22 / 4- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII NOIEMBRIE 2018- CU INGERII DE MANA …

“Si noi, la randul nostru, trebuie sa invingem frica, stiind ca in dosul incercarilor la care suntem supusi, a pericolelor care ne ameninta, sta ascuns Dumnezeu. Da, Dumnezeu este Cel ce sta ascuns in spatele incercarilor noastre, pentru a ne instrui. De aceea, pentru a ne elibera de frica, trebuie sa invatam sa uitam complet pe noi insine pentru a ne refugia in constiinta legaturii noastre cu Dumnezeu.”Omraam Mikhael Aivanhov

Luna: noiembrie este luna a 11-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna noiembrie 2018 =11+11=22/4

            O luna universala 22 aduce daruri speciale de inspiratie, indrumare spirituala dar si provocari inalte. Universul functioneaza in moduri misterioase si totul poarta o vibratie energetica. Daca vom reusi sa ne conectam la vibratia Numarului Maestru 22 , atunci suntem protejati si condusi prin fel de fel de semne subtile catre scopul sufletului nostru, catre o armonie intre materie si divinitate. “ Ma impac cu mine insami si actionez animata de cele mai inalte idealuri, spiritul meu se umple de pace si fericire” caracterizeaza cel mai bine aceasta vibratie 22.

Pentru a intelege aceasta minunata uniune dintre spirit si materie, nu trebuie sa uitam ca un numar 22 ( forta si materialism ) provine dintr-un 11 dublat ( spiritul ).Dar in timp ce 11 este doar despre iluminare sau idealism, 22 are toate acestea, plus capacitatea de a manifesta planurile mai inalte in forma fizica concreta.

Vibratia Numarului Maestru 22 este extrem de puternica atat din punct de vedere spiritual cat si material. Reprezinta intelepciuna veche, intuitia, lumina, iubirea universala, transformarea imaginatiei noastre in realitate, evolutie spirituala. Cand 22 devine calea de manifestare a unei luni universale, ne reaminteste ca este esential sa construim o baza solida pentru planurile noastre. Acuma, putem avea o viziune mai mare asupra unui proiect, asupra unui vis maret, asupra unei relatii. Dar, acest lucru este posibil doar prin mentinerea unei gandiri pozitive, sa dam deoparte gandurile inspaimantatoare, indoielnice, pesimiste, negative si repetitive. Aceasta vibratie 22 ne invata ca totul este posibil cand ne lasam ghidati de intelepciunea eterna si divina a subconstientului nostru. Repetati in permanenta” Ma las ghidat de intelepciunea divina ascunsa in fiinta mea, accept orice sfat sau sugestie care vine de la subconstientul meu;multumesc. “

A venit timpul sa intelegem ca energia mentala poate crea o noua realitatee, gandurile devin cuvinte si cuvintele devin actiuni, fiti atenti la ceea ce construiti in mintea voastra. Intotdeauna amintiti-va ca sunteti producator, regizor, scriitor si actor al propriului joc. Nu intamplator se spune in Evanghelia lui Ioan:

“ La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.”

O luna universala de vibratie 22 poate face totul posibil cu sprijinul ghizilor divini. Asta inseamna ca orice activitate spirituala, orice activitate in folosul oamenilor, aduce mari beneficii. Un eveniment semnificariv poate sa apara in aceasta luna. Este o vibratie ce aduce multe idei constructive dar si capacitatea de a transpune ideile in practica. 22 poate transforma cel mai ambitios vis in realitate. Eforturile trebuiesc orientate spre obiective mai mari dincolo de ambitiile personale. Fiecare numar are si o parte umbrita iar 22 aduce multa energie nervoasa, incapatanare, anxietate. Suntem rugati sa atenuam tot ceea ce poate face ca energia noastra sa devina tensionata, deoarece avem nevoie sa ne concentram pe materializarea ambitiilor, a viselor, a obiectivelor noastre. Multi vor simti ca sunt ghidati de forte nevazute catre adevaratul scop al sufletului, catre acele obiective care aduc beneficii umanitatii sau Mamei Pamant.

Poate fi o luna plina de sensibilitati datorita accentuarii lui 2. Partea pozitiva a acestei vibratii se manifesta prin dinamism, putere de organizare, de executare, mari realizari, simt tactil acut.
Cei care nu se pot conecta la aceasta vibratie, pot intalni destule provocari, tensiuni, anxietati. Daca sunteti negativisti, sensul lui 22 este de a face o schimbare. Amintiti-va ca sunteti regizorul si scriitorul jocului vostru, puteti schimba oricand scenariul povestii.

22 reprezinta un proces de reinnoire si transformare prin lupta pentru a depasi obstacolele aparent imposibil de trecut. Aceste provocari, incercari,  sunt pur si simplu teste plasate in calea noastra pentru a dovedi ca suntem pregatiti sa le solutionam facand apel la intuitia fina si puterea morala. Daca vom reusi sa traim in deplin acord cu normele care dirijeaza aceste Vibratii Maestre, vom  face un pas important in evolutia noastra interioara.

Nimic cu adevarat valoros in viata nu este castigat fara credinta, lupta, efort, cunoastere, sprijin divin.

Aceasta luna universala 22 arata capacitatea de a ne racorda la o putere mai mare dar avem, de asemenea, liberul arbitru de a alege expresia redusa a acestei vibratii 22=2+2=4

Patru reprezinta o vibratie ce are in atentie disciplina, rezistenta, concentrarea, munca fizica, rutina, conventionalismul, fiabilitatea, familia, patriotismul. Aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung. Obstacolele acestei luni 4 ne vor forta sa incetinim, sa fim mai atenti, sa fim realisti si cu picioarele pe pamant. Atentia este esentiala acuma, un patru iubeste oamenii atenti, perseverenti si care nu fug de responsabilitati. Trebuie evitate sentimentele de limitare sau constrangere, inflexibilitatea in opinii, gandurile negative care induc de cele mai multe ori dispozitii proaste. Partea negativa a vibratiei 4  da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4,13, 22,31.

 Iar zilele universale ale acestei luni universale 22/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 noiembrie 2018 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 7, 16, 25 noiembrie 2018 ): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 8, 17, 26 noiembrie 2018 ): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 9, 18,27 noiembrie 2018 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 1, 10, 19, 28 noiembrie 2018 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, la condus masina.

Vibratia 6( 2, 11, 20 noiembrie 2018 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(3,12,21 noiembrie 2018 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (4, 13,22,31 noiembrie 2018 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (5, 14, 23 noiembrie 2018 ):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

  1. Daca sunt nascuta in 4 iar in acte data este 5 , care este data corecta pentru calculul numerologic? Multumesc anticipat . Urmaresc cu mare placere postarile tale si am invatat multe lucruri care mi-au fost de folos.Mult succes in toate .

  2. Chiar daca esti trecuta pe 5, vibratia nasterii 4 isi va pune amprnta asupra ta. In calculul numerologic, se ia data reala si nu cea trecuta pe hartie. Cu 4 poti sa nu te misti prea mult daca nu ai un plan, o certitudine pe cand 5 spune ” vreau sa vad ce se intampla daca ma rostogolesc…”.
    Adriana astro

  3. Ziua mea de nastere e 20.03.1970 am vibratia nr 22 sau 4 ? Astept un impuls sa fac o schimbare legata de jobul meu, sper sa reusesc. Pe 11.11.2011 l-am cunoscut pe actualul meu sot la un carnaval. Vibratia nr 22 cred ca mi se potriveste din ce descrii tu aici.

    Iti multumesc mult Adriana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.