LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE -17 IANUARIE 2018-PARTE A DOUA

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Capricorn gradul 27, cei nascuti in jurul datei de 17 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului, casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 27 din aceste semne zodiacale .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BALANTA / ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe casa si familie, parinti.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul vostru catre acele obiective care sa revigoreze legaturile voastre de familie, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Folosita creativ, aceasta energie poate duce la noi modalitati de organizare si amenajare a spatiului personal. Este un moment bun pentru a incepe noi proiecte legate de casa, de iertare a tuturor celor din familie care v-au facut rau sau care continua sa va faca rau. Iertarea va face mai usori si poate fi o adevarata curatenie in casa voastra, in corpul vostru, in templul sufletului vostru.

Mercur amplifica comunicarea in familia voastra, pot fi aduse in discutie fel de fel de probleme personale, din trecut, din copilarie, legate de un frate, un parinte, un copil. Este un moment potrivit pentru discutii cu familia voastra despre chestiuni importante. Mercur este postasul asa ca puteti primi o stire importanta, un colet, o carte, de la un membru al familiei voastre.

Conducatorul vostru planetar Venus de mana cu aceasta lunatie va poate aduce beneficii prin familie, membrii familiei voastre. Cum Venus este zeita iubirii, acuma, puteti intalni un potential partener romantic prin intermediul familiei, poate fi un agent imobiliar, un constructor, un architect, designer. In acelasi timp, poate fi o persoana care apreciaza traditiile, familia iar intalnirea poate aduce un sentiment de familiaritate.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie va ajuta sa va aparati valorile. Aveti mai multa energie pe care o puteti investi in proiecte noi care sa faca bani sau o puteti folosi pentru a revigora proiectele existente.

Saturn in Capricorn va spune ca legaturile voastre de familie trebuiesc luate in serios. Problemele psihologice sau fizice pe care le-ati mostenit si pe care le purtati inca pot fi activate acuma si cer sa fie intelese, tratate si rezolvate. Saturn va incurajeaza sa deveniti constinti de legaturile voastre sortite cu cei din familia voastra si sa va impacati cu ei. Pericolul este sa ramaneti blocati pe modelele vechi de familie in loc sa va eliberati de ele. Dar, din moment ce cele mai grele relatii karmice sunt cele care se refera la familii, acest moment astral dar si urmatorii trei ani pot deveni mai grei daca nu binevoiti sa va acceptati radacinile voastre, legaturile voastre de familie cu bune si cu rele. Saturn, ca domn al karmei va reaminteste ca apartineti unei familii, ca exista legaturi emotionale bune sau rele dar pe care trebuie sa nu le mai propagati ci sa iertati. Acuma, iertarea este un pas mic dar si un pas mare catre finalizarea unor plati karmice fata de cei din familia voastra.

Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus ce poate destabiliza relatiile voastre, ceva inedit chiar socant vine la voi in aceasta perioada. Dragostea pluteste in aer, dar trebuie sa stiti ca ceea ce Uranus reuneste dintr-o data, de obicei se rupe la fel de repede. Acelasi lucru se poate intampla si in legaturile de afaceri, familie. Casatoria poate fi neobisnuita, “ieri am divortat si astazi m-am maritat “ poate fi in acord deplin cu Uranus cel ce stie atat de bine sa aduca aliante si separari bruste. Turbulentele relationale, despartirile socante, sunt activate acuma, ar fi bine “ sa nu dati vrabia din mana pentru cioara de pe gard”.

Aceasta Luna Noua este despre reconectarea cu radacinile voastre, despre  protectie si siguranta in familie, camin,  casa( inchiriere, vanzare, cumparare). Un nou inceput deschide o fila noua in cartea familiei voastre. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 octombrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe comunicare, intelegerea puterii cuvantului si gandului, pe relatia voastra cu rudele voastre.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul vostru catre acele idei si propuneri care sa stabilizeze mentalul vostru. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment astral.  Ce model mental sunteti gata sa schimbati? Ce credinta se afla la baza acestui tipar? Poate fi un moment memorabil in care constientizati puterea gandului, nimic nu vine de la ceilalti ci doar primiti ceea ce semanati prin gandire sau vorbe.  Opriti toate luminile si stati linistiti, vocea voastra interioara are multe de spus, mult mai multe decat ceea ce vine de la cei din jurul vostru, important este sa va faceti timp si sa va ascultati pe voi insiva. Stati departe de bafe, zvonuri, va pot destabiliza mentalul. Puteti primi o veste importanta, puteti sa calatoriti.

Mercur amplifica comunicarea cu rudele voastre, va cere sa va folositi mintea practica, realista, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate.

Venus de mana cu aceasta lunatie va poate aduce beneficii prin comuncare, calatorii scurte, rude, comert. Este un moment magic pentru comunicarea cu persoana iubita sau puteti cunoaste pe cineva intr-o calatorie.

Cu Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie, aveti mai multa forta de iesi in intampinarea oportunitatilor acestui moment astral. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, afacerile de dragoste pot fi, de asemenea, intensificate in aceasta perioada.

Saturn in Capricorn va ajuta sa va disciplinati mintea si sa descoperiti noi modalitati de a va exprima, este destul de valabila regula, la vremuri noi, oameni si ganduri noi. Saturn vrea sa va cunoasteti mai bine, sa intelegeti cum functioneaza mintea voastra, cum va folositi ideile si cum folositi informatiile care vin la voi. “Nu tot ce zboara se mananca” este proverbul lui Saturn care vrea sa deveniti realisti in tot ce tine de comunicare, cum folositi noile instrumente de comunicare. Neconcordantele pot provoca rupturi in familie. Trebuie sa acordati atentie semnarii unui contract, a unui act. Nu lasati gandirea negative sa va conduca viata, a venit timpul sa intelegeti ca obiceiurile mentale pozitive va pot imbunatati viata.

Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus ce poate destabiliza mintea voastra, relatiile de la locul de munca, sanatatea voastra. Uranus este neconventional si electrificator; provocand astfel o schimbare brusca intr-o clipa. Puteti sa va asteptati la neasteptate atunci cand Uranus este implicat, relatiile pot fi imprevizibile si dificile in acest timp. O criza de sanatate poate distruge atitudinile voastre fixe si va poate deschide ochii catre conexiunea minte-corp-spirit.

Aceasta Luna Noua este despre mintea voastra si trebuie sa invatati sa va schimbati gandirea, sa deveniti constienti ca primiti exact ceea ce semanati prin gand, cuvant. “Pot face orice prin gigantica forta a subconstientului meu” este cea mai buna mantra pentru voi, si va ajuta sa intelegeti mecanismul gandirii voastre. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 17 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe aspectele financiare, bani, portofel, pe resursele voastre interioare: energia fizica, emotionala, mentala si spirituala.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul vostru catre adevaratele valori in viata. A venit timpul pentru planificarea mult mai concreta a vietii personale. Prioritatea acestui moment tine de stabilirea unei baze solide de siguranta interioara si materiala in baza unor valori mai profunde si mai practice. Acuma este momentul pentru pasi realisti in afacerile financiare, pentru activitati care sa va aduca bani, siguranta financiara.” Banul muncit nu se prapadeste” este proverbul acestei lunatii in semnul Capricorn, nimic nu obtineti usor acuma. Este timpul sa fiti mai critici, atenti, responsabili cu privire la modul in care obtineti, cheltuiti  banii, timpul si energia voastra.

Mercur in Capricorn va face mai practici si mai rationali in abordarea chestiunilor financiare. In acelasi timp, puteti avea tendinta de a va ingrijora in privinta banilor.

Venus de mana cu aceasta lunatie amesteca atat de bine problemele financiare cu iubirea, afacerile sociale. Cu toate acestea, evitati extravaganta si indulgentele. Este, de asemenea, un moment excelent pentru negocierile financiare, pentru imprumuturi sau investitii, pentru un sprijin deosebit din partea unei persoane care va iubeste. Glasul iubirii devine destul de materialist acuma.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie arata ca energia voastra o puteti dirija in mod eficient in domeniul afacerilor, in planuri financiare. Totusi, ar trebui sa nu visati prea mult la ceea ce puteti face.

Saturn in Capricorn va ajuta sa va disciplinati in domeniul financiar, veti invata acuma dar si in urmatorii trei ani sa aveti mai multa incredere in voi, in ceea ce puteti face prin voi. Va puteti indoi de voi, de valoarea voastra, asa ca, aveti grija sa nu deveniti prea critici cu voi. A venit timpul sa fiti realisti dar nu distructivi. Poate fi dureros cand Saturn va face constienti de defectele si limitarile voastre dar, de asemenea, este momentul cand puteti vedea mai bine ce puteti face pentru a va valorifica mai bine energiile voastre, pentru a face bani, pentru siguranta financiara si emotionala.

Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus ce poate aduce evenimente neasteptate legate de bani, posesiuni, iubire, copii, speculatii diverse.

Luna Noua cardinala vorbeste despre stabilirea unor obiective financiare realiste. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 decembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe voi insiva, pe obiectivele voastre personale si relationale.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul catre increderea in personalitatea voastra. Este timpul sa va reinventati intr-un mod personal, de la imaginea voastra la cum va exprimati si prezentati in lume. Concentrati-va asupra schimbarii obiceiurilor personale astfel incat sa aveti mai multa incredere in voi, in autenticitatea voastra. Este cel mai bun moment in care puteti avea un mare control asupra vietii voastre, fiti pozitivi.

Mercur in Capricorn devine mesagerul vostru si puteti trece in sfarsit peste iluzii, vise, neimpliniri. Puteti discuta cateva idei si angajamente importante, puteti semna un contract important.

Venus de mana cu aceasta lunatie vorbeste despre oportunitati legate de iubire. Aceasta influenta creste inclinatiile romantice, este un aspect extrem de bun si pentru relatiile de afaceri. Puteti semna contracte foarte profitabile sau puteti obtine anumite beneficii din anumite investitii, colaborari, sprijin din partea unor persoane influente.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie arata ca energia voastra o puteti dirija in relatia cu prietenii, asocieri, grupuri. Cea mai buna modalitate de a va atinge obiectivele in aceasta perioada este sa lucrati in echipa, proiecte intr-un grup. Impulsul vostru umanitar poate fi stimulat. Acuma, Marte va ofera cel mai bun combustibil pentru sperantele, aspiratiile voastre.

Saturn in Capricorn va poate aduce o multime de probleme si realizari solide acuma dar si in urmatorii trei an. Este una dintre cele mai importante perioade din viata voastra ce poate aduce mai multe responsabilitati care va testeaza de fapt unde sunteti acuma. Prin urmare, viata voastra  va capata “ o nota mai complexa “ cu mai multe responsabilitati. La locul de munca, este posibil  sa apara noi responsabilitati iar rabdarea, disciplina si efortul vostru in aceste directii vor fi rasplatite. Orice relatie care  merge bine nu va avea de suferit, in schimb o relatie cu probleme poate avea de suferit in aceasta perioada. Pot aparea diverse probleme de sanatate in aceasta perioada.

Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus ce poate aduce evenimente neasteptate legate de familie, parinti, neam, tara de origine. Posibile rupturi in familie, pierderea unei case sau rezolvarea brusca a unui act ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Aceasta Luna Noua cardinala aduce noi oportunitati care sa va puna in lumina unicitatea voastra. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 ianuarie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe tot ceea ce este dificil, pe toate problemele personale, sanatate, ingrijorari, regrete, tradari, victimizari, secretele sufletului vostru.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul catre iesirea din conditionarile karmice si sa va axati cu multa incredere pe  obiectivele pe care doriti sa le atingeti. Dezacordurile, in special neintelegerile, complica lucrurile. De multe ori lucrurile nu merg asa cum va doriti dar trebuie sa invatati sa fiti rabdatori, sa reflectati si sa meditati asupra problemelor existentiale. Profitati de aceste momente pentru a face un bilant al vietii voastre dar cu sinceritate. Sunteti ajutati sa sortati gandurile, proiectele, obiceiurile, relatiile voastre, in scopul de a porni la drum iarasi dar pe o nota mai buna.

Mercur in Capricorn va ajuta sa va ganditi  la problemele vechi si sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale care sunt construite in timp. Goliti-va mintea de tot ce este toxic, de frici, asa veti fi in stare sa explorati noile oportunitati.

Venus de mana cu aceasta lunatie vorbeste despre iubiri ascunse, imposibile sau afectiunea voastra se exprima in spatele usilor inchise, timiditatea poate fi accentuata, puteti face unele sacrificii pentru persoanele iubite. Poate fi un moment al incheierilor unor relatii toxice.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie arata ca energia voastra o puteti dirija in cariera, auto-promovare, sa incepeti o afacere. In general, acest aspect poate aduce noi oportunitati in cariera, promovari, activitati sociale, imbunatatirea relatiei voastre cu cei din familie. Evitati confruntarile.

Saturn in Capricorn este piatra de moara a acestui moment astral dar si a urmatorilor trei ani si va ajuta sa faceti schimbarile necesare in zonele ascunse din trecutul vostru, subconstient, bagaje emotionale in exces, conectarea la constiinta universala. Saturn va examina fiecare gand, cuvant, joburi secrete sau joburi care va izoleaza intr-un fel, tot ce nu este folositor va fi eliminat. Modelele cum ar fi dependenta, problemele de sanatate, temerile profunde, datoriile si pierderile, sunt analizate acuma. Este foarte important sa alegeti sa traiti un stil de viata echilibrat, sa cultivati bunavoina, credinta, respectarea legilor umane si universal. A sosit momentul sa intelegeti ca traiti secunda de secunda sub controlul cerului, chiar daca va spuneti “ fac asta, nu ma vede nimeni”, viata va va demonstra ca nu este asa.

Provocarile momentului vin prin rebelul Uranus in Berbec care tulbura si rastoarna ideile voastre legate de relatii, partener, asociat, rude, planuri secrete. O stire surpriza, o conversatie, o disputa, sunt factori care pot produce schimbari imprevizibile. Starea de spirit va fi impulsiva, iritabila, si ar fi bine sa incercati sa fiti ponderati, cantariti-va cuvintele si nu creati lupte inutile. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate.

Aceasta Luna Noua cardinala vine cu energii care sa elimine tot ce este toxic in viata voastra. Un secret poate fi dezvaluit acuma. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale, grupuri sociale, asociatii caritabile, sperante.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul catre dezvoltarea si amplificarea unui simt marit al implicarii sociale, al responsabilitatii sociale, popularitate, servicii catre oameni, impartasirea cunoasterii voastre. Sunt favorizate obiectivele care implica crearea de retele, crearea de legaturi cu ceilalti, aderarea sau intarirea legaturilor intr-un proiect, intr-o activitate de grup, afaceri caritabile.

Mercur in Capricorn va ajuta sa va ganditi  la obiectivele pe termen lung,  poate determina beneficii financiare directe sau indirecte.

Cu Venus de mana cu aceasta lunatie, prieteniile si relatiile joaca un rol adesea decisiv in orientarea voastra, puteti cunoaste persoane inventive, excentrice, banii pot proveni prin  recompense inedite, un fapt neasteptat va creste popularitatea. Puteti intalni o persoana importanta prin intermediul activitatilor de grup, indiferent de ceea ce faceti, schimbul de interese cu ceilalti va face fericiti. Un prieten se poate transforma in iubit, o relatie de iubire va poate soca, destabiliza.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie arata ca energia voastra o puteti dirija in studii, intr-o relatie cu o persoana din strainatate, calatorii, credinta.

Saturn in Capricorn este piatra de moara a acestui moment dar si a urmatorilor trei ani si va cere sa fiti realisti cu obiectivele voastre viitoare. Aceasta energie va poate ajuta sa scapati de lucrurile, oamenii de care nu mai aveti nevoie, unii prieteni isi pot arata adevarata fata, deci, lasati-i sa plece. Acelasi lucru este valabil si pentru sperantele si dorintele voastre. Unele dintre acestea pot fi depasite si trebuiesc schimbate. Pot aparea probleme, dificultati sau responsabilitati suplimentare daca apartineti unui grup, unui club, unei asociatii de oameni. De asemenea, puteti obtine o promovare la locul de munca care implica mai multa munca si responsabilitate. Nu trebuie uitat ca beneficiile lui saturn nu vin prea usor.

Provocarile momentului vin prin rebelul Uranus in Berbec care tulbura si rastoarna relatiile voastre. Planurile se pot schimba sau conexiunile cu femeile, cu barbatii, cu sefii, cu colaboratorii, prietenii, devin dificile. Nerabdarea, izbucnirile bruste ale emotiilor si nevoia de a scapa de restrictii, de situatii inconfortabile,  sunt chestiuni cheie acuma. Fiti atenti in legatura cu banii, cu bunurile voastre.

Aceasta Luna Noua in Capricorn vorbeste despre oportunitati prin prieteni, protectii deosebite. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru persoanele nascute in jurul datei de 17 martie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti si care detin o anumita putere.

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

  1. Thank you!

    Cu siguranta puterea accentuata a semnului Capricorn va fi resimtita de catre toti, in zona de actiune a semnului din harta natala.

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.