NUMERELE , VIBRATII VII IN VIATA OMULUI

Numerologia se pierde undeva in trecutul indepartat, matematica, configuratia universului dar si viata omului demonstreaza ca, practic , totul este condus de numere.Numerele sunt forte vii si trebuie sa cunoastem nu numai energia pe care ele o transmit dar sa invatam sa traim in conformitate cu numerele personale , cu numerele care creaza pentru fiecare om in parte o matrita, un tablou numerologic.

Intreg universul este construit intr-o perfecta ordine, si , pornind de la principiul ca totul in jurul nostru este in miscare, totul vibreaza , putem atunci sa intelegem cum numerele transmit o energie care afecteaza tot ceea ce exista , iar forta lor atinge si omul, modelandu-i caracterul si destinul.

Fiecare om se naste intr-o zi predestinata in cadrul planului universal fiind influentati de vibratiile momentului respectiv, vibratii ce ne vor dirija rationamentul, ne vor motiva reactiile, emotiile, atitudinea in fata vietii.

La baza numerologiei sta o stiinta veritabila, fizica, stiinta legilor ce guverneaza miscarea, materia si energia. Fizica este cea care stie atat de bine sa ne spuna ca tot ceea ce exista este caracterizat de o miscare sub forma de vibratii, tot ce exista in univers, de la roci si minerale inerte si pana la organele corpului omului si chiar sunetele numelui , toate au frecvente de vibratii proprii si distincte. Si pentru a masura aceste vibratii , avem nevoie de NUMERE.

Numerele sunt cheia tuturor misterelor , ele descifreaza atat de bine continutul vibrational al tuturor lucrurilor incat putem spune ca stiinta secreta pe care se bazeaza numerologia este o ramura a fizicii. Astfel , literele sunt simboluri ale sunetelor, fiecare sunet are o frecventa ce poate fi masurata , numarul de ordine al fiecarei litere din alfabet este chiar frecventa ei de vibratie. Primul alfabet al tuturor timpurilor a fost conceput de cele mai stralucite minti din domeniul stiintific si spiritual, doamna Dow Balliet descoperind la inceputul secolului XX ca denumirea formata din litere a unei note muzicale si sunetul respectiv au aceeasi vibratie.

Mesajul lui Pitagora ” totul este oranduit dupa numar ” insoteste tabla inmultirii , teorema ipotenuzei care spune ca “intr-un triunghi dreptunghic , patratul ipotenuzei este egal cu suma patratelor catetelor” , care le-am invatat in primii nostri ani de scoala. In cautarea acestei cunoasteri , Pitagora , a intreprins calatorii in Orient in urma carora a infiintat mai multe scoli in care preda folosirea numerelor, fortele magnetice pe care acestea le emit si felul in care ele afecteaza omul.

Cunoscand principiile numerologiei putem folosi vibratiile numerelor pentru a schimba aspectele cele mai conflictuale ale personalitatii noastre, putem sa ne cunoastem defectele si sa le stapanim, putem sa ne amplificam calitatile pentru a ne usura viata, destinul. Majoritatea oamenilor se nasc cu multe calitati care adesea le sunt necunoscute, folosind numerologia ne putem descoperi aceste calitati care ne pot ajuta sa facem un pas spre perfectiunea interioara si indeplinirea aspiratiilor noastre, spre fericirea si realizarea personala.

Cunoscandu-ne posibilitatile si calitatile innascute dar si punctele slabe, putem sa le folosim pe primele pentru a le domina pe cele din urma, invatand astfel sa viobram in perfecta armonie cu infinitul.

Numele si data nasterii creaza o formula numerica ce-l insoteste pe om de-a lungul intregii vieti, vibratiile acestora dandu-ne informatii despre:

-caracterul si personalitastea omului intr-un mod foarte exact.

-calitatile naturale

-tendinta fiecarui an pentru a actiona conform vibratiilor, sa anticipam momentul potrivit pentru a lua decizii si a intreprinde lucrari importante.

-alegerea numelui unui copil care sa- I faciliteze drumul in viata.

-sa dam lucrarilor noastre nume care sa atraga succesul

-sa schimbam destinul vietii noastre daca nu este satisfacatoare din cauza vibratiilor negative.

Toate acestea par incredibil la prima vedere, totul se poate obtine prin aplicarea principiilor numerologiei.

Numerologia sustine ca fiecare numar de la 1 la 9 si in cazuri speciale Numerele Maestre , emit o vibratie deosebita si unica ce il defineste dar si il diferentiaza de celelalte, vibratie transmisa persoanelor care-l poarta.

1 . VIBRATIA NASTERII SAU CALEA DIN NASTERE

-se obtine adunand ziua , luna si anul nasterii pana ce se obtine un numar simplu;

Acest numar arata menirea omului in aceasta viata. Daca prin reducerea numerelor la o singura cifra , intalnim un NUMAR MAESTRU , adica 11 , 22, 33, 44 , ne oprim la acest numar fara a-l mai reduce. O sa scriu un alt articol legat de NUMERELE MAESTRE in care o sa va dau si un exemplu .

2. NUMELE SI PRENUMELE

Literele se reduc cu ajutorul alfabetului numeric :

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

2.1 VIBRATIA VOCALELOR- ne vorbeste despre aspiratia sufletului, motivatiile interioare

2.2 VIBRATIA CONSOANELOR- impresia pe care o producem celorlalti din punct de vedere profesional, social,de fapt personalitatea.

2.3 EXPRESIA TOTALA – vocala plus consoane , aratand inclinatiile si talentele care conduc spre cele mai importante realizari

2.4 NUMARUL CALAUZEI INTERIOARE –frecventa la care ne acordam cand dorim sa ne rezolvam problemele ; este un numar ce se obtine din dublarea numarului numelui complet.

2.5 TELUL DE AUR – implinirea finala din anii senectutii; este un numar ce se obtine din adunarea vibratiei numelui complet si numarul caii din nastere( luna, ziua si anul).

2.6 LECTII KARMICE – numerele care lipsesc din expresia numelui complet

2.7 PLANURILE DE EXPRIMARE- fizic, mental, emotional, intuitiv

2.8 INCERCARI SI OCAZII

Incercarile reprezinta legaturile slabe din viata omului , care trebuies intarite.

Ocaziile sunt momente fierbinti din viata , fortele care motiveaza si obliga sa acionam sub presiunea anumitor impulsuri , pentru a ne atinge scopurile. Acestea se gasesc in Calea din nastere sau Vibratia nasterii ( ziua, luna, anul).

You may also like

21 Comments

 1. Foarte interesant articolul despre importanta numerelor.As avea o intrebare:ce se intampla cu persoanele care isi schimba numele voit sau prin casatorie sau folosesc o porecla?Se schimba oarecum si vibratia?Putem influenta oarecum destinul?

 2. Schimbarea numelui, automat da nastere la alta vibratie, si , vrei nu vrei , in timp te vei comporta in conformitate cu vibratia respectva; de exemplu, eu am vibratia numelui total Numarul Maestru 11 si chiar nu am fost tentata niciodata sa-mi schimb numele , copilul meu initial avea la numele total acelasi Numar Maestru , prin schimbarea numelui , acuma este sub vibratia lui 4 si cred ca nu am facut cel mai bine , dar pe atunci nu stiam nimic de numerologie; spun ca nu am facut bine deoarece Vibratia nasterii lui este tot un Numar Maestru 33. Foarte importante sunt si poreclele deoarece vibratiile lor te pot ajuta in bine sau in rau, iti pot completa energia necesara sa-ti faci destinul. Nu poti schimba vibrata nasterii, dar numele, semnatura , le poti schimba, acestea te pot ajuta sau te pot impiedica in realizarea caii din nastere .

 3. Da,sa stii ca simt o oarecare schimbare in viata mea de cand folosesc numele “Lara”.Nu-mi dau seama daca in bine sau rau,dar cu siguranta,cumva a disparut …inertia.Si,ce am mai observat,ceva interesant, sunt oameni care adora sa-mi spuna Lara si altii care ignora pur si simplu acest nume.Pana si eu am o reactie diferita doar gandindu-ma sau ascultand sunetele rezultate din rostirea numelui.Adevarul este ca niciodata nu mi-a placut numele meu de botez.Si asta de cand am inceput sa vorbesc,nu dintr-o toana adolescentina.

 4. L A R A
  3 1 9 1
  Vibratia numelui Lara este 3+1+9+1=14=1+4=5
  5 este o vibratie ce-ti da adaptabilitate , curaj, mult farmec, convingeri spirituale , inteligenta , te face sociabila, convingatoare dar aduce si nevoie de aventura. Partea negativa a acestei vibratii te poate influenta prin multe nelinisti, nerabdare , poti sa faci unele lucruri fasra a cugeta prea mult la ele.
  5 este plasat intre 1 si 9 la mijloc ceea iti poata da in mod permanent o lupta intre trecut si viitor, daca in trecut s-a intamplat ceva deranjant atunci lucrul acela te urmareste si in prezent , este ca si cum ai fi intr-o capcana intre trecut si viitor iar prezentul il traiesti destul de greu.

 5. Multumesc,Adria, pentru interpretare!Asa este si….ceva interesant ,data nasterii mele 22.04.1968,tot la 5 ajunge.Dar Lara nu a fost ales calculand ceva.A fost doar …ceva ce am simtit in acel moment.
  As dori sa te intreb daca nu imi face rau folosirea acestui nume-porecla.

 6. Foarte importanta ramane totusi vibratia numelui complet primit la nastere ; alegerea prenumelui Lara cu vibratia 5 vine intr-un fel sa-ti realizezi vibratia nasterii care este tot 5, intr-un fel vine sa te ajute sa te adaptezi ritmului trepidant al acestei vibratii, viata agitata, ocupatii diverse, deplasari neasteptate. Romantismul tau incurabil te face sa visezi la minunate povesti de dragoste , iar daca gasesti persoana potrivita , ii poti oferi o viata fascinanta. In numerologie, numarul 5 simbolizeaza perfectiunea, fiind un numar vioi, schimbator, nelinistit. Dispui de o perceptie iesita din comun , intelegi nuantele unei probleme , dar fiind foarte curioasa vei tinde sa faci mai multe lucruri in mai multe directii ceea ce nu te va ajuta prea mult . Este cel mai bine sa te concentrezi si sa-ti folosesti la maximum calitatile , altfel risti sa-ti irosesti bogatul potential de care dispui.Ai un instinct foarte bine dezvoltat, poti trece destul de usor de la o stare euforica la una depresiva, te revolti impotriva tuturor celor care incearca sa-ti ingradeasca libertatea , de aceea ai nevoie de un partener care sa accepte dragostea ta de libertate.

 7. Vibratia nasterii dar si vibratia numelui complet au o mare influenta asupra vietii noastre; daca sunt identice atunci , vorbesc aceeasi” limba’ si astfel modul de actiune dar si sansele pe care le atragi nu vor avea parte de tensiune din partea ta. Combinatia este armonioasa si atunci cand ambele sunt pare sau ambele impare . Probleme mari apar cand unul din numere este par si celalalt impar, unul vorbeste franceza si unul chineza, deci viata devine grea , si va fi destul de dificil sa profiti din plin de sansele care apar in viata ta,

 8. Cu vibratia numelui 8 pot spune ca ai teluri foarte ambitioase, poti obtine o solida pozitie economica tocmai prin afirmarea personalitatii, prin vointa , perseverenta de care dispui si prin capacitatea de a depasi toate greutatile. Mintea lucida si hotarata , ambitia si indrazneala te pot ajuta sa ralizezi orice obiectiv. Ai capacitatea de a transforma esecul in succes, ai un mare respect pentru bunurile materiale si finante, iti doresti o viata libera pentru a te bucura de cei care depind de tine din punct de vedere familial si social. Cu vibrati 8 la nume esti apta sa faci o gramada de bani, ai aptitudini innascute pentru organizare si management .
  “8” este singurul numar pe care il poti scrie de nenumarate ori fara a ridica creionul , din aceasta cauza , cifra 8 devine un simbol al eternitatii, un simbol al fortei vitale si al energiei infinite. Cu cifra 8 la numele total se poate spune ca ai energie , entuziasm si forta vitala suficiente pentru a obtine succes si a strange multi bani.
  Tot cifra 8 reprezinta cele doua lumi :cea spirituala si cea fizica, una deasupra celeilalte, iar influenta acestei vibrati arata ca pentru un succes deplin este necesara energie din ambele lumi, cu alte cuvinte , o vei duce mai bine in viata daca vei avea unele cunostinte din domeniul spiritual care sa te ajute sa te controlezi in timp ce iti vei cultiva calitatile profesionale naturale..

 9. nu am inteles daca trebuie numele complet (inclusiv cel de familie si daca mai am vreo unul in afara de cel folosit zilnic)…
  Reducand vibratia prenumelui ,,(teona) am ajuns la 1..
  cum se interpreteaza?

 10. Teona
  folosesti tot numele care este scris in certificatul de nastere , adunand vocalele rezulta un numar ce vorbeste despre dorintele sufletului tau, adunand consoanele rezulta un numar ce vorbeste despre personalitatea ta ; este bine sa stii ca vibratia numelui cu care ai fost inregistrata in momentul nasterii ramane vibratia de baza care te ajuta sau iti ofera lectii de invatat in aceasta viata, schimbarea numelui prin casatorie te posate ajuta sau poate sa ofere in plus alte lectii de invatat facand astfel viata mai grea .

  Cu vibratia 1 a prenumelui doresti ca toata lumea sa tina cont de ceea ce vrei tu, 1 este o vibratie ce ofera egoism dar si verticalitate , mandrie , curaj, dinamism , gandire , constructiva , originalitate .

 11. Buna seara,

  am si eu o nedumerire. De ce apar 2 variante, ba chiar 3, de calculare pentru nr destinului? sunt variante in care Numerele Maestre nu sunt luate in considerare, alta varainta in care sunt si o alta, a treia, prin care nr destinului este calculat astfel: se face sume: data nasterii+luna nasterii +ultimele 2 cifre din anul in care te-ai nascut. Si in acest ultim caz, Numerele Maestre nu se iau in consideratie.
  Care este varianta cea mai aproape de adevar…/
  La d-na Aurora Sitarus, de exemplu, am obs ca se ia ca valabila a treia varianta.
  D-voastra cum considerati ca e mai autentic, sa spun astfel/
  Va intreb pt ca dupa primul calcul, cel al tuturor cifrelor din data nasterii, mie imi iese nr 11, iar daca le iau in considerare numai pe ultimele 2 cifre din anul nasterii, iese 1.
  In ceea ce priveste numele total, imi iese tot numarul 11…

  Ma intreb acum cum trebuie calculat nr destinului si pe ce argumente se face fiecare dintre cele 3 ipoteze, expuse mai sus? De ce sunt , totusi, 3 variante exprimate, pt ca rezultatele sunt total diferite pt fiecare tip de calcul si , prin urmare, si incadrarea ns intr-o ‘ “tipologie” anume…sa o numesc astfel.
  Va multumesc.

 12. Revin, imi cer scuze pt eventualele erori de scriere, v-am scris randurile de mai sus in mare viteza.

  Inca o data, scuze. Cu stima si va multumesc pt toate info expuse pe site-ul d-voastra.

 13. irina
  adunand toate cifrele din data de nastere obtii un numar ce arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata,in cazul tau este 11 un NUMAR MAESTRU ce are pretentii foarte mari de la tine , de la viata ta . Este o vibratie care ofera in acelasi timp multa intuitie si capacitatre de a intelege lucrurile la adevarata lor valoare, este o vibratie care aduce ” multe teste ” dar care odata trecute ti se va pune coronita .
  Ultimile 2 cifre din anul nasterii ( modul in care corelezi cu cosmosul,functia si menirea cosmica )in cazu tau 1 arata ca ai misiunea de a conduce , de a fi unica ,creativa , ( trebuie analizate cele doua cifre si corelate cu 1)

 14. Buna. As avea o intrebare. Ce poti sami spui despre vibratia numelui Oana? Data mea de nastere este 24.04.1992 si ajunge la 4 oricum as calcula….ai putea sa-mi raspunzi la intrebare?

 15. Buna seara, m-as bucura foarte mult sami raspundeti si mie la aceasta intrebare: Ce semnifica: berbec 9 si taur 3 (ca si cuplu) iar vibratia nasteri la amandoi numarul 6?;Vom fi compatibili in viata?(in curand ne vom casatori si as fi foarte fericita sa aflu parerea dumneavoastra).
  Va multumesc!

 16. lorena
  cu aceeasi vibratie a nasterii ,exista o mare compatibilitate ,aveti acelasi drum, iubiti ” aceeasi melodie a destinului “. Cifra 3 este guvernata de Jupiter iar cifra 9 este guvernata de marte, este o combinatie ce poate conduce la ” o pace trainica ” sau la un “razboi ” ,sa nu uitam ca marte este actiunea ,adrenalina ,razboiul iar jupiter extinde tot ceea ce atinge . De voi depinde cum va volositi partea pozitiva a voastra.
  Adriana

 17. tatal meu avea data de nastere 18.09.1926 si deci 9.9.9 am inteles ca 9 e numar de inalta evolutie spirituala.ce ati putea sa-mi spuneti despre destinul sau.

 18. 4 numere care isi are loc in viata mea 4 11 7 si 15 nu mai inteleg daca imi poarta noroc sau nu daca stau pe un scaun numerotate de la 1 la 100 pur si simplu fara cea mai mica intentie ma asez pe unul cu nr metionate mai sus nr numelui (florin)este 11 te rog ajutuma cu un raspuns ce semnifica aceste nr
  data nasteri 11 07 1985

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.