7 -VIBRATIA NUMEROLOGICA UNIVERSALA A LUNII FEBRUARIE 2021- JUDECATI DIVINE…

“ O iau inaintea zorilor si strig; nadajduiesc in fagaduintele Tale.” Psalmul 119/147

Luna: februarie este luna a 2-a
Anul:  2021 este un an de vibratie universala 5( ne trezim la viata, un ritm alert….)
Vibratia energetica universala pentru luna februarie 2021=2+5=7

 O luna universala de vibratie 7 este o luna in care se cauta adevarul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare si ispasire spirituala. Numarul 7 nu este doar un burete plin de informatii. Forta sa reala consta in sortarea a ceea ce gaseste. Sapte indica perfectiunea spirituala. Aceasta inseamna plinatate, completitudine, “a fi plin”, “a fi multumit”, “a avea destul” , totalitatea divina. De multe ori, sapte este mult mai important ca un simbol decat ca un numar real. Sapte reprezinta un ciclu complet, o finalizare, o intregire a unei situatii de viata sau imaginea perfecta a lucrurilor.

“ In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse; si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse. Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca in ziua aceasta S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o zidise si o facuse.” Geneza 2:2-3

In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi.Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite.Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.
O luna de vibratie 7 accentueaza spiritualitatea, sensibilitatea, misterul, este o vibratie de casa a planetei Neptun. 7 este iluzia, inselaciunea dar si vindecarea, minunea, credinta ca visele devin realitate. Sapte este ziua in care omul cauta cunoasterea, spiritualitatea, in solitudine. Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea, pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.  De multe ori, o luna 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi. Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 aduce dorinta de a fi tu cu tine insuti pentru a reflecta la “povestea ta”, sa ierti trecutul cu tot ceea ce este strans in el, sa intelegi ca viata este un mister si o bucatica mica a misterului esti si tu. Intr-o luna de vibratie 7, soarta vorbeste prin metodele ei de neinteles.

Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, fiti mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a va judeca prea aspru pe voi, facandu-va mult rau. Sa fim blanzi si iertatori.
Este timpul meditatiei si auto-reflectiei. Aceasta luna 7 este favorabila pentru a face lucruri care ne bucura sufletul, sa ne relaxam, sa ne bucuram de o viata simpla si sa ne odihnim.

O luna 7 exploreaza cauzele tuturor problemelor. Poate fi o luna confuza sau chiar deprimanta. Indiferent de cat de mult dorim sa mergem inainte, aceasta luna este despre recunoasterea nemultumirilor noastre si despre cat de satisfacatoare poate deveni viata noastra daca suntem dispusi sa intelegem ca planul lui Dumnezeu sta in fata tuturor planurilor noastre . Doar o viata planificata impruna cu Dumnezeu este de success.
Este luna cuvintelor simple iar cuvantul “multumesc”  este cuvantul cheie in transformarea noastra. Sa fim recunoscatori universului pentru tot ce avem deja si vom avea. Si este bine sa stim ca o inima plina de recunostinta este intotdeauna aproape de toate comorile universului.

Se poate sa fim foarte dezamagiti in aceasta luna dar trebuie sa ne dezvoltam credinta ce ne va ajuta sa trecem prin momentele grele cu incredere ca totul se va imbunatati.

Aceasta luna de vibratie universal 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 7 sunt:

Vibratia 1(3, 12, 21, fenruarie 2021) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 4, 13, 22 februarie 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 5, 14, 23 februarie 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata. Corectitudinea este rasplatita.
Vibratia 4(6,15, 24 februarie 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 7, 16, 25 februarie 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, la cum conduceti masina.
Vibratia 6( 8, 17, 26 februarie 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 9,18, 27 februarie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (1, 10, 28 februarie 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(2, 11, 20 februarie 2021 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.