1- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII APRILIE 2022 -” Eu sunt Domnul Dumnezeul tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine”.

 

“ Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau care te iau de mana dreapta si-ti zic: “Nu te teme de nimic, Eu iti vin in ajutor!” Isaia 41:3

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul : 2022 ( numerologie =2+0+2+2=6)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2022=6+4=10=1+0=1

O luna de vibratie universala 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o luna luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul.
“Pot face orice prin gigantica forta a subconstientului meu “ deschide orice usa.
Din perspectiva spirituala, 1 detine un loc special, este numarul creatiei, este o forta primara din care izvorasc celelalte numere( din zero nu apare nimic, zero plus zero tot nimic da pe cand 1 plus 1 da nastere la doi…3, 4….). Este bine sa stim ca 1 este o forta puternica care produce rezultate si nu permite nimanui sa-i limiteze potentialul. Deci, incepem o luna cu o energie ce ne ajuta sa dam viata unei noi idei, unui scop important, putem da deoparte orice obstacol sau putem pur si simplu sa ne strecuram printre obstacole.

1 creste, transforma, imbunatateste prin perpetuare asa cum o face si mama natura. Forta primara a naturii este tot numarul 1, stim ca natura nu cunoaste mila iar cruzimea ei poate fi inimaginabila. Cu toate acestea, ea da viata fara discriminare, fara judecata si tinde spre echilibru. Orice fortare a legilor naturii produce reactii greu de imaginat. Vibratia acestei luni universale 1 nu judeca, nu discrimineaza iar folosirea ei abuziva prin fortarea unei schimbari are repercusiuni negative.  Nu trebuie sa pierdem timpul cu fel de fel de idei abstracte sau cu orice altceva care nu urmareste un rezultat. 1 nu ezita cand apare confruntarea, este curajos si dispus sa incerce ceva nou chiar daca vede promisiunea intr-un mare pericol. Exista in aceasta luna un sentiment de onoare si responsabilitate, un simt al justitiei care nu poate fi negat. Nedreptatea supara cel mai tare in aceasta luna si multi se pot ridica in picioare pentru a face lucrurile drepte. Puritatea scopului este o alta calitate a acestei luni  de vibratie 1 ce vede lucrurile asa cum sunt iar ipocrizia nu are nici o sansa. Fiti prietenii acestei luni de vibratie 1 si va va rasplati cum nici nu ganditi, nu exista o protectie mai dedicata si un aliat mai puternic decat un 1. Putem sa pierdem lupta dar putem castiga admiratia acestei energii care sprijina oamenii activi, luptatori. Daca vibratia 1 devine dusmanul nostru, atunci putem fi loviti fara mila.
In aceasta luna universala 1, “fericirea are chipul meu“  si satisfactia vine prin ceea ce facem fiecare dintre noi. Energia 1 apreciaza orice fel de relatii, de la afaceri la casatorie dar tot timpul, faptele sunt deasupra cuvintelor care predica despre iubire. Vibratia numarului 1 ne spune ca singurul esec este incetarea incercarii. Negativitatea acestei luni universal 1 vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic.

Aceasta luna de vibratie 1 vrea sa ne invete ca exista loc pentru fiecare aici pe pamant chiar daca nevoile, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei vibratii 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare si trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si nimic mai mult.
Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data.
In Tarot, 1 este Magicianul care are in mana dreapta o bagheta ridicata in sus, aratand ca legile lui Dumnezeu, scopul nobil, increderea in fortele proprii, maiestria, inalta sufletul.
Unu, un numar indivizibil si autonom, este sursa celorlalte numere amintindu-ne de sursa noastra divina, de Dumnezeu. “Iar Eu si Tatal Meu una suntem”ne spune Evanghelia lui Ioan 10-30. Dumnezeu este independent si suntem dependenti de El. Dumnezeu este sursa tuturor. Toti avem nevoie de El si El nu are nevoie de nimeni. Astfel, numarul unu este numarul lui Dumnezu iar prima porunca din cele zece spune:” Eu sunt Domnul Dumnezeul tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine”. Acest numar reprezinta inceputul, cauza principala a tuturor lucrurilor si ar trebui sa incepem intotdeauna cu Dumnezeu, tot ce nu incepe cu Dumnezeu, nu poate da rezultate bune.  Cand dam prioritate metodelor omenesti, gresim. A venit timpul sa invatam ca salutul simplu “ Doamne ajuta”  ne poate usura viata, realizam ca totul depinde de Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne, decid chiar acum sa traiesc doar pentru Tine. Nu imi este de folos sa traiesc dupa standardul si asteptarile altor oameni. Doar Tu esti cel care conteaza si doresc sa fiu persoana care m-ai creat sa fiu. Doamne, cred ca Tu esti mai puternic decat trecutul meu. Primesc libertatea pe care Tu mi-o dai si vreau sa traiesc planurile pe care le ai pentru mine. Amin

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.
Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 1 sunt:
Vibratia 1(9, 18, 27 aprilie 2022) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 (1, 10, 28 aprilie 2022): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 2, 11, 20 aprilie 2022): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata. Tot ce tine de planul financiar, calatorii, planuri de viitor , contacte personale si profesionale, ofera ocazii favorabile. Este bine de stiut ca vibratia 3 cere corectitudine.
Vibratia 4(3, 12, 21, 30 aprilie 2022): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 4, 13, 22 aprilie 2022): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, fiti atenti in trafic.
Vibratia 6( 5, 14, 23 aprilie 2022): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(6, 15, 24 aprilie 2022): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (7, 16, 25 aprilie 2022): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (8, 17, 26 aprilie 2022): sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de bilanta, completare, eliberare si de transformare. In acesta zi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritam.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.