16/ 7- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII MAI 2018-JUDECATI DIVINE…………

“In dragoste nu este frica; ci dragostea desavarsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste.” 1 Ioan 4-18

Luna: mai este luna a 5-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna mai 2018 =5+11=16=1+6=7

Intr-o luna de vibratie 7, cautam adevarul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare si ispasire spirituala. Sapte indica perfectiunea spirituala. Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi. Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite. Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.

Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine. Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice in viata noastra.

Este o luna sensibila, de introspectie, propice studiului, petrecerii timpului in liniste si pace. Este timpul sa cautam echilibrul in noi si poate de aceeea, putem simti aceasta luna ca o luna de asteptare. Este bine sa incercam sa fim receptivi la indrumari mai inalte, sa dam deoparte dorintele nestavilite ale personalitatii noastre si sa rugam sinele nostru divin sa ne ghideze. Intr-o luna, an de vibrate sapte este mai usor sa ne controlam simturile, placerile, de fapt devenim nemultumiti de placerile pamantesti, avem nevoie de altceva, de intelegeri divine. Iar acest lucru il putem realiza cand ne oprim si suntem atenti la dorintele noastre, cand schimbam prioritatile noastre, cand dam voie spiritului nostru sa ne ghideze. Asa cum planta se opreste din crestere si isi trimite rezerva de energie la floare, la ceea ce o face atat de frumoasa, asa si omul intr-o luna sapte trebuie sa invete sa se opreasca si sa isi foloseasca energia in echilibrarea personalitatii cu sinele lui divin, sa isi puna in lumina divinitatea din el.
Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata.
O luna universala 7 ofera o mare intuitie care ne ajuta sa luam decizii sau sa lamurim lucrurile necunoscute. Timiditatea pare a fi instrumentul acestei vibratii iar din acest motiv, aceasta luna poate amplifica aceste emotii in preajma oamenilor necunoscuti. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta.

Vibratia 7 a lunii mai este radacina lui 16 (5+2+1+8= 16), un numar karmic ( plati datorate abuzurilor in relatii, dualitatea dragostei, relatii triunghiulare, comunicare defectuoasa) ce ne avertizeaza sa acordam o mare atentie vorbelor pe care le rostim, alimentelor pe care le consumam, cuvintelor pe care le auzim si actiunilor pe care le intreprindem. In tarot dar si in numerologia chaldeana(veche), 16(1+6=7)  este ilustrat ca un “ turn lovit de un fulger de unde cade un om cu o coroana pe cap”. Asta arata ca puterea acestei vibratii compuse avertizeaza asupra unei fatalitati ciudate, pericol de accidentare, dejucarea unui plan josnic, distrugeri, plati pentru raul facut in trecut. Intr-o luna 7( 16, 25), se pot schimba vieti, ambitia trufasa conduce la prabusiri generate de un joc al vietii greu de inteles iar tendinta fatalista a acestor vibratii poate fi infranta prin atentie marita la orice detaliu, prin credinta, sa ascultam de vocea interioara care ne avertizeaza intotdeauna prin fel de fel de semne ce trebuie sa evitam.

Numarul 16 este un simbol al iubirii, al desavarsirii prin intelegerea iubirii lui Dumnezeu si aplicarea iubirii neconditionate in relatiile noastre, in viata de zi cu zi:

“ Isus i-a raspuns: “Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau.”
Aceasta este cea dintai si cea mai mare porunca.
Iar a doua, asemenea ei, este: “Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.”
In aceste doua porunci se cuprinde toata Legea si Prorocii.”Matei 22:37-40.

Putem deveni sclavii slabiciunilor si viciilor noastre sau putem sa preluam controlul asupra gandurilor si deprinderilor noastre, devenind stapanii propriilor destine.

Poate fi o luna ciudata si neobisnuita cu evenimente extraordinare chiar socante. Datoriile vechi se cer a fi platite in momentele cele mai neadecvate. Din punct de vedere emotional, relational, poate fi un timp dificil.
De asemenea, aceasta luna ne poate ajuta sa evaluam corect tot ceea am primit, ce negljam, talentele pe care le avem, momentele bune din viata noastra, momentele care au adus pierderi si confuzie. Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem deja, sa multumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.
Tot ceea ce se intampla in viata noastra are drept scop sa ne faca mai buni si sa actionam in acord cu legile divine si nu cu legile pamantesti. Asa ca, trebuie sa acceptam ca punctele noastre de vedere nu sunt intotdeauna corecte iar legile destinului sunt prea complicate daca nu ne lasam calauziti de divinitate, de spiritul nostru divin. Trebuie sa acceptam aceasta calauzire, sa facem acest lucru cu multa iubire si nu cu ura. Credinta este puntea de legatura cu divinitatea, ne ajuta sa trecem cu bine prin experientele grele inscrise in destinul nostru. O luna 16/7  exploreaza cauzele tuturor problemelor iar adevarul poate deveni dureros. Provocarea este sa rezistam acestor adevaruri, sa le acceptam, sa le iubim, asa ne putem schimba. Este o sansa pentru un nou inceput, sa fim flexibili, curiosi, sa cultivam vointa proprie, initiativa si increderea in noi. Rasplata va fi calmul interior si succesul general in viata.

Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. De multe ori, vibratia 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi.

Chiar daca sapte nu este prea interesat de ambitii, de preocupari materiale, de bani, uneori o luna sapte poate aduce castiguri neasteptate pe care destinul le aseaza in calea noastra. Ascultati de vocea interioara, este cea mai sigura voce acuma. Este  cea mai buna luna in care trebuie sa ne aducem aminte de noi, de sufletul nostru, de originea noastra divina, “ incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa fiu bun cu mine, sa ma accept asa cum sunt” .

Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, fiti mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a va judeca prea aspru pe voi, facandu-va mult rau. Fiti blanzi si iertatori.

Aceasta luna de vibratie universala 7 ii poate aduce pe scena pe cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au 7 la expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume.

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra  sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 7 sunt:

Vibratia 1(3, 12,21, 30 mai 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 4, 13, 22,31 mai 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 5, 14, 23 mai 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(6,15, 24 mai 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 7,16,25 mai 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti in trafic, la masini.

Vibratia 6( 8, 17, 26 mai 2018): activitati casnice, casa, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 9,18,27 mai 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (1,10, 28 mai 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere. O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(2, 11, 29 mai 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati si Pacea lui Dumnezeu sa umple sufletele voastre.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.