6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII IANUARIE 2021-CASA, DULCE CASA……..

La Multi Ani cu sanatate!

“Cand va este frig, cand va simtiti abandonat, cand aveti impresia ca nimeni nu va iubeste, pronuntati IUBIRE, DUMNEZEU ESTE IUBIRE o data, de doua ori, de zece ori, in diferite moduri : declansati astfel puterile cosmice ale iubirii in mijlocul carora nu va veti mai simti singur, abandonat.” Omraam Mikhael Aivanhov

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2021 =1+5=6

Daca anul 2021 este un an de vibratie universala 5( ne trezim la viata, un ritm alert….) , daca luna ianuarie 2021 este o luna universala 6( in familie), prima zi a anului nou are o vibratie universala 7, o zi de rugaciune, de odihna.

Asa cum am spus, luna ianuarie 2021 este o luna de vibratie universala 6 ce accentueaza dragostea si problemele inimii, inclusiv casatoria, familia, copiii, parintii, prietenii apropiati, casa, vindecarea, educatia, securitatea, pacea. Atat placerile zilnice cat si problemele personale vor predomina.
Relatiile sunt in centrul atentiei. Luna aceasta este legata de casa, familie, pace, liniste si diplomatie. Daca sunt situatii tensionate acasa, este cea mai buna luna pentru gasirea unor modalitati de a rezolva conflictele si de a aduce pacea. In cazul in care exista conflicte intre doi oameni, separarea este, de asemenea, un mod prin care armonia poate fi instalata in viata fiecaruia.
Poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familie si locuinta. Pot aparea si noi responsabilitati la locul de munca. O luna de vibratie 6 se refera si la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii.

Poate fi o luna cand suntem chemati sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Ar trebui sa ne concentram mai mult asupra locuintei, sa o transformam intr-un sanctuar confortabil, sa ne bucuram de lucrurile mici care aduc satisfactie. Este o luna favorabila pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii. Dar aceasta vibratie vrea sa invatam diferenta dintre dragoste si vina, dragoste si frica, dragoste si ura, dragoste si atractie. A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata , manipulata, in nici un fel. Cand iubirea neconditionata este  motivatia noastra, aproape orice poate fi atins. “ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Este un moment pentru a ierta si vindeca totul prin puterea iubirii,
Trebuie sa nu mai judecam pe nimeni dar nici pe noi insine.

6 reprezinta si educatia – mai ales cea care implica experientele personale relationale care ne pot invata foarte multe. Un vechi proverb spune: ‘Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; Toti oamenii sunt maestri tai spirituali.”  Aceasta este o luna importanta si pretioasa, putem invata multe despre adevarata natura a fiintelor umane, inclusiv a noastra. Provocarea aici este sa ii vedem pe ceilalti dar si pe noi insine intr-o lumina spirituala, cu dragoste si iertare.

6 , este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ceea ce ne concentram. Desigur, acest lucru poate avea dezavantajele sale. Concentrati-va pe pericol si veti ajunge in situatii periculoase. Concentrati-va pe neajunsurile altor persoane si veti fi inconjurati de un comportament negativ. Cautati probleme si le veti gasi. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele si sa permitem celorlalti sa-si traiasca viata fara o judecata constanta.

In plus, aceasta luna nu ne ajuta prea mult in tratarea situatiilor haotice. Ar trebuie sa fim mai atenti, sa observam ce ne aglomereaza viata, ce obiecte, circumstante, relatii, amintiri, aglomereaza viata noastra si ne impiedica sa fim linistiti. Este cea mai buna perioada sa punem capat acestora si sa incepem sa traim dupa cerintele sufletului nostru. Nu pierdeti timpul cu cineva care nu va pretuieste cu adevarat. Daca lucrurile merg bine, nu cautati o problema acuma. Vibratia 6 are prostul obicei de a crede ca daca ceva merge prea bine, ceva este gresit si atunci chiar putem strica lucrurile. Este cea mai buna luna pentru a gasi modalitati de a crea mai mult confort si frumusete in interiorul nostru, in casa noastra.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia.
Condorm bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “.

Este timpul sa intelegem ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem, sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt.

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni. Asa cum spune Omraam Aivanhov: Culoarea verde este Spiritul Eternitatii si al evolutiei. Ea este deci legata de crestere, de dezvoltare, de bogatie. Spunem ca este culoarea sperantei, pentru ca ii da omului posibilitatea de a evolua.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului(se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22,31 ianuarie 2021 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (5, 14, 23 ianuarie  2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 6, 15, 24 ianuarie 2021 ): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(7, 16, 25 ianuarie 2021 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 8, 17, 26 ianuarie 2021 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, in trafic, la cum conduceti masina.

Vibratia 6( 9, 18, 27 ianuarie 2021 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(1, 10, 28 ianuarie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (2, 11, 20 ianuarie 2021 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (3, 12, 21 ianuarie 2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Fie ca armonia sa domneasca de-acum intre noi.

Inchideti ochii si repetati si repetati intregului univers: ” Va iubesc, va iubesc, va iubesc, sunt in armonie cu voi”.

“Doamne, iubesc Intelepciunea Ta, Cred in Iubirea Ta, Sper in Puterea Ta. ”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.