VENUS IN MERS DIRECT -18 NOIEMBRIE 2010

venus in balanta

Pe 18 NOIEMBRIE 2010  ora 23: 18 ,ora Romaniei,Venus isi reia mersul direct ( normal) pe gradul 27:39 Balanta , incepe un timp in care putem sa punem in practica tot ceea ce a scos in evidenta energia planetei in retrogradare. Venus in mers direct in Balanta este in aerul ei natural,este o energie benefica ce are drept scop  armonia ,frumusetea ,echitatea intr-o relatie ,crearea unor parteneriate puternice . Dupa 40 de zile de retrogradare ,Venus ne intinde “ iarasi mana ei de mic benefic” dar de data asta in domeniile in care am fost trimisi la reexaminare ( asta in functie de casa astrologica in care venus a retrogradat in harta natala ),este un moment in care deciziile si alegerile in aceste domenii ne preseaza . Ajustarile ,compromisurile  pot fi necesare in urmatoarea perioada ,o relatie buna se poate dezvolta pe mai departe mai puternica ,mai plina de valoare,o relatie plina de fisuri se poate rupe total,nu exista “ petec “ pentru relatiile fisurate prea tare . In perioada de retrogradare este posibil sa fi reinnodat o relatie veche ,acuma este cel mai bun moment de a decide daca doriti sa continuati cu acea persoana sau daca a fost doar un “ abur venusian “ de care veti dori sa scapati acuma . In acelasi timp ,este posibil sa fi  intalnit probleme financiare de orice fel( fie in bine ,fie in rau ),inclin sa cred ca revenirea micului benefic-Venus in mers direct poate fi ca o revenire la normalitate in chestiunile financiare. Nu trebuie sa uitam ca energia unei planete retrograde nu ne vrea raul ( de multe ori noi intelegem doar acest lucru),putem privi energia incetinita a unei planete retrograde ca o energie cu o puternica influenta asupra vietii noastre cu un rol de reparare a unor erori trecute ,cu un rol karmic asupra caruia de cele mai multe ori nu avem nici un control. Venus in mers direct in Balanta ne reaseaza din nou pe drumul principal al valorilor noastre .

Despre Venus retrograd cititi aici.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Buna Adriana, am si eu o mare rugaminte la tine. Poti sa-mi spui si mie cum ma vor influenta astrele in viitor? Pana acum, recunosc, am avut tot felul de probleme si piedici in mai toate domeniile (familial,sentimental, financiar, sanatate,etc). Imi doresc de fr. mult timp sa gasesc pe cineva sa-mi faca si mie o astrograma, dar sincera sa fiu nu am gasit pe nimeni. Sunt din C-ta, nascuta pe 24 octombrie 1968, ora nu o stiu exact, doar k era noaptea, cu aproximatie intre orele 22.00-24.00. Daca consideri k nu-ti cer prea mult si timpul iti permite, te rog sa-mi spui si mie cateva cuvinte. Iti multumesc anticipat.

  2. la mine a fost retrograda in casa VIII si nu stiu sincer ce lectie trebuia sa invat. ajuta-ma te rog sa inteleg mai bine ptr ca poate voi sti cum sa procedez in viitor. multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.