7/16 -VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII NOIEMBRIE 2021-SE POATE SA VEDEM CURCUBEUL….

“Va fi deci curcubeul Meu in nori si-l voi vedea, si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si pamant si tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pamant!” Facerea 9:16

Luna: noiembrie este luna a 11-a
Anul: 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna noiembrie 2021 =11+5=16=1+6=7

       Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi. Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite. Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.
Intr-o luna de vibratie 7, cautam adevarul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare si ispasire spirituala.
Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine.
Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice ale starilor sufletului nostru.
Este o luna sensibila, de introspectie, propice studiului, petrecerii timpului in liniste si pace. Este timpul sa cautam echilibrul in noi si poate de aceeea, putem simti aceasta luna ca o luna de asteptare. Este bine sa incercam sa fim receptivi la indrumari mai inalte, sa dam deoparte dorintele nestavilite ale personalitatii noastre si sa rugam sinele nostru divin sa ne ghideze. Intr-o luna de vibrate sapte este mai usor sa ne controlam placerile, de fapt, devenim nemultumiti de placerile pamantesti, avem nevoie de altceva, de hrana divina. Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta.

Cu vibratia 16 in portretul numerologic al lunii noiembrie 2021 ar trebui sa ne asteptam la dificultati in sfera emotionala, familiala, relationala si amoroasa. Aceasta luna poate fi ciudata si chiar neobisnuita. Se pot intampla diferite evenimente extraordinare, datoriile vechi vor iesi la suprafata in cel mai nepotrivit moment si ne vom simti dezechilibrati. Poat fi un moment greu din punct de vedere emotional, se poate sa ne simtim pierduti si abandonati.
Putem sa fim obligati sa ne confruntam cu izolarea, singuratatea, separari, diverse dileme, prieteni neloiali, caderi spectaculoase, evenimente extreme.
Aceasta perioada poate parea ca o tornada care distruge orasul, dar intr-adevar este doar o reorganizare a vietii noastre. Nimeni nu spune ca este usor dar dupa ce tornada a trecut, ne putem simti reinnoiti, usurati si mai fericiti decat am fost inainte. In mai multe moduri, numarul 16 ar putea insemna prezenta unor provocari si incercari care ne vor testa puterea si curajul si care au rolul sa ne pregateasca pentru lucruri mult mai mari. Aceasta vibratie ne va oferi si instrumentele necesare pentru a gasi o modalitate de a rezolva adversitatile, aduce oameni noi care sa lumineze calea pe care incercam sa o gasim.

Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem deja, sa multumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.Tot ceea ce se intampla in viata noastra are drept scop sa ne faca mai buni si sa actionam in acord cu legile divine si nu cu legile pamantesti. Asa ca, trebuie sa acceptam ca punctele noastre de vedere nu sunt intotdeauna corecte iar legile destinului sunt prea complicate daca nu ne lasam calauziti de divinitate, de spiritul nostru divin. Trebuie sa acceptam aceasta calauzire, sa facem acest lucru cu multa iubire si nu cu ura. Credinta este puntea de legatura cu divinitatea, ne ajuta sa trecem cu bine prin experientele grele inscrise in destinul nostru.
Provocarea este sa rezistam acestor adevaruri, sa le acceptam, sa le iubim, asa ne putem schimba. Este o sansa pentru un nou inceput, sa fim flexibili, curiosi, sa cultivam vointa proprie, initiativa si increderea in noi. Rasplata va fi calmul interior si succesul general in viata.

In tarot dar si in numerologia chaldeana( numerologia veche), 16(1+6=7)  este ilustrat ca un “ turn lovit de un fulger de unde cade un om cu o coroana pe cap”. Asta arata ca puterea acestei vibratii compuse avertizeaza asupra unei fatalitati ciudate, pericol de accidentare, dejucarea unui plan josnic, distrugeri, plati pentru raul facut in trecut. De multe ori, vibratia 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi. Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.

Intr-o luna de vibratie 7 ne putem imbunatati karma prin compasiune si sprijin neconditionat, sa incercam sa nu dispretuim comportamentul celorlalti, sa invatam sa ne stapanim  temerile ( de abandon, ca nu suntem apreciam asa cum ar trebui, boala, etc.). Snobismul  poate crea multe probleme acuma.

In Scriptura, numarul 7 reprezinta perfectiunea sau integritatea si are o semnificatie importanta, deoarece Dumnezeu insusi a introdus acest numar pentru a marca finalizarea lucrarii Sale. Iar vibratia 7 a lunii noiembrie 2021 poate aduce un sfarsit, o plata karmica ce elibereaza, o pierdere ce poate cauza o mare suferinta morala.

In acelasi timp, numarul 7 este asociat cu puterea divina, credinta profunda, harul lui Dumnezeu. Isus a savarsit 7 minuni in ziua sfanta a Sabatului lui Dumnezeu, aratand harul si bunatatea lui Dumnezeu pentru cei care au credinta:

“ Atunci a zis omului aceluia: “Intinde-ti mana!” El a intins-o, si mana s-a facut sanatoasa ca si cealalta.” Matei 12:13

Aceasta luna universala 7 poate aduce un raspuns la rugaciunile noastre, o minune, o binecuvantare, iluminare, incurajare si putere.

Asa cum Curcubeul este format din sapte culori si este un semn pentru toti oamenii de la Dumnezeu, si aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi o luna curcubeu, o luna in care Dumnezeu isi aduce aminte de legamantul Sau ca nu ne va distruge si ne ajuta sa intelegem ca doar viata planificata de Dumnezeu este de succes.

“Va fi deci curcubeul Meu in nori si-l voi vedea, si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si pamant si tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pamant!” Facerea 9:16

A sosit timpul sa intarim conexiunile noastre cu divinul, cu energia Universului. Toti ne confruntam cu momente bune si rele. Ceea ce ne face diferiti este modul in care depasim provocarile si ce fel de oameni iesim din fiecare lupta. Sa alegem sa fim puternici, intelepti si umili. Asa totul devine mai clar si vom sti, intuitia ne va sopti ce cunostinte trebuie consolidate si ce abilitati trebuie dezvoltate pentru a ne atinge scopul vietii.
Sa ne deschidem inima si mintea si sa urmam directiile pe care ni le ofera Universul la momentul potrivit. Este luna trezirii spirituale si a iluminarii. Apar fel de fel de semne, simboluri, coincidente, pentru a ne trezi si care ne conduc la misiunea noastra divina.

Aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 7 sunt:

Vibratia 1(3, 12, 21, 30 noiembrie 2021)–noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 4, 13, 22 noiembrie 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 5, 14, 23 noiembrie 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(6, 15, 24 noiembrie 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 7, 16, 25 noiembrie 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 8, 17, 26 noiembrie 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 9, 18, 27 noiembrie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (1, 10, 28 noiembrie 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(2, 11, 29 noiembrie 2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.