7-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 13 IANUARIE 2018- DE CATE ORI SA IERT?

” Atunci Petru s-a apropiat de El si I-a zis: “Doamne, de cate ori sa iert pe fratele meu cand va pacatui impotriva mea? Pana la sapte ori?” Isus i-a zis: “Eu nu-ti zic pana la sapte ori, ci pana la saptezeci de ori cate sapte. Matei 18:21,22

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8= 11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2= 3
Vibratia energetica universala pentru ziua
13 ianuarie 2018=13+3=1+6= 7

              O zi de vibratie 7 este o zi in care se cauta adevarul la un nivel mai profund, o zi de contemplare si ispasire spirituala. Sapte indica perfectiunea spirituala. Aceasta inseamna plinatate, completitudine, “a fi plin”, “a fi multumit”, “a avea destul” , totalitatea divina. Sapte reprezinta un ciclu complet, o finalizare, o intregire a unei situatii de viata sau imaginea perfecta a lucrurilor.

“ In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse; si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse. Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca in ziua aceasta S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o zidise si o facuse.” Geneza 2:2-3

Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugat la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi. Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite.Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.

              O zi de vibratie 7 accentueaza spiritualitatea, sensibilitatea, misterul, este o vibratie de casa a planetei Neptun. 7 este iluzia, inselaciunea dar si vindecarea, minunea, credinta ca visele devin realitate. Sapte este ziua in care omul cauta cunoasterea, spiritualitatea, in solitudine.

Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii. De multe ori, o zi 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi. Cel mai adesea, o zi de vibratie 7 aduce dorinta de a fi tu cu tine insuti pentru a reflecta la “povestea ta”, sa ierti trecutul cu tot ceea ce este strans in el, sa intelegi ca viata este un mister si o bucatica mica a misterului esti si tu.
Intr-o zi de vibratie 7, soarta vorbeste prin metodele ei de neinteles.
Numerologia numarului 7 este o combinatie dintre trinitatea sfanta 3 si  experienta fizica umana  4. Sapte este triumful spiritului asupra materiei.

Este o zi in care puteti avea experiente noi si interesante, nu initiati operatii riscante deoarece este o zi a perfectionarii la toate nivelurile si nu a expansiunii. Chiar daca sapte nu este prea interesat de ambitii, de preocupari materiale, de bani, uneori o zi sapte poate aduce castiguri neasteptate pe care destinul le aseaza in calea voastra. Ascultati de vocea interioara, este cea mai sigura voce acuma. Este  cea mai buna zi in care trebuie sa va aduceti aminte de voi, de sufletul vostru, de originea voastra divina, “ incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa fiu bun cu mine, sa ma accept asa cum sunt” .

Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, fiti mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a va judeca prea aspru pe voi, facandu-va mult rau. Fiti blanzi si iertatori.

Este o zi benefica celor nascuti pe 7, 16, 25 sau care au vibratia nasterii 7, vibratia numelui 7.

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra  sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.