8/17- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII DECEMBRIE 2021- REGLARI DE CONTURI KARMICE …

“Timp de sapte zile, sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc. A opta zi, sa aveti o adunare sfanta si sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc; aceasta sa fie o adunare de sarbatoare: sa nu faceti nici o lucrare de sluga in timpul ei.” Levitic 23-36.

Luna: decembrie este luna a 12-a
Anul : 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna decembrie 2021 =12+5=17=1+7=8

O luna universala 8 este o luna a recoltei, culegem roadele eforturile anterioare. Vibratia energetica a numarului  8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, autoritati, materialism pronuntat, controlul celorlalti, ridicari si caderi spectaculoase.  Cu vibratia energetica a lui 8 poti reusi dincolo de asteptari sau poti esua mizerabil. Numarul 8 este considerat un numar foarte important care rasplateste in functie de karma noastra.

Karma este Legea spirituala universala a cauzei si a efectului iar o luna universala 8 arata ca a sosit  timpul pentru plati, echilibrari.
Daca ai facut bine, culegi bine, daca ai facut rau, este timpul pentru a plati pacatele. Un 8 functioneaza pentru noi si nu impotriva noastra daca ne golim galeata karmica si incepem sa o umplem doar cu fapte bune.
8 este guvernat de Saturn, parintele timpului si poate de aceea, aceasta vibratie ne aminteste ca toate isi au vremea lor:
“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.”Eclesiastul 3:1
Saturn este justitia divina administrata fara teama sau favoruri. Cantareste faptele trecutului si ne rasplateste sau pedepseste in consecinta.

Intr-o luna universala 8 , banii vorbesc, toate aspectele legate de cariera, putere, autoritati, afaceri si finante, aduc agresivitate, lacomie, ostentatie. Aceasta luna 8 poate fi ca un camp de lupta in care succesul se combina atat de bine cu pierderi, pericole, sacrificii, violenta, ispite, karma.  Provocarile acestei vibratii energetice tin de manipulare, lacomie, manie si judecata.

8 este o vibratie de echilibrare karmica, ea da doar ce este de drept si ia inapoi tot ce este castigat pe nedrept. Da, vibratia karmica a lui 8 regleaza lucrurile intr-un mod spectaculos, pot exista unele vesti bune dar pot aparea si pierderi. Este un timp al unor pasi critici in evolutia noastra, pasi ce ne obliga sa redescoperim valorile spirituale.

Uitati-va la  numarul 8, este infinitul pe verticala, este iubirea infinita, energia infinita, timpul infinit, prosperitatea infinita …. Cu alte cuvinte, reprezinta abundenta fara sfarsit cand ne conectam cu divinitatea, cand intelegem sa facem un echilibru intre ceea ce este sus cu ceea ce este jos, intre material si spiritual. Lacomia va conduce cu siguranta la pierderi.
Una din lectiile lui 8 ne cere sa invatam compasiunea, dragostea si mila. Cele mai mari recompense vin prin credinta si munca pentru atingerea scopurilor indiferent de ce spun ceilalti.
In general, vibratia 8 aduce inaltari dar si caderi spectaculoase din functii si asta datorita naturii ei universale de a echilibra totul.

In relatii, aceasta vibratie 8 aduce o teama in exprimarea emotiilor, posesivitate, exigenta, loialitate, dusmanii de temut, razbunari de toate felurile. Teama de respingere, frica unui angajament romantic sunt alte teme ale acestei luni.

De multe ori, o luna universala 8 accentueaza problemele financiare, tot ce tine de bani (venituri, activitatile financiare, bancile, bursa de valori, institutiile financiare, pietele monetare, comertul) este amplificat in bine sau in rau, pot fi demascate anumite incurcaturi/tunuri financiare. Cei care merita, pot primi anumite bonusuri financiare, inaltari in cariera, in lumea sociala.

In Tarot, numarul 8 reprezinta Puterea. Cartea de forta arata un echilibru intre instinctele umane, animale si divine. Imaginea cartii de tarot este reprezentata de o femeie ce are deasupra capului ei cifra 8 in pozitie culcata( echilibru ) si care isi foloseste mainile goale pentru a inchide cu blandete gura unui leu in timp ce acesta ii atinge mana dreapta.
Pozitiv, energia lui 8 ne invata ca puterea interioara poate imblanzi chiar si un leu. Vorbeste despre curaj, autoritate morala, puritatea scopului urmarit, controlul emotiilor, increderea in victorie. Negativ, energia lui 8 vorbeste despre confuzie, indoiala, frica, agatarea de putere, auto-infrangere, a fi propriul dusman, abuz de putere, cai incurcate, slabiciuni. Puterea reala a lui 8 este totul despre succes si abundenta dar prin sprijin divin. Un 8 negativ ne va tranti tot timpul in fata fel de fel de obstacole, caderi spectaculoase, pierderi incredibile si asta pentru a ne aduce aminte de vorbele lui Isus:

“ Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Numarul 8 este cu siguranta si un simbol puternic al sperantei, al inspiratiei si al binecuvantarii. In timp ce unele faze vechi se incheie, 8 poate fi si un bun indiciu al unui nou inceput dupa lupte existentiale si multa durere. Asa cum fiecare zi este un inceput proaspat si luna de vibratie 8 poate fi o sarbatoare mare in sufletele noastre, in viata noastra;

“ Timp de sapte zile, sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc. A opta zi, sa aveti o adunare sfanta si sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc; aceasta sa fie o adunare de sarbatoare: sa nu faceti nici o lucrare de sluga in timpul ei.” Levitic 23-36.

In aceasta luna de sarbatoare, Hristos domneste pe intregul pamantul si ne spune : “Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea. (Ioan 7: 37).

Marea lectie a acestei luni universale 8 este despre rabdare, deoarece predispune la intarzieri si obstacole. Daca cultivam devotamentul si dragostea fata de Dumnezeu, atunci vom experimenta mari minuni in viata noastra.In cele din urma, aceasta vibratie ne spune ca trebuie sa ne aliniem cu Cerul, sa ne intoarcem la radacinile noastre spirituale. Acolo gasim adevarata noastra putere ce ne sprijina indifferent de obstacole, boli, pierderi, frici. Aceasta este luna pentru a realiza ceea ce am crezut ca este imposibil de realizat.

Aceasta luna de vibratie universala poate fi benefica pentru cei nascuti pe 8, 17, 26, cei care au vibratia numerologicala 8 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 8( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume). Cel mai bun prieten al unui 8 este numarul 1( zi de nastere, destin, nume) , in consecinta si cei influentati de vibratia lui 1 pot avea un timp bun.  Repetati cat mai des in aceasta luna : eu sunt puternica, sanatoasa, tanara, supla, frumoasa, prospera, bogata, armonioasa si fericita.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 8 sunt:

 Vibratia 1(2, 11, 20, 29 decembrie 2021) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .
Vibratia 2 ( 3, 12, 21, 30 decembrie 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 4, 13, 22,31 decembrie 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(5, 14, 23 decembrie 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 6, 15, 24 decembrie 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 7, 16, 25 decembrie 2021 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 8, 17,26 decembrie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (9,18, 27 decembrie 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(1, 10, 19, 28 decembrie  2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. “ Timp de sapte zile, sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc. A opta zi, sa aveti o adunare sfanta si sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc; aceasta sa fie o adunare de sarbatoare: sa nu faceti nici o lucrare de sluga in timpul ei.” Levitic 23-36.
    Aceste vorbe minunate au fost spuse poporului Israel. Ar fi minunat sa vorbi?i ?i despre noi Poporul Roman ca fiind neamuri…
    Fiecare zi sa fie s?rb?toare!
    Catalin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.