COMPATIBILITATE NUMEROLOGICA –MIHAELA SI ELAN SCHWARTZENBERG

Numerologia ofera o cale minunata pentru determinarea compatibilitatii , de fapt orice relatie nascuta din dragoste si cu multa bunavointa are toate sansele sa mearga , insa, unele par sa mearga  incredibil de bine cu putin efort iar altele par sa necesite un efort constant . Numerologia ne poate oferi cheia “ efortului “ in a intretine o relatie,in a ne alege un partener potrivit , ne poate ajuta sa evitam greselile si de multe ori ajungerea la o casatorie care poate fi incheiata cu un divort dureros.

Primul pas :

Studiem diagramele construite pornind de la data de nastere :

-pentru Mihaela data de nastere este 3 august 1969 iar diagrama ei este :

3

6

99

8

1

Diagrama lui Mihaela Schwartzenberg

-pentru Elan Schwartzenberg data de nastere este 25 aprilie 1967iar diagrama lui  este :

6

9

2

5

1

4

7

Observam ca amandoi au un 1 in diagrama ceea ce arata ca le vine foarte greu sa-si exprime sentimentele profunde , pot comunica in multe moduri dar le vine foarte greu sa-si lase “ sinele interior “ sa iasa la suprafata . Cu un 1  le vine destul de greu sa inteleaga si punctul de vedere al celuilalt, al altei persoane .

Mihaela are lipsa 2 ceea ce arata ca ii lipseste sensibilitatea, intuitia , in consecinta poate face multe greseli din cauza ca va ignora tot timpul “ acea voce interioara mica si linistita “. Este inclinata sa fie nelinistita , nerabdatoare , vesnic va dori sa-si justifice actiunile in loc sa admita ca a facut o greseala . cu alte cuvinte va vedea tot timpul paiul din ochiul celuilalt dar nu si-l vede pe cel din ochiul propriu oricat de mult o va intepa.

Elan are un 2 in diagrama ceea ce arata un om sensibil, intuitiv , usor de ranit . Este capabil sa citeasca pe alti oameni dintr-o privire si are o abilitate iesita din comun de a detecta nesinceritatea .

Mihaela are un 3 in diagrama ceea ce ne spune ca are o minte buna , creativa , memorie excelenta , o abordare pozitiva in ceea ce priveste atingerea idealurilor . Poate sa-i inspire si pe altii cu optimismul si onestitatea ei .

Elan are lipsa 3 ceea ce arata lipsa de incredere , timiditate . Ii vine destul de greu sa gandeasca logic atunci cand se confrunta cu ceva care ii distrage atentia, trebuie sa invete sa se accepte pe el insusi asa cum este , sa-si sporeasca apoi increderea si respectul de sine la fiecare pas.

Mihaela are lipsa 4 ceea ce arata ca nu ii prea place sa munceasca dupa o rutina bine stabilita , ii lipseste toleranta , rabdarea. Trebuie sa invete sa se organizeze mai bine si sa munceasca pentru ceea ce doreste , pe masura ce isi va dezvolta rabdarea si toleranta , viata ei va deveni mai usoara.

Elan are un 4 in diagrama ceea ce arata un om pragmatic, ii plac ocupatiile de tip practic , isi pierde rabdarea cand se bat campii pe o anumita idee si teorie ipotetica . Are capacitatea de a-i organiza pe altii si de a pune in practica planurile aproape perfect .

Numarul 5 plasat in mijlocul diagramei arata echilibrul si stabilitatea emotionala, nevoia de libertate , independenta, aventura.

Mihaela are lipsa 5 in diagramele lor ceea ce arata ca are  nevoie de libertate,are nevoie de aripi pentru a putea trai, nu vrea  sa fie constransa de nimic si de nimeni, de multe ori ii lipseste adapatabilitatea  si-si  impune  teluri nerealiste . Are  nevoie vesnic de o motivare din partea altora. Trebuie sa invete sa-si stabileasca teluri realiste si sa le puna in practica , sa le indeplineasca inainte de a se lansa in altele , sa foloseasca nevoia ei  de libertate in mod corespunzator incercand sa-si stapaneasca dorinta  de a incerca totul cel putin odata in viata . Auto-disciplina si stabilirea unor limite sanatoase sunt chei ale succesului .

Elan are 5 in diagrama ceea ce arata echilibru emotional, este milos, intelegator si grijuliu. Are capacitatea de a-i motiva si a-i inspira pe altii sa realizeze mult mai multe dacat le-ar fi stat in putinta altfel.

Numarul 6 apare la amandoi in diagrama ceea ce arata creativitate, dragoste fata de camin, familie, isi iubesc caminul , sunt parinti buni . Sunt persoane carora li se adreseaza toti membrii familiei cand lucrurile nu merg bine.

Numarul 7 arata sacrificiul , o cale grea prin care apare invatatura spirituala , dezamagiri si pierderi.

Mihaela are lipsa 7 ceea ce arata ca este inclinata sa nu tina cont de sentimentele celorlalti , interesata foarte putin sau chiar deloc de chestiunile spirituale , metafizice . Ii vine destul de greu sa se bazeze doar pe ea si nu ii place singratatea . Are nevoie sa invete sa-si exprime sentimentele cele mai profunde , sa devina mai relaxata in preajma altora.

Elan are un  7 in diagrama ceea ce arata ca intelepciunea poate veni prin pierderi in dragoste , de bani, sanatate . Aceste pierderi pot sa-l conduca spre spiritualitate , ocultism. Are o minte analitica ceea ce-l ajuta foarte mult la rezolvarea problemelor tehnice complicate.

Numarul 8 din diagrama lui Mihaela arata ca este metodica , constiincioasa , minutioasa dar ii vine foarte greu sa termine lucrurile pe care le incepe . Are nevoie de o permanenta incitare a mintii .

Elan are lipsa 8 ceea ce poate fi considerat de cele mai multe ori ca o arma cu doua taisuri, ori prea increzator pe plan financiar , ori excesiv de neglijent in rezolvarea chestiunilor financiare . Este foarte important sa-si controleze impulsivitatea naturala si sa gandeasca inainte de a actiona.

Numarul 9 este un numar umanitar , ne vorbeste de idealuri, curaj, ambitie.

Cu doi de 9 in diagrama , Mihaela este inteligenta, idealista , inclinata sa-i critice pe altii care nu au fost binecuvantati in acelasi mod , este o vibratie  care o face sa se creada cu stea in frunte uitand ca de multe ori steaua poate sa-si piarda din stralucire in timp . Trebuie sa invete ca fiecare om in aceasta lume are importanta lui, sa se integreze in mijlocul oamenilor indiferent de nivel, este o lectie spirituala ce cu siguranta o va invata in aceasta viata. Este important sa invete ca aici pe pamant este cea mai buna scoala “ a vietii” si daca ar fi avut toate lectiile invatate nu ar mai fi venit aici.

Elan are un 9 in diagrama ceea ce arata un om ambitios cu o dorinta de a deveni mai bun.

Din analiza acestor doua diagrame observam ca Elan ii poate da Mihaelei energia lui “2, 4, 5 si 7” iar ea ii poate da lui energia lui “3, 8”, acest lucru arata ca relatia lor este una vibranta si pasionanta ( pacat ca au divortat) .

Pasul 2

ne uitam la vibratia nasterii

Mihaela are ca vibratie a nasterii 9 ( 3+8+1+9+6+9=36=3+6=9)

Elan are ca vibratie a nasterii  7 ( 2+5+4+1+9+6+7=34=3+4=7)

Asocierea vibratiei nasterii 9  cu vibratia 7 trebuie sa dea serios de gandit inainte de a se implica intr-o relatie de durata ( dragostea si bunavointa lor pot duce la depasirea neintelegerior dintre ei  )

Pasul 3

Ne uitam la anii personali :

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI- MIHAELA

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri. Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 3 X 8 X 1969= 47256

4 7 2 5 6

1969 70 71 72 73

74 75 76 77 78

79 80 81 82 83

84 85 86 87 88

89 90 91 92 93

94 95 96 97 98

99 2000 01 02 03

04 05 06 07 08

09

Anul 2008 este anul personal 4 ( august 2008-august 2009)

Anul personal 4

Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii ( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realize, veti avea cu ce sa va mindriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictive, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani .Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi , desi veti munci foarte mult , nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.

Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei , imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand . Este un an in care trebuie sa va stapaniti , sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent , in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul. In acest an trebuie sa va puneti bine cu legea  si cu organele de control , nu este bine sa ajungeti la judecata cu intentia de a castiga ceva , nu este cel mai bun an in care sa va schimbati directia  in viata deoarece veti fi pedepsit.

Anul 2009 este anul personal 5 ( august 2009-august 2010)

Anul personal 5

Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata voastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile Este un an cu ocazii favorabile, veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiativa, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI-ELAN

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri. . Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 25X4X 1967= 196700

19 6 7 0 0

1967 68 69 70 71 72

73 74 75 76 77 78

79 80 81 82 83 84

85 86 87 88 89 90

91 92 93 94 95 96

97 98 99 2000 01 02

03 04 05 06 07 08

09

Anul 2008 este anul personal 6 (  apr. 2008- apr. 2009)

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excelent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.

Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul 2009 este anul personal 7 (  apr. 2009- apr. 2010)

Anul personal 7

Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Un an personal 7 este un an mai linistit, mai bland, doriti sa fiti singur, sa petreci timpul in singuratate mai mult decat de obicei, sa cugetati asupra lucrurilor , sa invatati sau sa meditati. Puteti sa va continuati educatia intr-un mod oarecare , veti invata si va veti dezvolta cunostintele si intelepciunea. Este un an excelent pentru a face planuri , a analiza lucrurile, va simtiti atras de activitatile spirituale, filozofice . Veti fi mai putin interesat sa va straduiti sa acumulati posesiuni materialr si mai mult sa va dezvoltati interiorul Puteti cunoaste experiente noi si interesante, este un an favorabil afacerilor sigure, nu initiate operatii riscante, apar posibilitati de a calatori, de a cumpara sau de a vinde , de a cauta noi preocupari si domenii de studio, in special studiile esoterice. Este o perioada pentru reflectii, ganduri profunde, autoanaliza, evolutie spiritualas si mentala. Veti medita asupra propriei vieti, veti fi cuprinsi de nelinisti, dorind sa cunoadteti cauza si traiectul existentei umane. Veti incerca sa va izolati, se poate sa va simtiti singur chiar si in compania celorlalti, aptitudinile psihice si intuitive sunt accentuate. Foarte important in acest an este sa va ascultati vocea interioara, va poate ajuta sa atingeti perfectiunea , sa apreciati lucrurile bune ale vietii, sa deveniti stapanul deplin al sufletului vostru. Atentie mare la noile prietenii, la semnarea documentelor, fiindca va puteti insela. Poate fi un an deliocat in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in acest an poate fi cauza despartirii de o persoana draga voua. Feriti-va de minciuna si fals, fiti sinceri cu voi si cu cei din jur.

Din analiza anilor personali se observa ca pentru Mihaela anul 2008 a fost un an personal 4 destul de greu , un an in care “nu este cel mai bun an in care sa va schimbati directia  in viata deoarece veti fi pedepsit” iar Elan fiind in anul personal 6 ( sub o vibratie 0 ce aduce pierderi, ghinioane ) a divortat de ea; oricum lipsa lui 5 din diagrama ei  arata nevoia de libertate, independenta, spirit de aventura.

Adriana Tudosa

You may also like

21 Comments

 1. esti sigura de aceasta data?
  pe internet am gasit doua date : 25 si 27 ?
  poti sa-mi confirmi una din aceste date ?

 2. EU STIAM 25 DEOARECE ASA SPUSESE MIHAELA CAND A PRIMIT UN TRICOU CU 25 A SPUS CA E ZIUA DE NASTERE A LUI ELAN.

 3. MARE DIFERENA IN CEEA CE SPUI SI CU 25 SI CU 27 NU MI SE PARE CA E? CREZI CA CEI 2 SE POT IMPACA? MAI EXISTA SANSE?

 4. MI SE PARE VAZAND NUMERELE PE CARE LE ARE UNUL IAR CELALALT NU CA SE COMPLETEAZA UNUL PE CELALALT FOARTE BINE..

 5. sincer nu cred ca avem de unde sa stim cum s-au inteles ,ce s a intamplat intre ei, cine a fost vinovat insa cert e ca le statea foarte bine i mpreuna. erau un cuplu dragut. bun sa nu mai spun de copil care e frumos foc. pt. acel copil ar fi foarte bine ca cei 2 sa se impace si sa fie din nou impreuna.

 6. ceea ce am vrut sa pun in evidenta cu aceast studiu de compatibilitate plecand de la data de nastere este aceea ca numerologia ofera o modalitate simpla dar concreta de a verifica o relatie, de a vedea de ce nu merge prea bine, ce lectii avem de invatat in aceasta viata ( numerele lipsa ), unde un partener trebuie sa fie mai intelegator cu celalalt si sa-l sustina in loc sa-l critice , critica nu ajuta niciodata in schimb ” incurajarea si ajutorul dat pentru invatarea lectiilor -numerele lipsa ” pot face minuni si pot face o relatie sa fie mai stabila si mai frumoasa.
  Eu nu sunt de acord ca doi oameni trebuie sa stea impreuna ( daca nu se inteleg si unul vrea ceva si celalalt vrea altceva ) pentru un copil, asta a fost odata, societatea noastra a evoluat , copiii nostri pot sa creasca linistiti si fericiti doar cu un parinte.

 7. este o mare diferenta, cu 25 la ziua de nastere el are ca vibratie a nasterii( 2+5+4+1+9+6+7=34=3+4=7) pe 7 ceea ce arata ca are nevoie de multe ori sa stea singur , are o abordare deosebita, proprie si speciala a tot ceea ce face , de multe ori este foarte greu sa se simta in largul lui ca parte a unui grup, poate fi cunoscut destul de greu intrucat se protejeaza prin fel de fel de bariere , este rezervat, prudent , introspectiv, uneori ii place sa se ascunda fiindu-i destul de greu sa se apropie de oameni.
  Ea cu 9 ca vibratie a nasterii vrea ca in cea mai mare parte a timpului ei sa se detaseze de camin si sa-i ajute pe ceilalti, are teluri umanitare,.

 8. buna, adria. daca vei citi ziarul uups, vei descoperi ca inca de la primul lui nr, inainte ca tu sa publici compatibilitatea dintre elan si mihaela am scris un articol legat de cei doi si dani otil, evident. vrem sau nu este un triunghi interesant. in curand voi publica inca o carte. cu siguranta te voi invita cu ocazia lansarii. ma bucur ca exista oameni ca tine. intra pe http://www.numeremilena.ro
  poate vom mai discuta. sincer, parerea mea este ca cei doi sunt foarte potriviti. doar ca, dupa calculele mele ei sunt compatibili. iar elan este nascut pe 27. am trimis Mihaelei Radulescu profilul lor numerologic si celor de la jurnalul national. mult succes! cu sinceritate,
  milena

 9. Haideti sa lasam povestile, Emilian (nu Elan) e un om fara caracter, dupa cum s-a vazut in reportajele platite si masluite de el, cu Lucian Mandrutza care e maestru la blaturi, pe cand Mihaela e o doamna superioara. Pacat ca si-a irosit tineretea si a daruit copii unui om ca “Elan” asta. Posibil ca situatia lui financiara sa o fi atras, in rest nici aratos nici de caracter ci fricos ca o carpa,… combinatia asta sa vedem cum o explicam, intre o femeie puternica si un barbat mamaligar, ia sa vedem, e posibil?

  complimente pt Adriana

 10. Imi faci si mie te rog din suflet ! compatibilitate ??? pentru
  datele de nastere intre 1955.03.14 si 1976.03.22

 11. BUNA…MA INTERESEAZA SI PE MINE COMPATIBILITATEA PENTRU DATELE…EU 25.06.1985 SI EL 23.08.1983

 12. te implor ma intereseaza si pe mine sa aflu compatibilitatea.25 08 1976 si 3 01 1979.mii de multumiri si iar te rog ,daca se poate sa primesc pe email datele.

 13. te rog pt 25 08 1976 si 3 01 1979.iti multumesc .astept cu nerabdare.intru zilnic sa vad ,daca mi-ai raspuns.

 14. Buna,e posibil sa explicatii si celelalte variante de numere ce se afla in matricea numerica.Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.