6-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 12 IANUARIE 2018-CASA, DULCE CASA

“Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse; si iata ca erau foarte bune. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua a sasea.”Geneza 1:31

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
12 ianuarie 2018=12+3=15=1+5= 6

            O zi de vibratie 6 se refera, de obicei, la faptele omului, dar in mod ideal, reprezinta dragostea neconditionata si cunoasterea iubirii  lui Dumnezeu. Cand iubirea divina ne paraseste, ramane doar carnea si idolii pamantesti. Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. Sarpele a fost si el creat in a sasea zi:” Dumnezeu a facut fiarele pamantului dupa soiul lor, vitele dupa soiul lor si toate taratoarele pamantului dupa soiul lor. Dumnezeu a vazut ca erau bune.” Geneza 1:25

Sarpele creat tot in ziua a sasea continua sa ne ademeneasca, sa ne pacaleasca. Astfel, numarul 6  se refera la om si la munca sa. Semnifica neajunsurile omului si coruptia in lumea creata de Dumnezeu. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar coruptie si imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu.

A sasea porunca ne atrage atentia asupra valorii vietii umane, care a fost creata in a sasea zi. Se spune: “ Sa nu ucizi.”Exodul 20:13 .

Numarul sase nu inseamna numai munca umana, ci si durerea omeneasca. Din moment ce perfectiunea lui Dumnezeu este stricata de coruptia umana, omul este obligat sa sufere.

Intr-o zi de vibratie universala 6, relatiile sunt in centrul atentiei. Este o zi in care casa, familia, datoria si serviciul ocupa un loc in fata. Poate aduce  responsabilitati sporite si o preocupare deosebita pentru familie, cei dragi si prietenii apropiati. Poate fi o zi cand sunteti chemati sa faceti unele ajustari in viata voastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Este o zi favorabila si pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Puteti constata ca unele relatii sunt impovaratoare. Concentrati-va asupra locuintei, transformati-o intr-un sanctuar confortabil. Bucurati-va de viata si de lucrurile mici care aduc satisfactie. Puteti intalni partenerul mult visat sau poate fi o zi a ruperii unei relatii.

Sase este si numarul echilibrului, armoniei, cooperarii si casatoriei. Primul miracol al lui Iisus de a transforma apa in vin a fost la o nunta:

“ Si acolo erau sase vase de piatra, puse dupa obiceiul de curatare al iudeilor; si in fiecare vas incapeau cate doua sau trei vedre.” Ioan 2:6

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, manifestarea pacatului, ispita, coruptia. Numarul 6 este un numar perfect, prin urmare poate fi o zi plina de pace si armonie sau o zi plina de pacate. Forma lui sase este o curba continua fara unghi, fara linii. Este dragostea totala, este spirala care ne conduce la intelegerea iubirii divine.

Adesea, vibratia sase aduce bani fara eforturi prea mari, uneori prin intermediul talentelor si abilitatilor proprii, uneori prin mosteniri sau prin intermediul prietenilor, rudelor.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 6( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 12, 15, 24. Vibratia numarului 6 este prietenoasa cu 9, deci poate fi o zi benefica si pentru un cei cu vibratia nasterii  9 sau care sunt nascuti pe  9, 18, 27.

Culorile norocoase pentru sase: verdele si toate nuantele de verde. Smaraldul este bijuteria norocoasa pentru numarul 6.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.