NUMEROLOGIE – DATA CEA MAI BUNA PENTRU CASATORIE

Numerologia ofera o cale minunata pentru determinarea compatibilitatii, de fapt orice relatie nascuta din dragoste si cu multa bunavointa are toate sansele sa mearga, insa, unele par sa mearga incredibil de bine cu putin efort iar altele par sa necesite un efort constant. Numerologia ne poate oferi cheia “ efortului “ in a intretine o relatie, in a alege un partener potrivit, in a alege o data benefica pentru cununie, nunta.

Casatoria este un eveniment sacru. Ceea ce are loc la biserica nu este un contract de casatorie intre doua persoane, ci un legamant sfant intre cei doi si Dumnezeu.

Este scris în Biblie:”Fiti smeriti si blanzi. Aveti rabdare unii cu altii, manifestand ingaduinta fata de greselile celuilalt, din pricina iubirii voastre. Straduiti-va totdeauna sa pastrati unitatea faurita de Duhul Sfant si astfel traiti in pace unii cu altii.”Efeseni 4:2-3.

Alegerea gresita a datei pentru casatorie poate destabiliza viata pe mai departe.Prin urmare, o planificare atenta trebuie sa fie facuta in alegerea datei casatoriei. In cazul in care un cuplu isi alege o data benefica pentru casatorie, viata acestuia va fi mai prospera pe zi ce trece. Numerologia are marele dar de a ajuta sa alegem o data ideala pentru casnicie plecand de la datele de nastere ale celor doi parteneri.

Astfel, ziua de nastere si vibratia nasterii-destinul numerologic( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt cele mai benefice date pentru a planifica o cununie si o nunta. O data de augur aduce prosperitate in cuplu. Numerologia ajuta in aceasta directie prin posibilitatea alegerii datei casatorie iar cea mai buna data a casatoriei pentru vibratiile de la 1 la 9:

Persoanele cu  ziua de nastere 1 sau destinul 1 ( 1, 10, 19 , 28)  ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 2 sau destinul 2 ( 2,11, 20, 29) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 2 sau 7 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 3 sau destinul 3 ( 3, 12, 21, 30)  ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 3 sau 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 4 sau destinul 4 (  4, 13, 22, 31) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 sau 7( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 5 sau destinul 5(  5, 14, 23) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 6 sau destinul 6(  6, 15, 24 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 6 sau 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 7 sau destinul 7(  7, 16, 25 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 sau 2 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 8 sau destinul 8 (  8, 17, 26 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu  ziua de nastere 9 sau destinul 9 ( 9, 18, 27) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 9, 3 sau 6 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Trebuiesc evitate datele de 4 ( 4, 22), 8 (8, 17, 26) sau 5 ( 14, 23)deoarece pot provoca chiar un divort in cuplu. Aceste date ar trebui sa fie strict evitate! In numerologia relatiilor, 5 (14, 23)  ca data pentru casnicie trebuie evitat. Numarul 5 este guvernat de Mercur care in astrologie este considerat neutru. Casatoria este o imbinare si o uniune dintre trup si suflet, prin urmare, atunci cand doua persoane se casatoresc la date cum ar fi 5, 14, 23, casatoria poate deveni nula si neavenita, apare divortul, separarea.

Persoanele nascute pe 7(16,25)  sau cu destinul 7 trebuie sa evite data casatoriei pe 7 deoarece pot fi lipsite de urmasi, creste riscul de infertilitate.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

 1. Chestiunea care se pune este urmatoarea :
  – Casatoria, fara act la primarie, nu este recunoscuta.
  – Iar uneori nu se face cununia religioasa.

  In ” fata lumii ” este important actul de la primarie.
  In “fata lui Dumnezeu” este important legamantul dintre cei doi.
  Biserica, fara act de la primarie, nu oficiaza cununia religioasa.
  Cum trebuie procedat pentru a folosi informatiile extrem de importante
  din acest mesaj ?

  Ar putea fi aleasa o data de catre cei doi, care sa nu aiba nici o legatura cu celelalte date, in care fac legamant de unire a destinelor doar in fata lui Dumnezeu ?

 2. By the way !

  Destin 9,primarie 4,divort in acte.
  Biserica nu.

  Banuiesc ca legamantul facut inainte, intre parteneri in fata lui Dumnezeu , a fost deasupra celor lumesti.

  Numai de bine tuturor!

 3. Multumesc!
  Deci, d.p.d.v. numerologic se ia in calcul data la care se semneaza actul de c?s?torie,iar d.p.d.v. astrologic mai trebuie tinut cont si de ora si minutul in care se semneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *