HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN SCORPION DIN 30 APRILIE 2018

Luna Plina din 30 aprilie 2018 are loc cu Luna pe gradul 9 :39 Scorpion  in opozitie cu Soarele pe gradul 9:39 Taur, cu un maxim in jurul orei 03:59, ora Romaniei. Scorpionul este cunoscut ca un semn puternic, secretos si magnetic, vrea putere si control, vrea sa controleze totul.

Dar auto-controlul complet este adevarata putere indusa de acest semn. In acelasi timp, Scorpionul vorbeste si despre ura si razbunare in orice forma, culoare sau manifestare in viata noastra. Guverneaza toate lucrurile ingropate, ascunse, misterioase. Ce este castigul unui om este pierderea altuia iar acest lucru este vazut tot prin simbolul Scorpionului si al casei VIII, casa naturala a scorpionului. Aceasta energie activeaza atat pericolele, tradarile, nemultumirea, teama dar si eliberarea, transformarea majora, moartea. Vorbeste despre relatiile intime, alegerile greu de inteles de catre ceilalti, relatiile profunde si care stralucesc dincolo de juramintele casniciei.
Frumusetea acestei Luni Pline in Scorpion vine prin capacitatea noastra de a ne transforma, ne arata o cale a umbrelor noastre si a ceea ce trebuie sa facem pentru a creste, ce trebuie iubit, iertat, schimbat sau pur si simplu acceptat asa cum este.

Simbolul Sabian al gradului 10 Scorpion, gradul Lunii Pline este:”Un supeu amical reuneste camarazi vechi.” Asta arata ca aceasta Luna Plina este vindecatoare prin acceptarea trecutului, prin atitudinea prietenoasa fata de greselile noastre, prin blandetea fata de greselile noastre. Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, incepand de astazi, aleg sa ma iubesc pe mine insumi, aleg sa ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, este o energie puternic vindecativa.

Scorpionul este cu siguranta un loc care ne face mai buni cand suntem mai buni cu noi insine, mai iubitori cand ne putem iubi pe noi insine, cand invatam sa ne iubim si cand gresim, cand interpretam gresit anumite lucruri, cand apar pierderi de bani sau cand intram in relatii care nu le intelegem dar care ne atrag ca niste magneti. Toate experientele profunde, dureroase au rolul de a ne invata sa ne iubim neconditionat, sa invatam sa acceptam aceste experiente si sa le iubim, sa ne confruntam cu temerile, obsesiile si anxietatile noastre si sa le iubim, sa ne acceptam gandurile adesea toxice si sa le iubim. Iubiti-va durerile si emotiile fara nume, fiti intai buni cu voi insiva.

Scorpionul este un semn de eliminare, distrugere si renastere dar nu poti elimina o emotie rea pur si simplu ci ea trebuie tratata cu iubire, asa este anihilata. Deci, Iubiti-va chiar daca ati fost inselati, raniti, parasiti, tradati, incercati prin experiente dificile. “Ma iubesc neconditionat “ ne purifica si regenereaza, ajungem la adevarata noastra putere, gasim formula magica a pasarii Phoenix care renaste din propria-i cenusa.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre relatii de suflet, fidelitate, dormitor, resurse comune, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii si sustinerii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru voi in domeniul relational, iubire, copiii, distractii, placerile voastre. Binele acestui moment vine prin cariera, pot aparea anumite bonusuri legate de cariera, realizari in proiectele profesionale, bani mai multi in portofel. Scopul evolutiv al Scorpionului este de a simti profund fiecare emotie umana, dar apoi sa o lase sa plece iar pentru voi aceste emotiii tin de bani, valori materiale, putere, manipularea si controlul celorlalti, posesiuni comune, relatii tabu.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat, o afacere, un plan secret. Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru voi in tot ce tine de familie si cariera, stabilitate emotionala, putere interioara, parinti, radacinile voastre, esenta voastra divina. In procesul de gestionare a emotiilor voastre, cosmosul va aranja lucrurile astfel incat sa devina necesar sa gresiti, dar trebuie sa invatati sa va iubiti si cand gresiti, sa nu va victimizati, certati singuri. Daca va urati, certati pentru greselile voastre este evident ca va veti manifesta si mai dur fata de greselile celor din jur. Iubiti-va si cand gresiti, iubirea este o arma care purifica totul. Binele acestui moment vine prin repararea modului vostru de gandire, prin intelegerea puterii gandului, prin intelegeri divine. Tot ce tine de imaginea mare a universului, studii superioare, credinta, lege divina, strainatate,ofera pentru voi experiente intense de transformare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod  ce va atinge sufletul. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Provocarile acestui moment astral vin si prin comunicare, ganduri confuze, intelegeri gresite, sinceritate, negocieri, rivalitati nesanatoase, fanatism religios, medieri, rude, calatorii scurte. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru voi in tot ce tine de comunicare, rude, invatamant. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unei manipulari, a unui plan secret, a unei afaceri, a unei relatii tabu, a unei asocieri importante, o mostenire, un credit. Problemele cu sexul opus sunt mai frecvente acuma.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Provocarile acestui moment astral vin si prin bani, bunuri materiale, risipa, generozitate lipsita de discernamant. Banii pot fi sursa unor momente dificile, deci atentie. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru chestiunile financiare, bani castigati prin valoare personala, afaceri personale.Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unei relatii, a unui angajament. Scopul evolutiv al Scorpionului este de a simti profund fiecare emotie umana, dar apoi sa o lase sa plece iar pentru voi aceste emotiii tin de iubire, placeri, griji excesive, copii, distractii, mandrie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionale. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Provocarile acestui moment astral vin si prin lipsa moderatiei, prin actiunile personale, relatiile voastre. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru proiectele personale, imagine pesonala. Sunteti provocati si ajutati sa va folositi in mod corespunzator puterea personala, sa constientizati ca manipularea oamenilor nu creeaza decat haos in viata voastra, sa respectati liberul arbitru al celor apropiati. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unui loc de munca, a unui proiect profesional. Pot aparea anumite bonusuri financiare la locul de munca ca o recompensare a unor activitati trecute. Un proiect inceput in trecut isi arata roadele acuma. Atentie la sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in noiembrie 2017. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Provocarile acestui moment astral vin si prin vederi inguste, intoleranta, dusmanii grele, lipsa increderii, temeri profunde. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru platile karmice, oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat. Puteti, de asemenea, avea un comportament obsesiv in ceea ce priveste aspectele legate de sanatate, sau de detalii organizatorice. Puteti exagera in legatura cu problemele trecutului blocand astfel viitorul. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unei relatii romantice, a relatiei cu copii vostri, a mandriei voastre, a unui proiect creativ. Un copil poate avea nevoie de suportul vostru mai mult acuma.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent native, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund. In acelasi timp, si oamenii dragi voua, fac parte tot din imaginea acestei lunatii. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Cum Luna este planeta guvernatoare a carierei voastre, pot aparea unele tensiuni aici. Provocarile acestui moment astral vin si prin prieteni, relatii ciudate, idei neobisnuite, afaceri caritabile. Destabilizarea financiara se poate datora unui prieten, a unor decizii grabite. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe problemele sociale, pe obiectivele voastre adevarate, pe relatii profunde cu oamenii care va impartasesc interesele, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata o rearanjare a vietii de familie, o utilizarea mai buna a spatiului in care traiti, a unor terenuri, investitii in casa si familie, sprijin financiar prin membrii familiei voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Aveti mare grija ce faceti acuma cu “ acul-arma voastra scorpionica” deoarece lucrurile pot lua o cale pe care nu o mai puteti controlaLumina vine pe voi acuma si ar putea atinge subconstientul vostru si puteti face unele noi descoperiri despre voi. Este posibil sa percepeti mai profund o relatie, cum va afecteaza aceasta si ce va doriti pe mai departe. Poate fi un punct de cotitura pentru o relatie nou formata. Provocarile acestui moment astral vin si prin cariera, obiectivele profesionale, imagine publica, statut social, nesiguranta, crize ,emotii profunde. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe o cariera solida, sa va folositi autoritatea si puterea personala cu intelepciune, in conformitate cu valorile voastre adevarate. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata ca vrea sa va faca ganditori profunzi si sa nu judecati superficial. Comunicarea devine ceva provocator si transformator pentru voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, organizatii de caritate, agentii guvernamentale, dusmanii.  Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a unui plan facut in spatele usilor inchise. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina.Provocarile acestui moment astral vin si prin straini, strainatate, relatii cu strainii, calatorii in strainatate, credinta, comunicare, crezurile voastre. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe aspectele generale ale procesului mental, prin dezvoltarea unui concept mai mare si mai spiritual a vietii si directiei vietii voastre. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor. ” Strage cureaua” este una din lectiile lui Saturn utile pentru voi. Este timpul sa va utilizati valoarea , resursele personale eficient si in planuri de lunga durata.O afacere, resursele comune, partenerul de viata, pot fi o baza solida pentru voi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera.Un vechi prieten reapare sau puteti descoperi un adevar despre un prieten, un grup din care faceti parte si care va afecteaza profund. Sperantele si visele voastre, un mister care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Provocarile acestui moment astral vin si prin contracte semnate pentru bani, o afacere, o relatie intima tabu, un plan secret, planuri financiare. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin lectii importante ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur, aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati. Este o lectie ce va invata despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi la vechile obiceiuri, sa evitati comportamentele excesive. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si va rasplateste eforturile intr-un proiect practic, util, semnificativ. Poate fi un moment de responsabilitati personale sporite, atentie la detalii, eforturi pentru mentinerea si imbunatatirea afacerilor personale. Sunteti provocati sa deveniti mai eficienti in gestionarea energiei voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti.Puteti lasa o cariera care nu va bucura. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie,unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma.Provocarile acestui moment astral vin si prin relatii, partener de viata, un contract negociat, un avocat, un concurrent, rivali, dusmani. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe relatiile voastre, cooperare, sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata un ajutor deosebit in crearea stabilitatii in interiorul vostru, curatenie in blocajele inconstiente, in inhibitiile si temerile voastre.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, studii superioare, credinta, etica, adevar, lege divina. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, un  divort, convingeri spirituale. Puteti primi o veste importanta legata de un nepot, un frate, matusa, unchi sau vecin. O problema de suflet care implica mai multa comunicare poate fi evidentiata. Provocarile acestui moment astral vin si prin munca, complicatii la locul de munca, sanatate. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua legata de munca, un proiect la locul de munca, relatia cu colegii si sefii vostri, o problema de sanatate. Saturn retrograd in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata o abordare mai realista a relatiilor voastre de prietenie. Pot aparea castiguri neasteptate prin unele proiecte din cariera voastra.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.