NUMEROLOGIA ANULUI UNIVERSAL 2012 –SCHIMBARI DINAMICE

“Fiinta umana e asemeni unei case de oaspeti.
In fiecare dimineata, un nou venit.
O bucurie, o depresie, o josnicie,
unele constientizari de moment vin
ca un vizitator neasteptat.
Ureaza-le bun venit si intretine-te cu toate!
Chiar daca sunt o multime de necazuri,
care matura cu violenta casa ta
goala de mobilele sale,
cu toate acestea, trateaza fiecare invitat in mod onorabil.
El poate sa te duca in alta parte
pentru noi desfatari
Gandul intunecat, rusinea, rautatea,
intampina-le razand,
si invita-le sa intre.
Fii recunoscator pentru oricine vine,
deoarece fiecare a fost trimis
de dincolo, ca sa te indrume.”

RUMI

Anul 2012 are o vibratie 5(2+1+2=5) ,  este o energie ce conduce la schimbari in toate domeniile vietii , schimbari bruste , grave care contin o profunda nevoie de libertate , independenta , aversiune fata de orice angajament . Aceasta energie ofera autonomie, diversitate , distractii , placeri de toate felurile , curiozitate , provocari, evitarea rutinei ( rutina oboseste, noul energizeaza , ofera multa adrenalina ). In felul ei, aceasta energie 5 este nerabdatoarea , vrea “ mai mult “ din orice , vrea extindere , experiente noi , vrea sa scape de tot ce este banal si obisnuit , energizeaza “ lumea simturilor “ ce poate da fel de fel de dependente .
Sensul general al anului universal 2012 este conectat la schimbare , neasteptat , din acest motiv trebuie sa devenim mai flexibili deoarece daca ne vom opune schimbarilor , atunci anul poate deveni negativ. Este un an al “ ispitelor “ de tot felul , deci mare atentie , nu incercati sa fiti totusi asemeni unei pietre rostogolite care nu stie unde se poate opri. Vibratia 5 a anului 2012 este compusa din energia lui 2 ( doi de 2) si energia lui 1 . Energia lui 2 accentueaza principiul  feminin al acestui an , din acest motiv , putem spune ca sensibilitatea este sporita , indecizia este la ea acasa , trebuie sa cultivam blandetea, tactul , diplomatia , cooperarea , mentinerea unor relatii echilibrate daca vrem sa atragem succesul . Energia lui 1 este dominatoare, agresiva , egocentrista , initiatoare , aroganta , originala . Cei doi de doi din anul 2012 pot determina o mare neliniste , freamat , intuitie , acestea pot conduce la mari tulburari sociale , nemultumire , nevoie de altceva –energia lui 1. Nelinistea interioara este accentuata , aceasta poate conduce la schimbare , progresul face parte din vibratia acestui an , totusi, nu actionati in graba , in acest an proverbul “ graba strica treaba “ caracterizeaza foarte bine alegerile facute in viteza . Va fi destul de greu de stapanit aceasta energie ce indeamna la schimbare , rebeliune, neconventional , fiecare imagine a vietii noastre poate fi bombardata cu aceasta energie , cei ce au dificultati in acceptarea schimbarilor se pot confrunta cu un drum mai greu . Daca vibratia nasterii, vibratia sufletului ( vocalele din numele vostru) , vibratia personalitatii ( consoanele din nume ) este 5 sau daca sunteti intr-un an personal 5 , atunci cu siguranta , acest an 2012 va fi unul INTERESANT  pentru voi . Acest an poate fi plin de incercari dificile deoarece va trebui sa invatam sa ne folosim  libertatea cu intelepciune , adica sa fim responsabili pentru actiunile noastre .Viata va  pune in cale tentatii de toate felurile  iar primul impuls va fi sa ne infruptam  din aceste tentatii fara a discerne ce este bun si ce nu este bun. Senzualitatea pluteste in aer in acest an , vom dori sa probam si sa gustam din toate, ar fi bine sa nu cedam in fata tuturor dorintelor care ar putea sa ne complice viata .Este important sa invatam in acest an sa facem deosebirea dintre o dorinta arzatoare pe care trebuie sa o dezvoltam  si una care urmareste doar o schimbare . Din cauza ca 5 este plasat la mijloc intre 1 si 9 , de multe ori , acest an poate oferi multa nervozitate , nehotarare , agresivitate mai ales cand vom fi pusi sa alegem  intre doua lucruri, vom privi in viitor dar in aceeasi masura si in trecut , mai ales daca trecutul ofera “ o istorie grea”.

IANUARIE 2012 este o luna universala  6 ( 5-vibratia anului 2012+ 1-ianuarie –prima luna). Este o luna pasnica , linistita  ce aduce concentrarea pe familie, parinti, prieteni apropiati . Datorita totusi vibratiei 5 a anului , pot exista unele incercari in familie, casatorii .

FEBRURIE  2012 este o luna universala 7 ( 5-vibratia anului 2012+ 2-februarie ). Este o luna in care “povestile de viata bune sau rele “ sunt destinate , ursite , poate aparea o stare de deprimare , izolare .

MARTIE   2012 este o luna universala 8 ( 5-vibratia anului 2012+ 3-martie  ). Este o luna in care sunt accentuate problemele financiare, tot ce tine de bani este in lumina , pot fi demascate anumite incurcaturi, furturi financiare , cei care merita , pot primi anumite bonusuri financiare , urcari in cariera , in lumea sociala .

APRILIE  2012 este o luna universala 9 ( 5-vibratia anului 2012+ 4-aprilie  ). Este o luna care simbolizeaza incheierea unui ciclu , asta poate indica o schimbare in constiinta maselor , poate fi punctul care pregateste un nou inceput, o adevarata revolutie in oameni , tari, lume .

MAI 2012 este o luna universala 1 ( 5-vibratia anului 2012+ 5-mai ). Este o luna care aduce energia necesara unui nou inceput , progres , eliberare de temeri si vechi sarcini . Este un timp pentru actiune si nu pentru intrebari , prieteniile vechi sunt reinoite , romatismul este favorizat , puteti intalni pe cineva care devine un accesoriu permanent in viata voastra . Nu lasati pe cei din jur sa va blocheze , aveti grija cu banii , iesiti in intampinarea noilor sanse .

IUNIE  2012 este o luna universala 2 ( 5-vibratia anului 2012+ 6-iunie   ). Este o luna care cere multa prudenta in tot ceea ce facem deoarece rezultatele pot fi imprevizibile . Poate aparea o stare irascibila ,nelinistita  ,ceea ce conduce la erori , rupturi, pericole datorate neglijentei . Trebuie cultivata diplomatia , stapanirea nervilor , atentie la sanatate . Vibratia anului universal 5 este guvernata de Mercur iar vibratia lunii universale 2 este guvernata de Luna , ambele planete induc o energie capricioasa ,irascibila , schimbatoare ,  deci nu este cea mai buna combinatie .

IULIE  2012 este o luna universala 3 ( 5-vibratia anului 2012+ 7-iunie   ). Este o luna care poate aduce anumite oportunitati , poate fi o luna norocoasa. Pot aparea schimbari pozitive in viata familiala ,profesionala . Tot ce tine de planul financiar ,  calatorii , planuri de viitor , contacte personale si profesionale ofera ocazii favorabile . Combinatia dintre vibratiea 5 a anului 2012  si vibratia 3 a lunii universale este una favorabila .

AUGUST  2012 este o luna universala 4 ( 5-vibratia anului 2012+ 8-august  ). Este o luna mai “sobra “  care cere multa munca , rabdare , este o “ luna a insamantarilor “ . Neglijarea obligatiilor poate conduce la deceptii ,incurcaturi , pesimism, frustrare . Trebuie cultivat calmul . Exista o contradictie intre cerintele vibratiei 5 a anului 2012 si vibratia taciturna a lunii august , asta inseamna ca se poate intampla orice .

SEPTEMBRIE  2012 este o luna universala 5 ( 5-vibratia anului 2012+ 9-septembrie ). Este o luna plina de adrenalina , combinatia 5 a anului 2012 cu vibratia 5 a lunii universale poate crea violenta , iresponsabilitate , sunt accentuate caracteristicile acestei vibratii 5 .

OCTOMBRIE 2012 este o luna universala 6 , NOIEMBRIE 2012 este o luna universala 7, DECEMBRIE 2012 este o luna universala 3 .

Mai multe despre vibratia 5 puteti citi aici

UN AN NOU FERICIT !

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

  1. La multi ani Adriana! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos, de pace si liniste in suflet, de multe clipe frumoase, multe impliniri in toate domeniile vietii. Sa te Binecuvanteze Domnul! Esti o persoana deosebita. Am invatat multe de la tine in anul ce a trecut si sper sa ne bucuri si anul asta cu multe articole interesante si utile noua, celor care vrem sa ne redescoperim. Te cuprind cu drag. Cu mult respect pentru ceia ce faci, Antonia.

  2. te imbratisez cu drag la inceput de an. Tot ce scrii imi aduce lumina in suflet, mai multa intelepciune , iubire si speranta.FII BINECUVANTATA.

  3. LA MULTI ANI! Multumiri pentru toate informatiile de pe pana acum! Noul An cu armonie in toate domeniile vietii si conjucturi astrale favorabile pentru noi toti!

  4. LA MULTI ANI! Sa ai un an nou plin de realizari si sa ne luminezi in continuare existenta, draga Adriana.
    Daca poti sa scrii cateva randuri ptr fiecare numar in parte cum va fi anul acesta iti voi recunoscatoare. Oricum multumesc ptr acest articol.

  5. Buna Adriana,

    2012 este anul personal 8 pentru mine si as dori sa aflu daca ar putea fi propice pentru achizitionarea unui imobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.