mai mult.

Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data. Orice proces incepe cu prima data-1 si continua in conformitate cu cifrele 2,3, 4, etc. Viata are un respect deosebit pentru ordine, pentru procesele care decurg de la 1 la 9 iar daca evitam aceasta ordine si dorim sa ajungem mai repede la rezultatul final-9, atunci, in mod obligatoriu, viata ne va intoarce la pasii sariti pentru a trece prin procesele evitate.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este bine sa stiti ca cea mai importanta vibratie care va afecteaza existenta este cea data de vibratia nasterii( se aduna ziua, luna si anul). Aceasta energie v-a inconjurat pentru prima data atunci cand ati aparut pe lume, este cea cu care va simtit cel mai bine si care ofera cea mai sigura cale, sanse, valorificarea talentelor voastre. De accea, vibratia nasterii( destinul numerologic) este si numarul vostru norocos. Nici un alt numar nu este la fel de important pentru voi si, ori de cate ori apare in viata voastra ca zi universala, luna universala, an universal, an personal, ea indica acele oportunitati de care puteti sa profitati mult mai usor decat cei cu o alta cifra a destinului.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.  Vibratia numarului 1 este prietenoasa cu toate numerele impare 3, 5, 7, 9.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.