11/2 – VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII APRILIE 2023-“ ALERTA DIVINA”

Isus vorbeste despre lucratorii din cea de a 11-a ora :
” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul : 2023 ( numerologie =2+0+2+3=7)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2023=4+7=11 

Luna aprilie 2023 are o vibratie universala 11, un Numar Maestru  numit de obicei “Mesagerul” sau “Invatatorul” ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat. Ca de fiecare data cand numarul 11 este adus in atentia noastra, Universul are un mesaj important pentru noi. Un numar dublu aduce un potential mult mai mare si indica adesea o perioada extrem de incarcata, tensionata. Cand ne uitam la acest numar, vedem doi piloni(11) care formeaza o poarta, o usa prin care mesajele Cerului coboara aici pe pamant. Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “ urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”.

Luna aprilie 2023 este ca un paratrasnet ce ne ajuta sa atragem idei puternice, sa ne auzim acea mica voce interioara-intuitia. Devenim extrem de psihici dar si imprevizibili. Aceasta luna este un canal pentru vibratii mai mari, suntem ajutati sa folosim acea punte existenta intre subconstient si constient, intre mintea rationala pamanteasca si intelepciunea divina ascunsa in noi. Problema este ca subconstientul este o resursa infinita, in timp ce constiinta, prin definitie, este o arena limitata. Cele doua sunt prin urmare in dezechilibru pana cand invata sa traiasca in armonie una cu cealalta. Acest dezechilibru se exprima prin capricii, tulburari emotionale, tensiuni nervoase, vulnerabilitati, conflicte, situatii dureroase, ezitari.
Numarul 11 este un numar “karmic”, are de obicei o misiune speciala,  astfel incat pe parcursul lunii aprilie 2023 ar trebui sa fim atenti la ideile si gandurile repetitive deoarece acestea pot aduce  raspunsuri importante. Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre, prin urmare, sa nu insistam pe gandirea negativa deoarece culegem foarte usor roadele gandirii noastre. Ganditi-va  la ceea ce va doriti, la ceea ce va place,  pot face asta, pot sa rezolv aceasta problema, gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice.
11 este de asemenea o vibratie mai inalta a lui 2 care vorbeste despre armonie, echilibru, iubire, relatii, diplomatie, dragoste, emotii profunde, mama, sustinerea celuilalt, parteneriate. Daca 2 se axeaza pe relatii pamantesti “eu si cu tine” pot face asta aici pe pamant si de multe ori echilibrul este stricat de minciuna, tradari, ura, neintelegeri, 11 vorbeste despre relatia “eu si puterea divina din mine, alinirea vointei personale cu vointa divina”. 11 este ca o usa intre lumea fizica, materiala si lumea spirituala, oportunitatile apar daca deschidem usa, Universul este deschis la orice ne dorim cu adevarat in viata noastra.

In decursul acestei luni vom simti nevoia sa devenim mai buni si gratie intuitiei iesite din comun, vom sesiza intuitiv oportunitatile momentului. Daca vom urma aceste ghidari interioare, daca ne bazam pe vocea intuitiei, putem avea mari succese. Este important sa ne bucuram de aspectele mai rafinate ale vietii, sa ne bucuram de prieteniile celeste, sa fim ghizi si exemple pentru cei din jur. Toate starile de tensiune nervoasa, lipsa de rabdare, sunt stari generate de aceasta imensa vibratie 11 care vrea perfectiune. Gasirea unor supape constructive de eliberare a energiilor creative diminueaza mult aceste stari negative. Gandirea spirituala, studiile filosofice, o mai profunda intelegerea a legilor vietii, iata ce ofera acest Numar Maestru 11. Este o perioada enorma de crestere spirituala si personala.

11 nu este o vibratie usoara si poate de aceea aceasta luna universala poate aduce si incercari, tradari, revolte. Trebuie sa fim extrem de atenti, sa ramanem fermi pe scopurile noastre, pe planurile noastre, pe adevar, sa nu ne lasam amagiti de fel de fel de planuri care de cele mai multe ori ascund adevarul.
Numarul 11 avertizeaza si asupra unor pericole necunoscute, a aparitiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2, deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Vibratia energetica 2(daca nu suntem pregatiti sa lucram cu vibratia inalta a lui 11, atunci vom fi nevoiti sa facem fata cerintelor vibratiei 2(11-1+1=2) a lunii aprilie amplifica intutia dar si sensibilitatea, iubirea  dar si dusmania, confruntarile dar si cautatea pacii, uniunile dar si despartirile. Putem fi nelinistiti, usor de iritat, irascibili, ceea ce poate conduce la erori, rupturi si pericole datorate neglijentei. Ar trebui sa stam departe de orice conflict, sa incercam sa rezolvam conflictele prin diplomatie. De fapt, calea cea mai buna ar fi cultivarea pacii, iertarii, acceptarii celorlalti fara a-i judeca prea aspru. Este o luna benefica muncii in echipa, colaborarii cu ceilalti. Rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme. Este o luna benefica rezolvarii, vindecarii unor dezechilibre energetice, unor situatii incordate sau conflictuale. Relatiile romatice pot capata un alt ton in aceasta luna. Daca sunteti singuri, puteti intalni pe cineva special. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta va deveni si mai puternica dar in acelasi timp, puteti deveni mai vulnerabili la critici  ceea ce poate provoca accese de furie sau chiar despartiri.

Aceasta luna universala 2 este despre pace sufleteasca, impacarea omului cu Dumnezeu, cu cei din jurul nostru. A venit timpul sa invatam ca atunci cand pierdem pacea si linistea sufleteasca este mai greu sa il auzim pe Dumnezeu. Cea mai buna cale pentru rezolvarea oricarei probleme este pacea. Solutiile apar mult mai usor si mai natural dintr-o stare de pace, in timp ce teama si anxietatea, impiedica solutiile. Isus ne-a lasat pacea Sa, este darul Lui pentru noi doar trebuie sa- l cautam in noi:

“Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.” Ioan 14:27

Avem de ales intre pace ( in noi, in relatiile noastre) si conflict( launtric si cu cei din jurul nostru),  si ar fi bine sa alegem pacea, este darul lasat de Isus, este mostenirea noastra divina.

Vibratia universala 11 este o alerta divina care ne spune ca depindem cu totul de puterea lui Dumnezeu iar ingerul nostru pazitor reprezinta puterea lui Dumnezeu. A o ignora poate insemna ca nu ne supunem puterii lui Dumnezeu in viata noastra. Ca urmare, putem deveni extrem de critici fata de propriile esecuri si neajunsuri, deoarece incercam sa facem prea multe pe cont propriu. Este un apel de trezire pentru a nu mai fi atat de duri cu noi si pentru a ne indrepta atentia spre Dumnezeu:

“Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insusi ingrijeste de voi.” Petru 5:7

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii si numelui  2, 11, 1, 7,( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an),  dar si pentru cei nascuti pe 2, 11, 20, 29, 7, 16, 25.

Alb, argintiu, verde, violet, sunt culorile norocoase ale acestei luni iar perla este bijuteria norocoasa.

Zilele norocoase : 11, 29, ora norocoasa-11

Arhanghelul protector –Arhanghelul Uriel –Lumina cea tainica a lui Dumnezeu, poate indruma catre adevar si pace in suflet, aduce multa inspiratie si innobilare. Cand aveti nevoie de solutii, de rezolvat o problema care aparent nu gaseste o rezolvare, cereti indrumare Arhanghelului Uriel, cu siguranta va veni cu sfaturi intelepte.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 11/2 sunt:

 Vibratia 1 (8, 17, 26 aprilie 2023)–noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 9, 18, 27 aprilie 2023): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 1, 10, 19, 28 aprilie 2023): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 2, 11, 20, 29 aprilie 2023 ):.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 3, 12, 21, 30 aprilie 2023): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini.
Vibratia 6( 4, 13, 22 aprilie 2023): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7 ( 5, 14, 23 aprilie 2023): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 ( 6, 15, 24 aprilie 2023): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 ( 7, 16, 25 aprilie 2023):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.