HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN SCORPION -6 DECEMBRIE 2018, ORA 23:23- “PUTEREA SUBCONSTIENTULUI”

“Petru si-a adus aminte de cele petrecute si a zis lui Isus: “Invatatorule, uite ca smochinul pe care l-ai blestemat s-a uscat.”
Isus a luat cuvantul si le-a zis: “Aveti credinta in Dumnezeu!
Adevarat va spun ca, daca va zice cineva muntelui acestuia: “Ridica-te si arunca-te in mare”, si daca nu se va indoi in inima lui, ci va crede ca ce zice se va face, va avea lucrul cerut.”Marcu 11:21-23

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 27:12 Scorpion iar viata noastra revine incet la normal.
Daca timp de trei saptamani am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata, acuma, odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct, putem vedea ca totul poate avea un alt ritm, o alta rezolvare, o alta intelegere. Se spune ca Mercur este mesagerul lui Dumnezeu, el a calatorit in toate dimensiunile si in toate directiile, a fost martor al creatiei, pentru ca el le-a vazut pe toate, stie sa ofere un numar infinit de perspective atunci cand este ascultat si inteles.

Mercur retrograd in Sagetator/Scorpion ne-a cerut sa privim lumea intr-un mod diferit, prin filtre diferite, asa putem deveni constienti de revelatiile interioare foarte importante. Nu trebuie sa ne mire prea mult problemele in comunicare, este mult mai dificil sa comunicam sub influenta unui mercur retrograde si tocmai de aceea ni se cere atentie marita.

Ce se intamla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( vinteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur are nevoie de timp pentru a bea o cafea cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 6 decembrie 2018 in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incedibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante.

Iar cu Mercur in mers direct in Scorpion, mintea rationala face o legatura directa cu subconstientul nostru, si ar trebui sa fim atenti la ceea ce ne dorim cu adevarat. Subconstientul are o putere mult mai mare decat mintea noastra si executa tot ceea ce avem in mintea noastra constienta. Mintea subconstienta este Geniul nostru, este intelepciunea eterna si divina care raspunde promt :”Dorinta ta este porunca pentru mine”. Prin mintea constienta trebuie sa alimentam subconstientulul doar cu cereri pozitive, sa programam creierul nostru pentru a avea success. Legea de atractie va raspunde la orice transmitem mintii subconstiente. Legii atractiei nu-i pasa daca este un vis sau o realitate. Asa ca, Mercur in mers direct in Scorpion ne spune ca a sosit momentul sa fim mai atenti la mintea noastra, la cuvintele noastre care sunt energii care se intorc ca un bumerang la cei care le da viata.

Mercur termina miscarea aparent retrograda printr-o conjunctie stransa cu asteroidul 18 Melpomene si in casa III, o casa naturala ce ii da putere. Mercur  in mers direct in Scorpion  devine detectivul inaripat ce  investigheaza necunoscutul, misterele, el este extrem de curios cu privire la tot ce se intampla in spatele scenii vietii si se bucura ca poate rezolva orice secret. Cu cat informatiile sunt mai ascunse, interzise, cu atat, Mercur ajuta in elucidarea lor, nimic nu-l opreste deoarece el este echipat corespunzator. Mercur in Scorpion in casa III devine un psihanalist extrem de curios, care ne va  pune aceleasi intrebari de mai multe ori, in moduri diferite, in scopul de a ne ajuta sa vedem ce este adevarat si ceea ce nu este in informatiile primite, precum si motivele care au emis aceste informatii. Cum Mercur poate merge peste tot, acuma, el ne ajuta sa intelegem tot ce-i ascuns in sufletul nostru, orice durere sufleteasca poate fi analizata si vindecata. Cum casa III este o si casa a prejudecatilor, a unui model de gandire format in trecut, Mercur ne cere sa iesim din acest mod de exprimare rudimentar, sa intelegem ca evolutia inseamna cunoastere si nu stagnare.
In mitologie, Melpomene este muza tragediei. Numele ei inseamna “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in special in tot ce tine de cariera, proiecte personale, familie, camin, rude. Oamenii actioneaza de multe ori imatur sub influenta semnului Scorpion iar Mercur in mers direct de mana Melpomene in Scorpion ne spune ca alegerile se pot transforma in tragedii.
Mergeti pe ajutorul neconditionat al lui Dumnezeu:

“ Doamne, arata-mi calea pe care voi merge, ca la Tine am ridicat sufletul meu .”  Psalmul 142

Simbolul Sabian pentru gradul 28 Scorpion,  gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur :” Regele basmelor se apropie de taramul sau”.
Este fabulos acest mesaj, exista o lume spirituala careia constiinta intuitiva a omului ii este credincioasa. Fiecare dintre noi avem un “ rege “ in noi, este mintea subconstienta care ne poate conduce catre adevarata cale divina, catre evolutia noastra. Important este sa ne lasam ghidati de mintea subconstienta, de divinitatea din noi. Intonati cat de des puteti:

“ Cred cu tarie in subconstientul meu care imi va releva ce trebuie sa fac in situatia de fata, ma las ghidata de intelepciunea eterna si divina din mine, pot rezolva orice problema, aud in permanenta vocea divina din mine care ma ghideaza cel mai bine, ma impac cu mine insami si actionez animate de cele mai inalte idealuri. Multumesc divinitatii din mine care ma conduce catre Voia lui Dumnezeu, care ma ajuta sa recunosc calea pe care trebuie sa merg in continuare.”

Putem avea un control considerabil asupra circumstantelor noastre viitoare doar daca apelam la intelepciunea eterna si divina a subconstientului nostru.
Fara disciplina, credinta, puterea creativa are pericolele ei, mai ales intr-o minte care absoarbe orice idee, care ramane ancorata pe negativitate, rau, idei inguste. Asa, povestea vietii noastre se complica, atrage zmei, dragoni. Trebuie sa fim foarte atenti caror idei le suntem loiali.

Cartea lui Mercur direct in Scorpion este “Puterea extraordinara a subconstientul tau” de Joseph Murphy:
Legile subconstientului sunt legi care implica foarte mult puterea credintei din partea unei fiinte umane. Prin urmare, trebuie sa credeti in ac?iunea sa, sa credeti chiar in uriasa putere a credintei. Tot ceea ce vi se intampla, evenimentele, conditionarile si chiar actiunile pe care le intreprindeti sunt reactii ale subconstientului la gandurile cultivate cu perseverenta in minte. . Eliminati cu fermitate toate ideile false si superstitiile de orice fel; incetati sa fiti receptivi la opiniile eronate sau temerile de multe ori nejustificate ce inlantuiesc marea majoritate a oamenilor. A venit timpul sa capatati incredere in adevarurile eterne ce guverneaza viata. Acestea nu se vor schimba niciodata. Astfel, veti progresa spiritual din ce in ce mai mult, obtinand insasi Cunoasterea Divina. Puteti sa aduceti in viata dumneavoastra mai multa bogatie, sanatate, putere, bucurie si fericire tocmai prin cunoasterea si folosirea acestei puteri ascunse in subconstient. Nu e nevoie sa cuceriti aceasta imensa putere, deoarece deja o posedati. Trebuie doar sa invatati cum sa va serviti de ea, cum sa o aplicati in diverse situatii de viata.”

Influenta lui Mercur in mers direct asupra fiecarui semn zodiacal:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani de agitatie, dezvaluiri ciudate, probleme in afaceri dar si cu planurile secrete, Mercur in mers direct in Scorpion aduce noi perspective ce tin de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, comunicare.  Este o lectie importanta despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi la vechile obiceiuri. Poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive, intimitate, putere si influenta asupra celorlalti, finante comune, viata si moarte, pierderi care v-au afectat sufletul. Pot fi deblocate anumite proiecte de munca, documente legate de munca voastra. Poate ati gasit cateva modalitati de imbunatatire a modului vostru de comunicare ce pot debloca in sfarsit anumite relatii( rude, frate si sora, tineri, munca ).

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cum Mercur este planeta voastra financiara, lucrurile se pot imbunatati aici dar si in tot ce tine de valoare personala, siguranta materiala si emotionala. Cand ceata dispare, aveti posibilitatea sa va faceti vazuti si auziti. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita.

Gemeni /Ascendentulin Gemeni

Dupa trei saptamani agitate legate de relatii, uniuni, colaborare cu ceilalti, munca, activitati zilnice, nemultumiri ciudate, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, documente importante, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice.Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Mercur, conducatorului semnului vostru, este, de asemenea, planeta familiei voastre. In consecinta, familia, casa, caminul vostru , sunt  foarte importante pentru voi, sunt parti din identitatea voastra. Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate in relatia cu copiii, cu iubirea, cu ceea ce va place sau nu, Mercur in mers direct in Scorpion va poate ajuta sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altii pentru ghidare, orientare. Trebuie sa descoperiti increderea in viata, in iubire, in copii, in copilul din voi, in subcontientul vostru, acolo este maretia voastra si daca aveti incredere, va puteti folosi de ea. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, un vecin, o afacere in comunitatea in care traiti, poate fi inteleasa altfel acuma. Se poate ca unele datorii karmice sa va fi destabilizat  dar acuma va puteti reechilibra prin spiritualitate, credinta.

Leu/Ascendentul in Leu

Mercur retrograd se poate sa fi adus destule probleme de rezolvat in familia voastra. Acuma, Mercur in mers direct in Scorpion va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin.Trebui sa invatati sa fiti responsabili de familia voastra, parinti, casa, tara, sa faceti tot ce este  nevoie pentru binele familiei. Unele chestiuni financiare pot fi deblocate iar unii prieteni pot fi dati deoparte. Va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru familia voastra, pentru un proiect neobisnuit.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Scorpion va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dati si pe care le primiti. Pot fi deblocate problemele, intarzierile in cariera, in obiectivele voastre profesionale, in tot ceea ce faceti pentru a va pune in lumina individualitatea, in proiectele personale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani de agitatie, intarzieri si incurcaturi, Mercur in mers direct in Scorpion vine cu sfaturi noi legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala. Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Puteti intelege mai bine acuma platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate ,credinta , ajutorul neconditionat, compasiunea, iubirea neconditionata.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Mercur in mers direct in Scorpion vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Este un timp pentru a fi directi si pentru a comunica nevoile si interesele voastre. Puteti fi tentati sa va concentrati atentia asupra altor persoane, partener de viata( pentru satisfacerea nevoilor lor in defavoarea nevoilor voaste) dar sunteti sprijiniti sa va dezvoltati individualitatea si sa-i lasati pe ceilalti sa lucreze la karma lor. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri. Cum Mercur este si planeta vietii intime, acorduri semnate pentru bani, relatii de suflet, este, de asemenea, mai usor pentru voi acuma sa abordati problemele sensibile, intime si personale cu logica si ratiune. Ca atare, puteti deschide discutii legate de subiecte tabu si care in mod normal ar putea cauza valuri, cum ar fi cele legate de o relatie care va macina sufletul, de un contract financiar, viata intima. Pastrati un ochi pe portofel.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani de reajustre, de cercetare a trecutului, puteti intelege cu ce trebuie sa mergeti mai departe in tot ce tine de comunicare, actiuni si planuri secrete, dusmanii ascunse, datorii karmice.Puteti intelege mai bine acuma platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Se poate ca in ultimile trei saptamani sa fi avut destule probleme in comunicare dar acuma, lucrurile se pot schimba, intelegeti ce trebuie pastrat si ce trebuie aruncat in relatiile voastre, in prieteniile voastre, in munca voastra, in relatia cu strainatatea, in crezurile voastre.
Odata ce ati reusit sa separati graul de neghina veti avea o idee mai clara asupra oamenilor din jurul vostru. Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti solutii inovatoare la probleme. A venit timpul sa va axati pe acele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Pot fi deblocate unele activitati legate de locul de munca, un job nou, strainatate, straini, studii superioare, calatorii. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Mercur in mers direct in Scorpion va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in dezvoltarea carierei voastre. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Cu Mercur in mers direct, perspectivele tin de invatamant superior, credinta, strainatate, scoala, calatorii peste mari si tari. Dupa cateva saptamani de incertitudini cu privire la imaginea de ansamblu, la adevarul vostru, acuma, panorama vietii poate fi oarecum modificata, mintea voastra se indreapta catre viziuni, ganduri si idealuri mai mari. Aceasta perioada este, de asemenea, potrivita pentru a pleca in strainatate, pentru studii superioare. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia. Beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, parinti, pot deveni mai clare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.