6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII NOIEMBRIE 2020-“ INDRAZNITI SA NU VA TEMETI……”

“ Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta.” 2Timotei 1:7

Luna: noiembrie este luna a 11-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna noiembrie 2020 =11+4=15=1+5=6

Intr-o luna de vibratie universala 6, relatiile sunt in centrul atentiei. Este o luna in care casa, familia, aspectele financiare,  datoria si serviciul, plata datoriilor, afacerile, ingrijorarile si tensiunile mentale, armonia, idealismul, vindecarea, ocupa un loc in fata. Poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familie, locuinta, cei dragi. Intr-o luna 6 apar mereu noi responsabilitati, noi posibilitati.  O luna  de vibratie 6 se refera si la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii.

Poate fi o luna cand suntem chemati sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Concentrati-va asupra locuintei, transformati-o intr-un sanctuar confortabil. Bucurati-va de viata si de lucrurile mici care aduc satisfactie. Este o luna in care se formeaza sau se reformeaza casatoriile, uniunile, parteneriatele. Este o luna  favorabila pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea,ispitele, pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii. Aceasta vibratie vrea sa invatam diferenta dintre dragoste si vina, dragoste si frica, dragoste si ura, dragoste si atractie. A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata, manipulata, in nici un fel. Cand iubirea neconditionata este motivatia noastra, aproape orice poate fi atins. “ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Este un moment pentru a ierta si vindeca totul prin puterea iubirii.

“Atunci, daca sunteti suparati sau bolnavi, intoarceti-va la Dumnezeu si spuneti: “Dumnezeu traieste in mine si eu in El. In numele dragostei Sale, voi trata si angoasa si boala”. Dragostea rezolva, de asemenea, cele mai dificile probleme. Vindeca chiar si cele mai incurabile boli. Prin urmare, prin chemarea lubirii, fiecare boala, orice dificultate, orice suferinta dispar. Ele sunt date ca conditii de concentrare, de legatura intre sufletul omului si Dumnezeu. Nu va indoiti de El, nu cautati aici sau acolo, ci sa va bazati pe prezenta Lui in voi. El este in mintea voastra, in locul sfant al sufletului vostru. El traieste in natura nemuritoare a omului, nu in cel mortal.”Peter Deunov

6 reprezinta si educatia – mai ales cea care implica experientele personale relationale care ne pot invata foarte multe. Un vechi proverb spune: ‘Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; Toti oamenii sunt maestri tai spirituali.”  Aceasta este o luna importanta si pretioasa, putem invata multe despre adevarata natura a fiintelor umane, inclusiv a noastra. Provocarea aici este sa ii vedem pe ceilalti dar si pe noi insine intr-o lumina spirituala, cu dragoste si iertare.

6  este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ce ne concentram. Trebuie sa veghem singuri , continuu, pentru a descoperi daca motivele actiunii noastre sunt bazate pe frica sau pe credinta.

“Alege azi pe cine vrei sa servesti: frica sau credinta?”

Frica are ca obiect personalitatea. Prin frica, vibratiile omului isi micsoreaza frecventa pana la nivelul foarte de jos atins de microbi. Concentrati-va pe pericol si veti ajunge in situatii periculoase. Concentrati-va pe neajunsurile altor persoane si veti fi inconjurati de un comportament negativ. Cautati probleme si le veti gasi. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele si sa permitem celorlalti sa-si traiasca viata fara o judecata constanta.

Isus le-a zis indata: “Indrazniti, Eu sunt; nu va temeti!”Matei 15:28

Fara credinta, frica va pune stapanire pe noi si nu ajungem nicaieri. Isus Hristos ne invita sa-l urmam (nu ne forteaza, alegerea este la noi), sa-I dam Lui poverile si fricile noastre, sa purtam jugul Sau:

“Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna.
Luati jugul Meu asupra voastra si invatati de la Mine, caci Eu sunt bland si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre.
Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este usoara.”Matei11-29-30

In aspectul naturii umane, vibratia sase simbolizeaza principiul liberului arbitru, armoniei spirituale si recunoasterea binelui si a raului. Aceasta luna universala 6 nu este neaparat rea chiar daca adesea este devastatoare si amplifica slabiciunile umane. Implica faptul ca poate fi accentuala o faza dura din viata noastra, a societatii si lumii in care traim si trebuie sa revenim pe drumul cel bun si asta prin credinta, optimism, Dumnezeu. Vibratia energetica 6 reitereaza importanta conectarii cu latura  spirituala a vietii, trebuie sa facem tot ce putem pentru a gasi echilibrul spiritual in viata. Trebuie sa iesim din conditionarile celorlalti, sa fim mai deschisi la minte, mai increzatori, iar asta ar putea schimba viata in bine. Dar, daca ne lasam tarati de negativitatile si fricile celorlalti, nu exista inger pazitor care sa ne scoata din aceste tendinte negative. In loc sa vedem doar raul, frica, boala, lipsurile, sa propagam ganduri fericite si o energie pozitiva, sa echilibram contrariile, sa onoram cu bucurie responsabilitatile pe care le avem, sa oferim ajutor material si spiritual atunci cand este nevoie, sa ne urmam idealurile dar fara a-i forta pe ceilalti sa le accepte, sa ne servim familia, comunitatea sau universul daca este necesar. Este cea mai buna luna pentru a gasi modalitati de a crea mai mult confort si frumusete in interiorul nostru, in casa noastra, in societatea in care traim, in relatia cu Dumnezeu.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia. Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Numarul 6 este despre om, despre pacat, neincredere, imperfectiune, slabiciuni, erori, puteri rele, tentatii rele, necredinta. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem, sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt, sa ne legam de Dumnezeu. Legandu-ne de Dumnezeu, poverile noastre vor deveni o binecuvantate. Sa-i ingaduim Domnului sa mearga alaturi de noi, si atunci sarcinile vietii nu ne vor dobora, ci vom ramane verticali.

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22 noiembrie 2020) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 (5, 14, 23 noiembrie 2020): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 6, 15, 24 noiembrie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(7, 16, 25 noiembrie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 8, 17, 26 noiembrie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, in traffic, la cum conduceti masina.
Vibratia 6( 9, 18, 27 noiembrie 2020): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(1,10, 19,28 noiembrie 2020): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (2,11, 20,29 noiembrie 2020): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (3,12, 21,30 noiembrie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.