VIBRATIA NUMELUI SI LECTIILE KARMICE

Numele complet primit la nastere ( cel scris in certificastul de nastere ) ramane vibratia ce va ilustra cel mai bine influenta fortelor universului asupra noastra; schimbarea numelui , din indiferent ce motiv aduce un “ castig” sau o “pierdere”.

Este foarte important sa stim ca ori de cate ori ne vom schimba numele, ori prin casatorie, ori din alt motiv, numele primit la nastere se pastreaza constant si furnizeaza lectii pe care trebuie sa le invatam in aceasta viata ; noul nume poate face viata mai usoara deoarece contine cel putin cate un numar de la 1 la 9, dar si in acest caz nu trebuie uitat ca lectiile numerelor lipsa din numele de la nastere trebuiesc in continuare invatate , dar, noul nume poate ajuta in usurarea aprofundarii acestor lectii karmice subliniate de numerele lipsa din nume.

De exemplu , daca in numele primit la nastere avem lipsa numerele 1, 7, 8, iar noul nume contine toate vibratiile de la 1 la 9, atunci lectiile karmice indicate de lipsa lui 1, 7, 8 vor fi mai usor asimilate.

Daca noul nume are lipsa numerele 1, 2, 7 si 8 este posibil ca acesta sa faca viata mai grea deoarece pe langa lectiile karmice indicate de 1, 7, 8 se mai adauga inca o noua lectie karmica creata de lipsa lui 2 din noul nume. Noua lectie va fi minora in comparatie cu celelalte si va fi de actualitate doar cat folosim noul nume..Asa se explica si cazul persoanelor casatorite care prin noul nume isi ingreuneaza viata , apare o schimbare de 180 de grade in destinul lor, iar odata rupta legatura , persoana se transforma iarasi in cea care a fost.

Numele primit la nastere asa cum apare el in certificatul de nastere este vibratia care ne insoteste pe tot parcursul vietii, este vibratia care contine toate informatiile despre caracterul , dorintele si planurile de existenta-fizic, emotional, mental si intuitiv, este codul nostru personal care nu poate fi schimbat , bine prin schimbarea numelui prin casatorie sau din alt motiv e ca si cum ne-am schimba nuanta parului , efectele vor fi diferite , dar, dedesubt , radacinile continua sa creasca la culoarea lor naturala .Vibratia numelui primit la nastere include toate talentele si potentialul nostru, este ca un ghid de utilizare a vibratiei nasterii-vibratia din data de nastere, iar cand talentele subliniate de vibratia numelui le folosim in directia realizarii vibratie nasterii putem ajunge la cea mai mare implinire.

Pentru a calcula vibratia numelui , scriem numele complet primit la nastere iar in dreptul; fiecarei litere trecem numarul asociat cu litera respectiva conform cu tabelul de mai jos:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A   B C D E F G H I

J K L M N O P Q R

S T U V W X Y   Z

LECTIILE KARMICE

Numerele care lipsesc in nume reprezinta zonele slabe ale caracterului nostrum, , lectiile pe care trebuie sa le invatam in aceasta viata .

Lectia karmica a lui 1 absent

Lipsa lui 1 in nume indica un interes mai mare fata de ceilalti decat fata de ceea ce se intampla cu propria persoana, lipseste hotararea dar si increderea , adesea lipsa acestui numar aduce si o mare timiditate. Destul de dependent de altii , teama fata de tot ce inseamna nou. Este necesar ca o persoana care are numarul 1 un numar karmic , adica ii lipseste din nume , sa invete sa-si sustina propriile idei si sa ia hotarari de unul singur,sa aiba incredere in fortele proprii , sa devina independent.

Lectia karmica a lui 2 absent

Lipsa lui 2 accentueaza lipsa de consideratie fata de ceilalti si destula nepasare fata de susceptibilitatile acestora.Nu are destula rabdare cu ceilalti, exprimarea prea directa poate rani sentimentele celorlalti, poate aduce dificultati in relatiile cu femeile iar in cazul femeilor se poate manifesta mai mult trasaturile masculine , mai agresive decat receptive. Destula neindemanare, slaba dexteritate . Este o lectie karmica care va forta invatarea cooperarii, sa acorde importanta mai mare amanuntelor, sa invete sa se poarte cu tact, diplomatie , preocuparea de sentimentele celorlalti. Exersati o schimbare de atituddine si vedeti cum se schimba lucrurile, raspundeti unei incruntari cu un zambet si veti vedea ca puteti fi cel ce impune atitudinea iar ceilalti vor reactiona in consecinta. . Orice atitudine pozitiva va va conduce spre depasirea lectiei karmice impusa de lipsa vibratiei 2.

Lectia karmica a lui 3 absent

Lipsa lui 3 accentueaza neincrederea in fortele proprii , sentimentele de inferioritate , in consecinta exprimarea de sine va fi destul de dificila. Sunt situatii in care increderea in propriile forte nu lipseste dar le vine destul de greu sa-si transforme gandurile in cuvinte .Apare o lipsa a romantismului din cauza timiditatii si a sentimentului ca sunt incapabili de a le exprima cum trebuie, se acuza tot timpul de ceva , accentuand astfel sentimentul de slabiciune. Pentru depasirea acestei karma induse de lipsa lui 3 este necesara adoptarea unei atitudini mai degajate , nu exagerati cu scuzele, indrepati-va umerii si priviti oamenii drept in ochi, controlati-va sa aveti mereu apatele drept . Increderea in sine creste odata cu cunostintele acumulate, de aceea, gasiti ceva care va pasioneaza si invatati cat puteti, a fi expert intr-un domeniu va confera o incredere mai mare decat cunoasterea superficiala a mai multor domenii, cultivati-va talentele in domeniul creatiei, faceti un curs de oratorie, socializati.

Lectia karmica a lui 4 absent

Lipsa lui 4 accentueaza dezorganizarea, lipsa concentrarii, prezenta claustrofobiei, greutate foarte mare de a lucra in locuri inghesuite. Lipsa increderii dar si a simtului practic se manifesta prin dorinta de a-i pune pe altii sa munceasca in locul lor, se tem de munca grea si restrictiva cautand sa scape cat mai usor. Viata va fi foarte grea pentru cei care nu dezvolta aptitudinile pentru o munca cinstita. Depasirea karmei indusa de lipsa lui 4 se poate realiza prin gasirea unei munci care sa placa , gasirea unui motiv de a va aprecia munca , astfel se va dezvolta si talentul organizatoric, N u va grabiti, acordati atentie tuturor detaliilor , lucrati meticulous si atent .

Lectia karmica a lui 5 absent

Lipsa lui 5 accentueaza teama de experiente noi, lipseste adaptabilitatea, o schimbare iminenta va poate ravasi intrega viata iar rezultatul este o restrictionare a dezvoltarii care va duce la ratarea ocaziilor. Acesti oameni detesta sa se afle in aglomeratie. Depasirea karmei indusa de un 5 absent se poate face prin cultivarea adaptabilitatii si a relaxarii, o infruntare fara teama a incercarilor vietii, dezvoltarea controlului asupra problemelor si o imbunatatire a relatiilor.

Lectia karmica a lui 6 absent

Lipsa lui 6 accentueaza lipsa datoriei , o teama intensa de a accepta angajamentele , o detestare a asumarii responsabilitatilor. Problemele casnice nu sunt luate prea in serios. Pot avea probleme cu vocea , avand de cele mai multe ori o voce nu tocmai placuta. Pot incepe unele lucruri si le vor lasa neterminate, nu au talent la desen dar nici simt artistic. Depasirea karmei indusa de un 6 absent se poate face prin cultivarea gustului pentru frumos si prin efortul de a-l obtine. Daca ati ignorat treburile casnice , alegeti cate una, pe rand , pe care sa o duceti la bun sfarsit, deschideti-va catre oameni si aratati-va ca va pasa de ei, ajutati un batran, un copil, incercati sa terminati ceea ce incepeti, infrumusetati-va spatiul inconjurator care va va da acea senzatie calma de bine, creati-va intentionat buna dispozitie iar aceasta se va reflecta pe fata voastra.

Lectia karmica a lui 7 absent

Lipsa lui 7 accentueaza frica, puteti fi complet neprevazatori, puteti sa nu banuiti niciodata ca undeva ar fi si scopuri ascunse. Viata spirituala poate fi neglijata sau ingustata de dogme,care nu sunt altceva decat pareri omenesti despre ceea ce ar trebui sa fie adevarat . Lipsa lui 7 arata ca acesti oameni nu sunt analitici sau prevazatori, au mintea mai deschisa decat majoritatea , deci detin mai multa fericire interioara, dar deseori este nevoie de mai multa precautie, asta ca o masura de aparare, rareori acesti oameni isi parasesc munca pentru a se relaxa.

Depasirea karmei indusa de un 7 absent in nume este cititul care ofera putere prin cunostintele acumulate, deci cititi cat mai mult, studiati filosofia si cautati adevarul , fiindca adevarul inlatura teama . Pastrati-va mintea deschisa, incercati sa gasiti un echilibru intre munca si distractie, gasiti un mod placut de destindere, mergeti la spectacole, la opera , la un meci, la o petrecere.Este nevoie sa va puneti intrebari si sa fiti precauti in legatura cu anumite lucruri.

Lectia karmica a lui 8 absent

Lipsa lui 8 poate indica si accentua lipsa banilor si tendinta de a-i cheltui nechibzuit, o sanatate subreda. Temperamentul violent poate sa va faca destul de antipatic si va constitui un dezavantaj la locul de munca si in relatii.Adesea , lipsa lui 8 se mai poate manifesta si prin lipsa increderii in iubire, apare senzatia ori ca nu este iubit sufficient , ori ca el nu iubeste asa cum trebuie, este accentuata frica de divort. Depasirea karmei indusa de un 8 absent poate fi realizata prin controlul agresivitatii, intelegerea cauzei care genereaza pierderea cumpatului, o incercare de a va comporta mai bine, mai atent, fara iesiri necontrolate. Exersati autocontrolul si o metoda alternativa de a reactiona si nu renuntati la asta, foarte important este sa va controlati si vorbele , alegerea cuvintelor, pentru ca ele va slujesc ideile si va dezvaluie caracterul.Fiti mai atenti in legatura cu banii, incercati sa va planificati banii, sa nu-i aruncati pe nimicuri, sa faceti economii

Lectia karmica a lui 9 absent

Lipsa lui 9 poate accentua lipsa tolerantei , a consideratiei pentru ceilalti si o tendinta de a critica foarte mult. Persoanele carora le lipseste 9 au tendinta de a-I critica si judeca pe ceilalti fara a-si vedea propriile defecte, pot fi oameni amabili si saritori dar le lipseste sentimentul de bine care ar trebui sa insoteasca actele de amabilitate.Depasirea karmei indusa de un 9 absent poate fi facuta prin intelegerea si acceptarea celor din jur asa cum sunt ei fara a-i critica si judeca aspru. Cel mai bine este sa va manifestati bunavointa in favoarea cuiva iar caldura nascuta din aceste gesturi reprezinta pentru voi comori nepretuite. Incercati tot timpul ca in orice fel de colaborare , fie chiar si cu persoane antipatice , sa gasiti puncte de interes comun , concentrarea asupra acestor puncte comune poate fi privita ca o conexiune pozitiva, secretul este acel lucru asupra caruia trebuie sa va concentrati.

Lectia karmica a lui 0. absent

In acest caz , nu lipseste nici un numar din nume , ceea ce inseamna ca exista o constientizare a tuturor lectiilor, asta nu inseamna ca viata va fi lipsita de dificultati sau probleme , doar ca aceste probleme vor fi tratate cu un grad sporit de intelegere.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

 1. Buna
  Am si eu o nelamurire…de ceva timp caut un tabel in care toate literele alfabetului roman sunt reprezentate prin anumite cifre..dar nu gasesc..
  Multumesc anticipat pentru ajutor!

 2. Buna,
  eu nu imi dau seama cum sunt asezate adica daca vin
  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  A B C D E F G H I
  J K L M N O P Q R
  S T V U W X Y Z
  SAU VIN ALTFEL CU CEVA SPATII…?
  multumesc.

 3. adina
  scrii cifrele de la 1 la 9 iar apoi scrii alfabetul , este simplu ,si nu trebuie invatate pe de rost ,in timp ,tot folosind vibratiile literelor le vei invata :
  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  A B C D E F G H I
  J K L M N O P Q R
  S T V U W X Y Z
  adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.