NUMARUL MAESTRU 22

Bunul meu prieten nascut in 19 mai 1960 are Vibratia nasterii 22 .Nu pot spune ca este pe lungimea de unda a acestei Vibratii Superioare, a ales mai degraba sa-si duca viata pe numarul radacina , adica 4, dar pe un 4 negativ, pacat, mare pacat.

Persoanele nascute sub semnul acestei Vibratii poseda unul din cele mai puternice potentiale vibratorii si o adevarata forta indreptata indeosebi spre dobandirea de noi castiguri materiale; aproape intotdeauna vor ocupa pozitii importante in lumea finantelor, in politica, industrie si arta sau in orice alt domeniu, pentru ca nu exista nici un fel de obstacol pe care sa nu-l depaseasca; ca sa-si atinga scopurile, nimeni si nimic nu-i poate sta in cale.

Dar, spre deosebire de Numerele Maestre 11 sau 33, care-si canalizeaza eforturile in vederea elevarii spirituale, Numerele 22 si 44 reusesc, de cele mai multe ori, sa uneasca ambitia de dominare , succesul, bogatia si puterea cu altruismul , grandoarea si stralucirea caracteristice Vibratiilor Maestre; aceste numere reprezinta simbolul puterii puse in slujba spiritului.

Ca si in cazul celorlalte Vibratii Maestre, daca exigenta acestei Vibratii cunoaste o deteriorarea sau presupune un efort superior celui pe care persoana il depune, se produce reintoarcerea la Numarul Baza.

Oamenii acestei Vibratii , idealisti, au fost nascuti pentru a crea, a fauri si a munci, pentru a dura ceva trainic, gandul le este orientat spre ameliorarile pe care le pot aduce semenilor lor, iar spiritul aspira spre zonele elevate.

Pentru a intelege aceasta minunata uniune dintre spirit si materie, nu trebuie sa uitam ca un numar 22 ( forta si materialism ) provine dintr-un 11 dublat ( spiritul ).

Forta si vitalitatea enorma, indrazneala si capacitatea de a faptui. Trebuie folosite in marile proiecte, fara a interveni si in concretizarea lor materiala. Talentul nu trebuie risipit in lucruri marunte, pentru ca ei pot percepe totul pana in cele mai mici detalii.

Cu cat isi vor da seama mai din vreme de faptul ca dispun de forta celui capabil sa construiasca si sa manevreze lumea, cu atat isi vor dori sa inceapa mai repede actiunile orientate spre binele umanitatii.

Sunt persoane foarte norocoase, carora puterea de a-si domina semnii li se adauga ca o nota suplimentara.

Pot ocupa cele mai inalte pozitii in ierarhia sociala si a valorilor, pot fauri si destrama imperii , devenind adevarati colosi care ies victoriosi din orice imprejurare. Dar nu trebuie sa uite ca forta lor sta in cooperarea dintre oameni, pe a caror energie trebuie sa se sprijine pentru a-si duce la capat planurile ambitioase si vaste.

Intentia de a lua parte la actiuni consacrate programului social si material, manifestarilor altruiste care au in vedere mersul inainte al umanitatii, trebuie sa devina scopul ambitiilor lor si motorul existentei lor. Numai astfel cugetoul isi va gasi liniste bucurandu-se de realizarile pe care le-a adus norocul , puterea si prestigiul lor. Isi vor indeplini menirea lor cosmica, cea care le cere sa traiasca nu doar din iluzii si visuri, ci si ancorati in realitate.

Oricine ar fi cel care acumuleaza atata putere asupra semenilor sai se poate vedea – din cauza slabiciunilor si lipsurilor omenesti – coplesti de evenimente. Cea dintai si cea mai grava eroare este ca ambitia lor sa cunoasca puncte extreme; isi vor dori atunci sa ajunga in varful piramidei sociale fara sa tina seama de mijloace, de faptul ca distrug sau ruineaza tot ce intalnesc in cale. De aceea Numerele 22 si 44 sunt cele mai periculoase. Inflexibile si neomenoase, nu au niciun fel de scrupule, odata lacomia lor dezlantuita. Abuzeaza de puterea lor, devin cruzi, meschini si josnici. Nu trebuie sa uitam ca forta pe care le-o confera Vibratia ii poate aduce la extreme ( pozitive sau negative); atrase de latura negativa a Numarului, se pot afunda in datorii, in esecuri si neincredere; pot fi acaparati complet de mania lor pentru detalii si rutina.

Un Numar Maestru pozitiv ; dinamic, pragmatic, are mari realizari, un maestru al implinirii, lider foarte capabil, simt tactil acut.

Un Numar Maestru negativ: laudaros, se simte inferior, indiferent, dezorientat, fanatic, dusmanos, multa tensiune nervoasa, necinstit.

 

You may also like

2 Comments

  1. Acest articol m-a pus pe ganduri si eu sunt nascuta pe 14.07.1990 si am vibratia nasterii tot 22, am ajuns intamplator pe pag asta si am aflat ca nr.22 este un nr maestru iar nr numelui il aveam 33 adica 6 acum il am 3, pot spune ca intotdeauna daca am vrut ceva am avut insa nu datorita mie exclusiv…e drept ca sunt o persoana norocoasa dar niciodata nu m-am vazut atat de puternica ba chiar sunt f.sensibila si greu ma motivez sa fac un lucru e cert ca la mine se manifesta partea negativa a acestui nr. in sensul ca nu sunt eu genul sa domin lumea …dar mai multa incredere in mine nu mi-ar strica! va multumesc pt acest articol

  2. AM GRESIT CALCULUL SCZ PT MSG DE MAI SUS!! NR MEU ESTE 4 FARA DOAR SI POATE…DACA ERAM O PERS ASA PUTERNICA DADEAM SEMNE PANA ACUM :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.