18 NOIEMBRIE 2010-JUPITER SI VENUS IN MERS DIRECT

imagine

Pe 18 noiembrie 2010 , ora 18-ora Romaniei,Marele benefic –Jupiter isi reia mersul direct de pe gradul 23:30 Pesti ,un grad ce ne duce in trecut ,un grad peste care Jupiter a trecut pentru prima data in jurul datei de 24 aprilie 2010. In mers aparent retrograd ,acest zeu al legilor poate pune in evidenta un drum gresit,actiuni necinstite ,imprumuturi ilegale ,erori de tot felul. Jupiter in mers retrograd face ca energiile lui sa fie intoarse spre interiorul fiecaruia dintre noi, reevaluand astfel directia in care mergem.Este o perioada buna de a readuce in viata fiacaruia dintre noi   proiectele abandonate, deasemenea putem sa ne ocupam de  educatie, spiritualitate, credinte religioase si filosofice, putem incepe activitati filantropice si de caritate dar ofera si oportunitati pentru reintalnirea vechilor prieteni, o dragoste pierduta , un anumit lucru din trecut care este necesar in viata fiecaruia dintre noi. Jupiter retrograd poate fi cel mai bun prieten cand ne oprim din mers si incercam sa-I ascultam povestea ,este un ajutor imens in gasirea drumului drept ,ne ajuta sa vedem dedesupturile unei afaceri murdare . Fiind un zeu al legilor chiar nu trebuie sa ne miram ca nu aproba situatiile ilegale , nu apreciaza pe cei care nu profita de bunavointa lui iar uneori stie sa plateasca spectaculos acest lucru, pe cei care vrea sa-i piarda , Jupiter le ia mintile.

In mers direct ,pentru urmatoarele trei luni,Jupiter in Pesti ne va ajuta sa punem in practica ceea ce am invatat in ultimile patru luni .Urmeaza o perioada in care Marele benefic ne va face mai optimisti,idealisti ,mai increzatori  in judecata noasatra . Este un punct de cotitura inaltator si  plin de lumina ce ne poate conduce pe un drum nou.

Despre Jupiter in pesti cititi aici

La numai cateva ore ,in jurul orei 23:18 ,ora Romaniei ,Venus isi reia mersul direct , avem de partea noastra doua energii benefice care ne vor ajuta sa facem lumina in problemele de zi cu zi .

Sa profitam de aceste energii benefice pentru a face lumina in haosul care ne inconjoara .

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.