VIBRATIA NASTERII – BARACK HUSSEIN OBAMA


BARACK HUSSEIN OBAMA

Data de nastere: 4 august 1961 ora 19: 24 in Honolulu, Hawaii

Vibratia nasterii se afla in data de nastere: ziua, luna, anul se aduna si se reduc la numarul radacina ,cu exceptia Numerelor Maestre care nu se reduc ; este un numar ce arata o parte importanta a personalitatii , calitati, defecte, vocatie, scopuri.

4+8+1+9+6+1= 29= 2+9=11 Adunand toate numerele din data de nastere a a lui Obama gasim un Numar Maestru , 11.

Ce este un Numar Maestru?
In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. .
Aceste Numere Maestre apar ori in vibratia nasterii -numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, in cazul tau 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printre ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scoate in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.

Vibratia nasterii – 11- destinul lui Obama

11 , cunoscut drept „ Maestru mistic” , este o vibratie puternica , in sensul inspirarii de idei si folosirii de forte creatoare. Cu aceasta vibratie la destin, Obama este venit in aceasta viata pentru a-i indemna pe altii sa-si valorifice la maximum potentialul. In jurul acestui numar tot timpul este mai multa energie, 11 este cunoscut drept Maestru mistic-trimis al lui Dumnezeu si invatator al oamenilor, pentru ca 11 , prin natura lui , cauta sa patrunda misterele vietii. Iisus a fost un astfel de maestru avand totalul numelui 11. Cu 11 trebuie sa se straduiasca sa atinga perfectiunea , sa studieze in acest sens.Inspirat si clarvazator, poate percepe adevarata esenta a vietii si necesitatea de a observa si respecta legile si perceptele .Aceasta vibratie a nasterii 11 este pentru Obama o provocare care cere de la el un comportament sever, care sa nu-i ingaduie sa uite , ca, mai presus de orice si inainte de toate , existenta lui este inchinata celor multi. Este inzestrat cu o mare putere asupra celorlalti, poate sa conduca mari mase de oameni influentandu-i prin entuziasmul , vorba si exemplul lui. Cu aceasta vibratie la nastere , este destul de greu sa treaca prin viata neobservat, el dispune de un real talent , perspicacitate , iar viziunea lui incredibila, clarvazatoare il ajuta sa ia decizii prompte si corecte , care il conduc spre succes. Renumele si onoarea lui nu se reduc la castiguri materiale, este o vibratie ce cere perfectiune spirituala , dorinta de a munci pentru binele semenilor lui. Aceasta vibratie a nasterii ii ofera lui Obama imaginatie, creativitate, originalitate, cinste, echilibru si obiectivitate, putere morala, generozitate. In domeniul profesional , marea lui curiozitate lucreaza ca o cheie cu care poate deschide portile stiintei, a filozifiei, poate patrunde in secretele si misterele lumii.. Aceste aptitudini si insusiri ofera posibilitatea de a deveni o persoana importanta si influenta , puterea , autoritatea si bogatia sunt pentru el instrumentele necesare scopurilor umanitare si educative, poate deveni un adevarat filantrop si binefacator al omenirii. Personalitatea lui este atat de pregnanta , incat nimeni nu se va putea sustrage farmecului lui,.se vor simti alti oameni dupa un contact cu el.

Este nascut sa lumineze si sa indrume viata semenilor lui , drumul lui pare uneori a fi dirijat de forte superioare care il conduc spre adevaratul lui destin.

Succes la alegerile prezidentiale!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.