HOROSCOPUL LUI MARTE IN GEMENI-4 MARTIE 2021-23 APRILIE 2021

In astrologie, Marte vorbeste despre impulsurile noastre primare, despre modul in care actionam pentru indeplinirea dorintelor noastre, cum ne urmarim obiectivele, cum ne afirmam, cum ne protejam. Marte ne modeleaza ambitia si dorintele noastre. Pe masura ce Marte iese din semnul lent si atent al taurului, si intra in semnul Gemeni, putem simti ca totul se grabeste. Gemeni este un semn de aer si este despre comunicare. Marte si semnul Gemeni au cateva calitati similare: miscare, atras de nou, neatentie, curiozitate, bazait…..Marte in Gemeni este destul de zburdalnic iar atentia ii este furata de lucrurile noi, de locuri de munca cu un ritm rapid, de cuvinte, comunicare, calatorii scurte, rude, frati si surori, un ritm de viata mai accelerat. In Gemeni, forta lui Marte sta in informatii, limbaj, logica, flexibilitate, viteza, indemanare cu mainile si cuvintele, iubeste informatiile. Marte in Gemeni iubeste sa vorbeasca si sa-si exprime punctul de vedere dar pentru a evita conflictele, trebuie sa fim atenti la cuvinte, sa gandim inaite de a vorbi, sa intelegem ca un cuvant ne poate inalta, zburam la inaltime(aer) sau ne poate lovi. Este o perioada minunata pentru a studia, a invata si a explora idei noi. Este timpul sa invatam ca un cuvant este energie si se materializeaza in bine sau in rau si asta in functie de cuvintele rostie.
Nu intamplator  Evanghelia lui Ioan incepe cu acest mesaj :’ La început era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut n-a fost facut fara El. ”
Negativ, Marte in Gemeni se exprima prin confuzie, directie gresita, insulte, inselaciune, dezorientare.

Sunt avantajate semnele de aer: Gemeni, Balanta, Varsator.

Casa din harta natala tranzitata de Marte arata o zona a vietii in care suntem pregatiti sa ne ridicam in picioare, sa actionam, sa intindem mana si sa luam ceea ce ni se cuvine. Este locul in care ne vom stradui pentru recunoasterea personala si sa intreprindem ceva nou.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte in Gemeni este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Marte in Gemeni, va puteti investi energiile in activitati intelectuale, in fel de fel de contracte sau acorduri, in comunitatea in care traiti. Puteti imbunatati relatia cu rudele voastre dar pentru asta trebuie sa fiti atenti cum comunicati. Fiti atenti la incercarea de a-i convinge pe ceilalti sa gandeasca ca voi. Atitudinea voastra ar trebui sa fie blanda si blanda. Nerabdarea sau impulsivitatea in timpul mersului sau in timpul indeplinirii unor sarcinilor manuale, in general, cu mainile, pot duce la fel de fel de accidente, deci este intelept sa fiti atenti. Pana pe 23 aprilie, Marte va poate face destul de nerabdatori dar “grabeste-te incet” este calea confortabila. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati, actiuni inspirate, conexiuni benefice si idei bune.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu Marte in Gemeni, veti utiliza o mare cantitate de energie pentru atingerea obiectivelor financiare, pentru stabilitate financiara. Veti avea mai multa energie pentru noi proiecte de a face bani, sau pentru intensificarea celor existente. Exista  posibilitatea de a cheltui banii la fel de rapid pe cat de repede pe cat ii castigati. Dorinta de a poseda lucruri, valori, bani, va fi foarte puternica si ar trebui sa va controlati aceste impulsuri  deoarece aceasta energie poate lucra impotriva voastra aducand pierderi serioase si destule probleme. Pana pe 23 aprilie 2021, veti utiliza o mare cantitate de energie pentru dezvoltarea obiectivelor personale. Puteti decide ca aveti nevoie si de alte surse de venit. Conditiile financiare sunt obiectul acestui tranzit martian si aceasta zona poate fi imbunatatita, puteti creste resursele si posesiunile, puteti prin studii sa va imbunatatiti pe voi insiva. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti. Fiti atenti la cheltuielile fastuoase, nu cheltuiti chiar tot. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati financiare, un loc de munca mai bine platit, o recompensa financiara, o relatie benefica.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Marte de mana cu voi, personalitatea voastra este mult mai dominant decat in mod normal. Cu Marte in Gemeni, aveti mai multa forta de a da viata unor proiecte personale. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume energia abundenta. Deveniti mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Pana pe 23 aprilie 2021, veti fi atrasi de provocari care sa va  testeaza puterea. Va puteti bucura de o cantitate mare de energie fizica care va va permite sa va recuperati rapid din orice problema de sanatate. Cu toate acestea, nerabdarea va poate conduce la fel de fel de situatii riscante, deci, mare atentie. Aveti nevoie sa va  simtiti liberi, independenti iar aceste lucruri indeplinite va fac fericiti. Veti fi atrasi de provocari care va testeaza puterea. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati personale, o intalnire memorabilia, un obiectiv personal superior.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Marte in Gemeni, veti canalizati o mare parte din energia voastra in chestiuni private, munca la domiciliu, in tot ceea ce va tine intr-un fel departe de lume dar mai aproape de lumea spirituala. Aceasta energie va poate stimula intuitia, compasiunea si impulsurile idealiste. Dorintele voastre pot fi oarecum fluctuante, instabile, este ca si cum actionati in plina ceata. Puteti fi extrem de idealisti, de aceea, este important sa ramaneti rationali si coerenti, pentru a evita deceptiile. Este posibil ca ceilalti sa va inteleaga gresit actiunile voastre iar voi puteti intelege gresit motivatiile lor. Este cea mai buna perioada pentru a invata cum sa lucrati cu adversarii si concurentii vostri.De asemenea, nu luptati cu focul, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. Iertat-va dusmanii, este cea mai buna alegere pana pe 23 aprilie  2021 cand Marte va intra in semnul vostru si vrea sa va gaseasca purificati, vindecati si dornici de noi inceputuri. Unii dintre voi pot experimenta insomnii in timpul acestui tranzit, altii pot fi mai visatori. Altii pot sa se bucure de o imaginatie vie ce ii pot servi foarte bine, mai ales in ceea ce priveste obiectivele si noi concepte. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati spirituale, poate fi o intalnire cu ghidul vostru spiritual. Puteti intelege ca aici pe pamant, sunteti in slujba lui Dumnezeu, asa, multe bariere se vor ridica.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU 

Cu Marte in Gemeni, activitatile de grup si eforturile de cooperare sunt cel mai bun mod de a va atinge obiectivele in urmatoarea perioada. De fapt, aveti tot felul de idei despre ceea ce vreti sa faceti. Nu va lasati condusi de egou. Impulsul umanitar poate fi stimulat.Aceasta energie va induce un puternic spirit de intreprinzator ce va poate ajuta sa va impliniti  dorintele, sperantele. Dorinta intensa de libertate si urmarirea agresiva a dorintelor voastre arata ca nu veti accepta nici o limitare din partea nimanui. Familia, prietenii va pot considera oarecum imprevizibili acuma. In acelasi timp, unii dintre prietenii, aliatii vostri, pot parea mult mai motivati sau chiar agresivi ceea ce poate conduce la unele conflicte. Invatati sa ascultati si opiniile celorlalti.
In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de un ideal de al vostru,  o prietenie importanta, o functie importanta in dezvoltarea unui proiect professional.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Cu Marte in Gemeni, este stimulata ambitia, dorinta de a fi  recunoscuti pentru realizarile voastre. Fie ca este vorba de cariera sau de familie, veti avea o dorinta imensa de a face cat mai multe si sa fiti recunoscuti pentru asta.  Puteti muta si muntii acuma, puteti depasi adeversitatile din cariera dar cu multa intelepciune. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in cariera voastra. Aveti grija la unele conflicte ce pot aparea cu cei cu care munciti, cu unele autoritati. Capacitatea de a functiona independent este la cote maxime.. Avertismentul este ca acordati putin timp problemelor personale, deoarece acordati atat de multa atentie intreprinderilor profesionale. Daca faceti un pas inapoi de la serviciu, puteti gasi un echilibru care functioneaza pentru a va centra viata. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de cariera, statut social, va puteti schimba cariera intr-un mod care sa exprime mai deplin misiunea sufletului vostru, puteti pune punct unei cariere care va nemultumeste.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Cu Marte in Gemeni, veti avea destula energie pentru fel de fel de studii, pentru activitati culturale, educationale si politice. Ceea ce puteti face acuma cel mai bine este sa va aplicati toata energia pentru a va extinde cunoasterea si sa cautati experientele care sa va deschida spre noi dimensiuni ale realitatiiii, in loc sa va erodatii energia cu ideile invechite. In esenta, pana pe 23 aprilie, aceasta energie de aer prietena cu semnul vostru, va creste interesul pentru locurile si oamenii indepartati, pentru alte culturi. Curiozitatea voastra este sporita in acest moment si sunteti motivati sa va largiti orizonturile si sa deveniti mai luminati. Convingerile personale vor fi intarite si va pot incuraja sa fiti mai vocali si mai sinceri in privinta lor. Se poate sa fiti mai increzatori in capacitatea voastra de a invata subiecte dificile si provocatoare din punct de vedere academic. Negativ, pot aparea fel de fel de lupte juridice. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de studii, relatii, decizii judecatoresti, afaceri.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Marte in Gemeni, puteti fi mai strategici in actiunile voastre. Acesta este un moment in care cel mai bun curs de actiune este sa recunoasteti ca aveti nevoie de sprijin de la ceilalti. Puteti auzi anumite lucruri care va pot deranja sau atinge profund. Se poate sa fiti pusi in situatia de a recunoaste ca trebuie sa va bazati pe altii pentru sprijin. O parte dintre voi sunt susceptibili sa se confrunte cu un declin abrupt in finante in cazul in care nu sunt tratate cu atentie. Evitati imprumuturile, stati departe de ilegalitati. Taxele, creditele, asigurarile, testamentele, pot fi o sursa de ingrijorare si de activitate. Este cel mai bun timp pentru eliminarea vechilor conditii de viata si crearea altora noi. Puteti fi capabili sa faceti descoperiri semnificative, sa descoperiti adevarul din spatele unei minciuni, sa rezolvati efectiv problemele, sa ii incurajati pe ceilalti sa se ridice pentru ei insisi. La nivelul karmei, puteti compensa lacomia si abuzul din trecut, sprijinindu-i pe cei care au nevoie. Expresia negativa a acestei energii arata o tendinta spre conficte ce tin de proprietati, bani in comun.Pana pe 23 aprilie, fiti vigilenti cu finantele voastre.Invatati cum sa va stapaniti si controlati temerile, resentimentele. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de afaceri, contracte de munca, finante, munca, proiecte de munca, sanatate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Marte in Gemeni, va puteti folosi energiile pentru a aduce pace in relatiile voastre sau puteti continua conflictele. Cu toate acestea, in ciuda acestui fapt, cu Marte prezent in relatiile voastre, trebuie sa invatati ca cel mai eficient mod de a va folosi energia este prin munca in parteneriate. In acest moment este important sa invatati arta compromisului  atat in casnicii cat si in relatiile profesionale, de familie. Evitati conflictele inutile cu ceilalti. Faceti pace cu prietenii si cei dragi. Incetati sa va folositi relatiile voastre pentru impunerea vointei voastre. Pana pe 23 aprilie  2021, Marte va poate transforma in cei mai buni negociatori daca folositi rabdarea, respectul pentru ceilalti, acceptarea opiniilor celuilalt. S-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie de ajutorul cuiva pentru a rezolva unele problema.Schimbati-va viziunea asupra relatiilor, asupra modului de a colabora cu ceilalti, nu totul trebuie sa se ivarta doar in jurul vostru, nu trebuie sa aveti ultimul cuvant chiar peste tot. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de relatii, partener de viata, procese juridice, copii, un proiect creative, o vacanta.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Marte in Gemeni, cel mai bun mod de a va folosi energia este munca, rutinele zilnice, sa fiti in slujba celorlalti. Indiferent de munca pe care o faceti, acasa sau la serviciu, rabdarea este cuvantul vostru de ordine. Se poate sa va fie greu sa lucrati cu ceilalti intr-o maniera armonioasa. Pot aparea unele dispute cu colegii, cu sefii. Daca va simtiti deosebit de furiosi sau nelinistiti, ar fi intelept sa gasiti mici lucruri de facut astfel incat sa canalizati excesul de energie in mod constructiv. Este timpul sa va organizati mai bine. Sorteaza, arhiveaza, curata. Exista o multime de lucruri utile de facut. Este un moment bun pentru a incepe o noua munca, pentru a lucra la un proiect profesional nou. De asemenea, va puteti imbunatati sanatatea. Nu provocati probleme inutile cu colegii sau sefii. Pana pe 23 aprilie  2021, trebuie sa nu mai intepati cand ideile voastre pentru perfectiune nu se potrivesc cu ideile altora. Si, trebuie sa faceti compromisuri uneori, sa pastrati o minte deschisa atunci cand altii va ofera ajutorul, sa recunoasteti eforturile celor care va ajuta. Incearcati sa va induceti o stare de pace, liniste sufleteasca, ganditi pozitiv si actionati cu calm. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de munca, familie, casa, afaceri imobiliare, prieteni.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Marte in Gemeni, veti avea o multime de energie pentru a va exprima creativ, prin activitati cu copii, activitati romantice, hobby-uri, sau sport. Aveti tendinta de a va investi energia in satisfacerea placerilor voastre. Puteti petrece mai mult timp cu copiii vostri sau va puteti ocupa de preocuparile lor mai mult decat de obicei. Evitati speculatiile, riscurile sunt mari in acest moment si investitiile pripite pot duce la pierderi. Tratati-i pe cei dragi cu demnitate si respect si ei va vor urma pana la marginile pamantului. Exersati disciplina si stapaniti-va tendintele distructive. Este cel mai bun moment pentru a invata ca mandria exagerata merge tot timpul in fata caderii. Pana pe 23 aprilie, trebuie sa invatati ca disciplina este o sarcina grea dar necesara daca vreti sa cresteti. In relatia cu copiii, ar trebui sa fiti atenti si sa actionati cu delicatete, cu rabdare si intelegere. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de copii, iubire, proiecte creative, rude, comunitatea in care traiti, cariera.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Marte in Gemeni, aveti mai multa energie pentru proiecte sau activitati casnice, camin, activitati de familie, afaceri de familie. O manifestare pozitiva a lui Marte ar fi legata de noi inceputuri prin cumpararea unei case sau deschiderea unei afaceri imobiliare. De multe ori, aceasta energie poate aduce conflicte in familie sau va puteti implica mai mult in unele probleme de sanatate a unui parinte, a unui membru din familia voastra extinsa. De asemenea, ar putea aparea problemele legate de cariera sau neintelegeri legate de o casa. Pana pe 23 aprilie,  Marte va poate apropia mai mult de membrii familiei voastre, de tot ceea ce va da stabilitate emotionala. In intervalul 24-28 martie, Marte se leaga de Nodul Nord in Gemeni(calea de evolutie) si va poate aduce cateva oportunitati legate de familie, parinti, afaceri imobiliare, finante, studii superioare, credinta.

 

Adriana Tudosa

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.