VIBRATIA NASTERII sau CINE ESTE LIVIU DRAGNEA, 11-11-11?

11

CINE ESTE LIVIU DRAGNEA?

 28.10.1962

Cifra de vibratie interioara este cifra zilei de nastere 28 = 2+8=10=1+0=1

Cand omul se naste intra in aceasta lume intr-o anumita zi, care are anumite calitati, temperatura, umiditate, lungime de unda, radiatii solare; toate aceste calitati ale zilei de nastere isi pun amprenta lor asupra lumii interioare a omului. Omul se poate manifesta diferit, dar in adancul lui el este caracterizat sau va avea calitatile cifrei de vibratie interioara data de ziua respectiva. Ziua de nastere  arata calitatile interioare ale tale, nivelul psihic, structura interioara; in numerologie este numita cifra de vibratie interioara.

1
Independent in gandire, superior din punct de vedere intelectual, sigur pe el si pe valoarea lui. Liberal si lipsit de prejudecati, respecti dreptul celorlalti de a-si trai viata conform propriilor principii. Te incanta provocarile si ai in general succes acolo unde altii esueaza, gandirea ta este vesnic plina de idei noi, indraznete, originale. Forta si optimismul interiorului tau te inspira si insufleteste, poti sa-ti pastrezi stapanirea de sine, sa actionezi lucid in imprejurari critice. Este un numar ce iti da dorinta de a deveni o persoana importanta si puternica prin propriile eforturi pentru ca nu vei accepta dependenta de cineva. Ai o minte sclipitoare si stii sa o folosesti pentru a promova. Astfel, ai mari posibilitati de a obtine realizari importante si recompense financiare. Nu ai nevoie de supraveghere, preferand sa lucrezi pe cont propriu fara prea multe constrangeri. Esti deopotriva ambitios  si hotarat. Trebuie sa ai incredere si sa te bizui pe propriile puteri deoarece ai o vointa de fier si curajul de a-ti sustine punctul de vedere. Desi te temi de singurate, doresti sa fii lasat in pace. Ti-e teama de rutina si de lipsa de perspectiva. Atributele negative ale  lui 1 sunt egocentrismul si o abordare egoista a vietii. Acesta este un numar agresiv si daca este prea accentuat este greu de suportat. Poti fi dominator  dar si extrem de critic, ar fi bine sa incerci sa-ti stapanesti aceasta tendinta spre critica deoarece poti sa te instrainezi de prieteni chiar si de membrii familiei tale, din aceasta cauza. Trebuie sa cultivi echilibrul, compasiunea, perseverenta. Ai suficienta forta dar si destula capacitate in a face eforturile necesare obtinerii succesului in viata . Un 1 pozitiv este un castigator, un lider si un deschizator de drumuri. La urma urmei, ce vom face fara pionieri? Cum vom progresa fara idei noi?

Numarul de destin 2+8+1+1+9+6+2 =29=2+9=11-Numar Maestru

Cifra destinului reprezinta cheia intregului  tablou numerologic. Ea este considerata a fi numarul tau norocos.  Respectarea directiei indicata de cifra destinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul Destinului reprezinta suma numerelor care compun data nasterii. Numarul Destinului stabileste predispozitiile genetice si tendintele fundamentale ale personalitatii. Indica directia principala in viata, principalele sanse, talentele si caracteristicile individuale. Acest numar este mult mai puternic dupa 35 de ani si aduce ceea ce omul merita cu adevarat.

Ce este un Numar Maestru?

In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea.
11 “ este primul dintre Numerele Maestre ce are caracteristica generala, notiunea de iluminare. Este numarul asociat cu constiinta spirituala, aduce intelegere si cunoastere dincole de limitele perceptiei altora. Atitudinea fata de viata a celor ce au aceasta vibratie a nasterii  este oarecum extrema: extrem de intuitiva, avangardista, idealista, vizionara si elevata. Aceste extreme te fac o persoana interesanta, daca nu chiar deosebita, cu multe de oferit lumii. Persoana cu vibratia 11 este o persoana cu o gandire profunda si fara indoiala interesata in intelegerea multelor mistere si fatete interesante ale vietii. Mintea ta inventiva si vederile largi iti vor aduce succesul in orice actiune. Poti, totusi, fi de folos societatii in acele activitati in care sa-ti folosesti talentele de sfatuitor si indrumator. Idealul tau il reprezinta oamenii altruisti. Astepti mult de la tine si de la cei apropiati. Pe partea negativa, exista multa tensiune nervoasa asociata cu vibratia  11 si din aceasta cauza poti fi o persoana cu care este destul de greu sa te intelegi. Este o vibratie care pare sa favorizeze schimbarile bruste de dispozitie, de la extaz la depresie. Exista o tendinta ca numarul 11 sa aiba sentimente de neliniste si insatisfactie in ceea ce privesc realizarile si progresul personal al vietii. Schemele tale grandioase sunt rationale, cand ajungi la tinta, ideile tale par sa fi fost foarte inspirate. Esti un vizionar si o persoana cu idei foarte bune.
Poti fi ca un paratrasnet ce atrage idei puternice, intuitie, informatii spirituale. Esti o prezenta puternica fara a constientiza ce putere personala ai, esti un canal pentru vibratii mai mari. Trebuie sa inveti sa controlezi acest flux imens de energie iar pana ajungi aici, se poate intampla ca in tine sa fie o continua lupta intre sensibilitatea ta si tensiunile nervoase. Ai simtit dintotdeauna ca esti diferit, esti extrem de sensibil iar acest lucru te face vulnerabil la toate situatiile conflictuale si situatiile dureroase. Sensibilitatea ta extrema poate arata ca ai fost un copil timid. Esti foarte atent la schimbul de sentimente cu ceilalti si in alegerea prietenilor .
Aceasta energie superioara”11” este asociata cu cele mai mari potentiale ale omenirii, cum ar fi, iluminarea spirituala, conducatori spirituali, arta, inventii, vindecare, cauze umanitare, judecata corecta, filantropie, astrologi, numerologi.
Un Numar Maestru ofera capacitatea de a te conecta la o putere mai mare dar ofera si posibilitatea de a merge pe numarul radacina(2), o viata normala.
Folosit pozitiv, Numarul Maestru 11 te ajuta sa implementezi vointa cerului aici pe pamant.Un Numar Maestru cere integritate, onestitate si capacitatea de a deveni un canal prin care aceasta energie sa curga.
11 mai este numit si un  NUMAR KARMIC DE INCERCARE.
In Tarot, Numarul Maestru 11 este asociat cu Justitia si este de obicei numit  “Mesagerul” sau “Invatatorul”, cei veniti pe pamant cu aceste vibratii sunt aici pentru a fi ghizi de iluminare si inspiratie pentru ceilalti.

Numarul 11 nu ofera oricui intregul lui potential, de obicei oamenii marcati de acest numar, sunt supusi la incercari, teste, tradari, se verifica capacitatea acestora de a face fata acestei energii. Numerele Maestre poseda un potential mai mare decat alte numere. Ele sunt adesea dificil de abordat si necesita timp, maturitate si un mare efort pentru a exprima acest potential divin.
Persoanele cu un Numar Maestru 11 la destin( se aduna toate numerele din data de nastere) sau la nume, sunt foarte puternice si ele s-au oferit voluntar sa se incarneze pentru a ajuta rasa umana. Calea lor este adesea ascunsa, exista acces la lumea divina prin acest numar dar drumul catre acest preaplin divin nu este usor, nu este descoperit usor ci prin fel de fel de incercari.
11 este un idealist ce vede imaginea de ansamblu, prin revelatii si intuitie. 11 se bazeaza pe fortele cosmice de inspiratie si de iluminare, prin intuitie si prin abilitatile psihice pronuntate. 11 trebuie sa isi aminteasa sa fie un exemplu pentru ceilalti. Energia lui 11 nu este cu adevarat practica, dar perspectiva sa unica instiga la o noua constiinta de nepretuit. Acesti oameni duc o viata la extreme in incercarea lor de a gasi un echilibru intre rational si irational, se tem de restrictii, plictiseala, fel de fel de corvezi.
11 isi dezvolta puterea sufletului prin iubire, altruism, sprijin si grija fata de ceilalti.
Numarul 11 poate fi un lider atunci cand vibratia este ridicata de la 2 (1+1) sensibillitate, teama la intuitie, viziune, conducator, mesager spiritual, invatator, care isi arata adevarata maiestrie a sufletului. Atunci cand omul ajunge la etapele superioare el raspunde la fortele lui 11 si dobandeste abilitatea de a crea conditii noi, un corp nou, o viata noua, totul in armonie cu “Chipul Divin” in a carui asemanare a fost modelat la inceput. Masonii sunt invatati ca 11 este cel mai important numar deoarece odata stapanita aceasta vibratie, se poate intra in posesia tuturor lucrurilor. 11 este lucratorul secretos, tacut, distant si singur dar atelierul lui este cosmosul si uneltele lui sunt fortele latente ale divinitatii care locuiesc in inima intregii vieti.

11 imbratiseaza atat Raiul cat si Iadul, negru si alb, ascuns si dezvaluit.

Negru si alb sunt culorile norocoase ale acestui numar iar violetul semnifica castigarea iluminarii.

Zilele norocoase : 11, 29, ora norocoasa-11

Arhanghelul protector –Arhanghelul Uriel –Lumina cea tainica a lui Dumnezeu, poate indruma catre adevar si pace in suflet, aduce multa inspiratie si innobilare.

Cifra obiectivelor se calculeaza adunand fadic cifra zilei de nastere cu luna nasterii, reducand astfel rezultatul la o singura cifra. Cifra obiectivelor arata ceea ce poti realiza efectiv, catre ce anume te indeamna cifra destinului 11(se aduna fiecare cifra din data de nastere).

28+10=38=3+8=11

Cu Cifra obiectivelor 11–Scopul in viata este sa iluminezi, ghidezi viata celorlalti. Vizionar, idealist, intuitiv si clarvazator, esti  acordat la Vibratii cosmice inalte, inca de tanar ai fost constient de rolul  important pe care trebuie sa-l joci aici pe pamant.
Scopul care iti dirijeaza existenta este sa ii ajute pe ceilalti sa atinga un nivel de viata mai bun.

Analiza numerologica a numelui

Numele complet pe care il folosesti este de cea mai mare importanta. Vocalele arata lucrurile care te  motiveaza, iar consoanele influenteaza felul in care te vezi tu atunci cand esti singur si prima impresie pe care o lasa personalitatea ta asupra celor din jur; numarul total ob?inut prin combinarea vocalelor si a consoanelor arata modul in care interactionezi cu ceilalti.

4    9         7    5               3         4                5        3        3

D   R   A   G  N  E  A      L   I   V   I  U      N   I   C  O   L   A  E

1             5   1            9        9  3            9        6         1   5

Cifra numelui complet = vocale +consoane= 4+7 =11-Numar Maestru

Deci calea in viata este un Numar Maestru-11, vibratia numelui este tot un Numar Maestru 11 iar vibratia cifrei obiectivelor este tot un Numar Maestru-11.

Echipat cu trei Numere Maestre 11, Liviu Dragnea dispune de un real talent, sagacitate si perseverenta, iar viziunea incredibila si clarvazatoare il ajuta sa ia decizii promte si corecte care il vor conduce spre succes.Toate aceste insusiri si aptitudini ii ofera posibilitatea de  a deveni o persoana importanta si influenta, capabil sa-si realizeze idealurile spirituale, sa devina un veritabil filantrop si binefacator al omenirii.

Daca va intelege misiunea oferita de aceste Numere Maestre, va sti sa lumineze si sa indrume viata semenilor lui. Drumul lui este dirijat de fortele superioare, de ghizi spirituali prezenti pe pamant, traieste intamplari neprevazute, devine pe neasteptat protagonistul unor experiente extraordinare si surprinzatoare. E ca si cum ar fi predestinate iar cineva il conduce spre adevaratul lui destin.

Cu vibratia numelui 11, are o mare intuitie si abilitati psihice deosebite si trebuie sa fie un ghid pentru oameni. Va culege cele mai mari recompense karmice prin increderea in intuitia lui, sa aiba incredere ca soarta are modul ei nescris de a aduce tot ceea ce are nevoie pentru indeplinirea misiunii lui. Este un planificator perfect si poate sa realizeze orice plan daca actioneaza imeditat, orice fel de indoiala va destabiliza totul.

Iisus a fost un astfel de maestru avand totalul numelui 11.

Cu 11 trebuie sa se straduiasca sa atinga perfectiunea, sa studieze in acest sens. Aceasta vibratie a nasterii 11, numele tot 11 , scopurile in viata 11, sunt pentru Liviu Dragnea mari provocari care cer de la el un comportament sever, care sa nu-i ingaduie sa uite, ca, mai presus de orice si inainte de toate, existenta lui este inchinata celor multi. Este inzestrat cu o mare putere asupra celorlalti, poate sa conduca mari mase de oameni influentandu-i prin entuziasmul, vorba si exemplul lui.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Am simtit si eu ca modul in care a actionat, dupa alegeri, a fost parca inspirat de dharma, iar nu de karma… gesturile, actiunile au fost ca niste trandafiri pe cale, au ‘crescut’ iar nu ranit, pe nimeni si nimic. Sa fie asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.