MERCUR RETROGRAD IN VARSATOR SI ZODIILE–30 IANUARIE 2021-21 FEBRUARIE 2021

Si toate isi au TIMPUL lor….

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd ne permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita. Pentru a putea merge inainte trebuie totusi mai intai “sa mergem in trecut si sa clarificam lucrurile”. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat, ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra acestor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata. Cuvintele cheie ale lui Mercur retrograd sunt: REVIZUIRE, REGANDIRE, REORGANIZARE, REEVALUARE, REVEDERE, REINTALNIRE, REDEFINIRE, REFINANTARE, REPROGRAMARE, REFLECTARE , RESCRIERE….

Lectiile lui Mercur retrograd vor fi mai intense pentru semnele fixe Varsator, Leu, Taur, Scorpion dar si pentru Gemeni si Fecioare( Mercur este ghidul lor astral).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Mercur retrograd in Varsator aduce lectii legate de prieteni. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Pe de alta parte , puteti simti ca trebuie sa stati mai departe de viata sociala pentru un timp, acest lucru se poate intampla prin alegere proprie sau sunt cauzate de anumite circumstante fara nici un control din partea voastra. Barfele si zvonurile pot face ravagii in prieteniile voastre, ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti, sa nu va vorbiti de rau prietenii. Cum casa XI este conectata la obiectivele si sperantele voastre, este posibil ca Mercur retrograd sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de proiecte de grup. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Mercur  guverneaza casa gandirii practice, a fratilor, vecinilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mercur retrograd in Varsator poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada, comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat , fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de proiecte si ambitii profesionale, statut social, imagine profesionala, bogatii, bani. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatii, copii, si in aceste domenii pot aparea unele provocari. Este cea mai buna perioada pentru a invata sa aveti mai multa incredere in valoarea voastra, in ceea ce puteti face prin voi insiva. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Mercur retrograd in Varsator poate incurca drumurile voastre, planurile personale,  poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp sa luati decizii, sa intrerupeti anumite cursuri, sa rupeti anumite relatii, parteneriate cu strainatatea . Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in acest domeniu de viata va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala , este adevarata viata pe care v-o doriti ? Aceasta perioada a lui Mercur retrograd va va raspunde daca veti merge la cursul acestui ghid astral. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate. De fapt, acest lucru se intampla deoarece Mercur vrea sa fiti mai atenti si clari in legatura cu locul in care vreti sa mergeti. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de planuri personale, familie, neam, tara, cunoastere inalta, lege, aplicarea legii. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati, in actiunile personale. Mercur este si planeta familiei voastre, in consecinta, lucrurile gresite aparent ingropate legate de familie, casa, afaceri imobiliare, vor fi reinviate si trebuiesc rezolvate. Nu uitati ca Mercur retrograd poate scoate la iveala tot ce este ascuns.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Mercur retrograd in Varsator poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de un sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere, puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, putem vorbi de necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp de a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de afaceri, bani multi, banii partenerului de viata. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii, pot iesi in lumina anumite secrete. Nu uitati ca Mercur retrograd poate scoate la iveala tot ce este ascuns.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Mercur retrograd in Varsator dezgroapa secrete, ciudatenii, in domeniul relatiilor voastre, concurenti, rivali, dusmanii pe fata, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, fiti mai rabdatori si atenti in comunicare. Puteti descoperi un secret legat de casnicia voastra, de un partener de viata sau de un partener pierdut pe drum, trecutul poate reinvia ajutandu-va sa gasiti acea piesa care sa va echilibreze viata din nou. Mercur retrograd va poate ajuta sa intelegeti ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte. Ar fi bine sa nu semnati contracte in aceasta perioada, daca este posibil, amanati aceasta problema timp de trei saptamani. Axati-va mai mult pe contractele deja facute, pe rezolvarea unor probleme in casnicia voastra sau cu un partener de afaceri, cu un rival, cu voi insiva. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de relatii, asocieri, concurenti, decizii juridice. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Deoarece Mercur guverneaza casa banilor facuti prin valorificarea talentelor naturale dar si casa prietenilor, sperante, protectori, in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata, ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Nu uitati ca Mercur retrograd poate scoate la iveala tot ce este ascuns.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Orice perioada de retrogradare a lui Mercur este foarte importanta pentru voi deoarece este ghidul vostru astral. Iar Mercur retrograd in Varsator dezgroapa ciudateniile in domeniul muncii, proiecte de munca, relatia cu cei cu care munciti, activitati zilnice, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Nu fortati nota la locul de munca, nu luati hotarari decisive legate de munca voastra. Pot aparea unele probleme din trecut  ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate. Mercur retrograd va cere sa invatati sa fiti mai flexibili, sa renuntati la critica si mandria excesiva care va scade imunitatea dar aduce si probleme cu cei din jur. Este cea mai buna perioada in care puteti intelege ca mintea cu tot ce are adunat in ea va influenteaza starea de sanatate. Aceasta perioada ar putea aduce o perspectiva noua intr-o problema de sanatate veche. Este cel mai bun moment pentru a gasi o noua abordare a tuturor problemelor de sanatate, probleme de munca. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de munca, proiecte de munca. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Poate fi un timp al provocarilor si in domeniul carierei, imagine publica, viata sociala, ambitii profesionale, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Nu uitati ca Mercur retrograd poate scoate la iveala tot ce este ascuns.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Mercur retrograd in Varsator dezgroapa ciudateniile trecutului in domeniul iubirii, proiecte creative, speculatii, placeri, copii, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Mandria creeaza destule probleme acuma, incercati toleranta fata de defectele celuilalti, invatati ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, axati-va mai mult pe corectarea defectelor voastre. Evitati toate preocuparile speculative cel putin in aceasta perioada. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de relatii romantic, relatia cu copiii vostri. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Mercur guverneaza casa studiiilor mari, calatorii, credinta, lege, strainatate dar si casa secretelor, legaturi karmice cu copii, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatia cu strainatatea, cu strainii. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Mercur retrograd in Varsator dezgroapa ciudateniile trecutului in domeniul familiei, parinti, radacinile voastre, neam, afaceri imobiliare, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Problemele legate de familie, casa, parinti, afaceri in familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este o perioada buna pentru a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa perioada lui Mercur retrograd. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de familie, camin, neam, bani, mosteniri. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Deoarece Mercur guverneaza casa banilor partenerului, a creditelor, banii unui contract semnat, viata intima, mosteniri,  dar si casa prietenilor, relatii ciudate, copiii celorlalti, pot aparea si in aceste domenii destule incurcaturi. Aceasta perioada poate fi un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea.. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Mecur retrograd  in Varsator se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri,  cumparaturi,  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti, verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Nu instalati programe noi in calculator, de preferat, daca aveti documente importante, asigurati-va o copie de rezerva a acestora. In comunicarile personale, argumentele voastre pot fi cam difuze, nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta, nu spuneti da atunci cand vreti sa spuneti nu si invers, Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de frati, rude, vecini, comunitatea in care traiti. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Mercur guverneaza casa partenerului dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Mecur retrograd in Varsator sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati  cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de munca, colegi, straini, bani, bogatii. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Mercur  guverneaza casa muncii, colegi, sanatate dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de locul de munca, scoala, strainatate. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Mercur retrograd in Varsator se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate, cum va exprimati personalitatea, cum va percep cei din jur. Este important pentru voi sa incetiniti ritmul, sa intelegeti ca aceasta perioada poate fi benefica doar daca aveti rabdare sa va analizati pe voi, relatiile voastre, atitudinea voastra, modul cum comunicati si cum luati decizii. Se poate ca unele actiuni din trecut nefinalizate sau solutionate gresit  sa revina in viata voastra in scopul re-analizarii si finalizarii lor. Tot ce tine de imagine personala, modul vostru de manifestare, relatiile voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, fiti atenti cum comunicati, este cea mai buna perioada in care puteti constientiza ca “ La inceput a fost Cuvantul”. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de planurile personale, relatii, iubire, proiecte creative, afaceri. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Mercur guverneaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale dar si casa transformarii, banilor primiti prin diverse parteneriate, credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Mercur retrograd in Varsator dezgroapa secrete, ciudatenii in domeniul casei 12-secrete de suflet, tradari, vinovatii, planuri facute in spatele usilor inchise, credinta, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate. Mercur retrograd poate fi destul de confuz pentru voi, va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati. Problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Este cea mai buna perioada in care sa va ganditi la problemele vechi , la greselile voastre, la ceea ce este adunat de-a lungul timpului  si sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale construite in timp si care va fac rau. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi, ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina. Fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati. Cu Mercur retrograd in fuziune cu Damocles, trebuie sa incercati sa intelegeti cat mai bine fraza  ”as putea face acest lucru si eu, as fi cel mai bun “, in tot ce tine de familie, relatii. Asta poate elimina “ sabia lui Damocles”  si puteti avea o viata mai usoara. Mercur guverneaza casa familiei, parintilor dar si casa partenerului, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.