14 / 5- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII DECEMBRIE 2018- HARUL LUI DUMNEZEU

“ Si noi toti am primit din plinatatea Lui si har dupa har;” Ioan1:16

Luna: decembrie este luna a 12-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna noiembrie 2018 =1+2+2+1+8=14=1+4=5

 Numarul 5 simbolizeaza harul, bunatatea si favoarea lui Dumnezeu fata de oameni. Isus a luat 5 paini si le-a transformat intr-o cantitate suficienta pentru a hrani cinci mii de oameni.

“Dar ei I-au zis: “N-avem aici decat cinci paini si doi pesti.”(Matei 14:17).

O luna universala 5 aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati, calatorii. Aceasta luna ar trebui sa fie usoara si jucausa daca privim partea buna a lucrurilor, a oamenilor, daca evitam confruntarile pe chestiunile personale, precum si cele legate de munca. In schimb, agitatia si riscul pot aduce probleme in familie, la locul de munca, cu sanatatea. Ar trebui sa fim atenti, sa nu cedam in fata ispitelor care ar putea sa ne complice viata. Evenimentele neasteptate pot rasturna anumite planuri. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestei luni.
Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati.

Urmeaza o calatorie lunara plina de actiuni, emotii, aventura, curaj, schimbari imprevizibile. Si trebuie sa intelegem ca o schimbare poate crea o reactie in lant de schimbari. Cantecul in surdina al acestei vibratii 5 este “ piatra care nu se rostogoleste, mucegaieste”, totusi trebuie sa fim atenti, vigilenti, deschisi oportunitatilor dar dupa ce le analizam mai bine. Ar fi bine sa pastram mereu in minte ca o greseala devine o lectie de viata cand nu o mai repetam. Curiozitatea poate conduce la succes sau dezamagire, asa ca ar fi bine sa ne concentram pe ceea ce conteaza cu adevarat. Este cel mai bun moment pentru a privi in trecut, acolo putem gasi solutia la o problema actuala. In acelasi timp, aceasta luna universala ofera si multa indulgenta, calatorii, excese de toate felurile.

Aceasta vibratie 5 este un punct de cotitura, un punct de mijloc, un timp pentru a cauta indrumari interioare prin intuitie. Pentru a cunoaste, pentru a nu gresi in alegerile noastre, trebuie sa ne dezvoltam puterea interioara prin tacere, doar asa ne auzim vocea divina din noi. Agitatia, galagia, nerabdarea fac din intuitie o amintire.
Egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre in aceasta luna. Vointa noastra trebuie sa o aliniem cu vointa divina, sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile din viata noastra. Iar acuma, este timpul pentru reconciliere, sa recunoastem aspectele personale care ne-au adus probleme. Este cel mai bun moment pentru a scapa de obiceiurile si modelele rostogolite de personalitatea noastra si care blocheaza viata noastra.

Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem sa vina in sufleul meu. Vocea divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si toate actiunile mele sunt pline de succes”.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce se exagereaza prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait), prin abuzul ideii de libertate, prin evitarea responsabilitatilor, lacomie, egoism.

Observati forma numarului 5, seamana cu o secera folosita pentru a taia atat buruienile cat si cerealele.

In Tarot, cea de-a 14-a carte este numita Cumpatare sau Ingerul cumpatarii. Un Inger inaripat cu un simbol solar pe frunte toarna apa dintr-un pocal de aur in altul semnificand un proces de trasformare interioara, un proces de mediere, moderatie, armonie.. Fara atentie, contradictiile, materialismul pronuntat, lipsa masurii, risipa, excesele, incompatibilitatile, pot conduce la probleme.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Culorile norocoase ale numarului 5 sunt: gri deschis, alb, argintiu,verde deschis, turcoaz. Diamantul este bijuteria norocoasa a acestei luni universale 5.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 14/5 sunt:

Vibratia 1( 5, 14, 23 decembrie 2018 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 6, 15, 24 decembrie 2018 ): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 7, 16, 25 decembrie 2018 ): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 8, 17,26 decembrie 2018 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 9, 18, 27 decembrie 2018 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 1, 10, 19, 28 decembrie 2018 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(2, 11, 20,29 decembrie 2018 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (3, 12, 21, 30 decembrie 2018 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (4, 13, 22, 31 decembrie 2018 ):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Dumnezeu ne cuprinde pe toti in harul Sau. Harul nu trebuie niciodata sa fie confundat cu meritul, pentru ca meritul este numai pentru cei vrednici. Dar, spre deosebire de merit, harul este pentru toti, fara prejudecati, fara preconceptii.

“Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.” Efeseni 2:8

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Va multumesc din suflet pentru ghidari si sfaturi!
    Ati putea crea un articol si pentru miscarea lui Jupiter in Sagetator, va rog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.