7-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 7 AUGUST 2017- SOARTA IN ACTIUNE

Luna: august este luna a 8-a
Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)
Vibratia energetica universala pentru luna august 2017 =8+1=9
Vibratia energetica universala pentru ziua 7august  2017=7+9=16=1=6=7

O zi de vibratie 7 este o zi in care se cauta adevarul la un nivel mai profund, o zi de contemplare si ispasire spirituala.

In tarot dar si in numerologia chaldeana(veche), 16(1+6=7)  este ilustrat ca un “ turn lovit de un fulger de unde cade un om cu o coroana pe cap”. Asta arata ca puterea acestei vibratii avertizeaza asupra unei fatalitati ciudate, pericol de accidentare, dejucarea unui plan josnic, distrugeri, plati pentru raul facut in trecut.

Intr-o zi 7 ( 16, 25), se pot schimba vieti, ambitia trufasa conduce la prabusiri generate de un joc al vietii greu de inteles iar tendinta fatalista a acestor vibratii poate fi infranta prin atentie marita la orice detaliu, prin credinta, sa ascultam de vocea interioara care ne avertizeaza intotdeauna prin fel de fel de semne ce trebuie sa evitam.

Vibratia 7 (16, 25) reprezinta spiritualitatea, sensibilitatea, misterul, fiind o vibratie de casa a planetei Neptun. 7 este iluzia, inselaciunea dar si vindecarea, minunea, credinta ca visele devin realitate. De multe ori, vibratia 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi.
Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.

Cel mai adesea, o zi de vibratie 7 aduce dorinta de a fi tu cu tine insuti pentru a reflecta la “povestea ta”, sa ierti trecutul cu tot ceea ce este strans in el, sa intelegi ca viata este un mister si o bucatica mica a misterului esti si tu.

Intr-o zi de vibratie 7, soarta vorbeste prin metodele ei de neinteles fiind in deplin acord cu vocea Eclipsei de Luna in Varsator ce devine un cantar cosmic al eforturilor, relatiilor din trecut, nimic nu se pierde si totul este contorizat in univers doar ca multi nu sunt pregatiti sa inteleaga acest lucru.

O zi de 7 este ideala pentru a vedea si a pentru a intelege viata altfel, pentru a crede in magia sufletului nostru, doar asa ne putem indeplini cel mai inalt scop aici pe pamant.

Iar 25 tot un 7 (2+5=7) ofera putere prin depasirea dezamagirilor in viata si prin capacitatea de a invata din greselile trecutului. Sunt favorizate acele realizari care tin de constientizarea laturii spirituale a vietii si asumarea propriei individualitati.

Este o zi benefica celor nascuti pe 7, 16, 25 sau care au vibratia nasterii 7, vibratia numelui 7.

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Sa cerem binecuvantarea lui Dumnezeu, Ingerii sa ne protejeze iar Lumina sa ne hraneasca mintea si inima.

Doamne, da-mi taria sa te iubesc pe Tine si intreaga Ta opera.
Doamne, implineste-ti vointa, chiar impotriva vointei mele; calauzeste-ma acolo unde vrei. Amin.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. “…poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi.”
    Tata a plecat la Ceruri ,pe 7 august 2017 ,la ora 7 .

    Dumnezeu sa-l ierte .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.