HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 23 NOIEMBRIE 2018

Luna Plina din 23 noiembrie 2018 are loc cu Luna pe gradul 0:52 Gemeni  si Soarele pe gradul 0:52 Sagetator cu un maxim in jurul orei 7:39, ora Romaniei.

O Luna Plina este un aspect de opozitie intre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator, acuma, provocarile vin prin ceilalti(prieteni, parteneri, asociati,dusmani, rivali, familie, autoritati, munca). Ca si in toate aspectele de opozitie, aceasta luna plina are potentialul de a face un pas catre armistitiu, sa ne intalnim la mijlocul terenului sau sa luptam cu ceilalti, alegerea este la noi. Agitatia, nervozitatea, sunt in aer acuma.

Simbolul Sabian al gradului 1 Gemeni, gradul lunii pline este:”O barca cu fundul de sticla dezvaluie minuni submarine”

Este fabulos accest simbol sabian si in deplin acord cu ceea ce am scris in articolul lunii pline: “Multe din crizele existentiale vin ca urmare a acestei imprastieri, a neatentiei, a increderii in personalitate uitand de suflet. Iar aceasta Luna Plina in Gemeni ne pune fata in fata cu esecurile actionilor noastre ghidate doar de mintea pamanteasca uitand ca Isus ne-a spus ;” Fara de Mine, nu puteti face nimic”.Ioan 15:5                                                             Fara sa facem apel la intelepciunea eterna si divina a sufletului, fara indrumare divina, ne invartim in cerc, repetam aceleasi greseli, aceleasi modele de viata. Sustinuti de vocea sufletului, putem controla mintea, putem gresi mai putin in alegerile noastre, putem deveni constienti de divinitatea din noi aceptandu-i pe ceilalti asa cum sunt. Avem in noi “o lentila speciala –sufletul” prin care putem vedea peste tot, important este sa ajungem la aceasta lentila si sa o folosim tot timpul. Asa putem vedea si intelege mai mult decat am fi gandit vreodata, asa putem descoperi informatii greu de obtinut altfel. Acuma, intuitia , vocea sufletului, este imensa, folositi-va de ea, lasati-va ghidati de ea, stie cel mai bine calea.

Cu Luna plina in Gemeni pe gradul 1, cei nascuti la inceputul zodiior mutabile –Fecioara, Pesti,  Sagetator ,Gemeni , vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul ,casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 1 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, documente importante. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de  negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in iunie 2018. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce va transforma in agenti secreti, activeaza dusmaniile ascunse sau periculoase, aduce informatii de peste tot, va poate ajuta sa vedeti anumite documente in adevarata lor lumina daca sunteti atenti. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline va cere sa aveti mai multa rabdare, sa studiati cu atentie detaliile unor idei marete, a unor decizii juridice, a unor proiecte si documente legate de munca. Este cea mai buna perioada in care sa va ganditi la problemele vechi, la greselile voastre si sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale construite in timp si care va fac rau. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de bani, venituri financiare, bunuri materiale, securitate financiara, talentele voastre native. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce va indeamna sa vedeti ca oamenii, cei din grupul in care lucrati, prietenii, nu sunt chiar ceea ce par. Fiti mai atenti in activitatile caritabile, in proiectele de grup. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline va poate face viata un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Secretele si lucrurile ascunse pot fi dezvaluite acuma. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala, pentru o cercetare atenta a unor experiente grele din trecut.Renuntati la razbunari. Indepartati namolul de pe suflet si lasati lentila divina sa va arate calea necesara evolutiei voastre. Perspectivele obinute in aceasta perioada pot pune bazele unei schimbari interioare semnificative.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, proiectele personale, relatiile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect personal, de o asociere importanta, bani si bunuri personale, rude, comunitatea in care traiti. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce aduce lupte vazute si nevazute in cariera si ambitiile voastre profesionale. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline are o influenta imensa asupra voastra si poate aduce destula agitatie in relatiile voastre, casnicie, parteneriate de orice fel, inclusiv parteneri de afaceri, chestiuni juridice, dusmani, concurenti, rivali. Neintelegerile se pot intensifica, fiti mai rabdatori si atenti in comunicare.Trebuie sa invatati ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte.Nu sunteti in cea mai buna forma mentala pentru decizii importante, va puteti insela destul de usor. Fiti atenti.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de renuntarea la anumite obiceiuri care va fac rau, de o problema veche ce va macina sufletul, de un proiect important in folosul celor multi, de unele proiecte la locul de munca. Puteti descoperi cu usurinta anumite secrete ale colaboratorilor vostri. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit, in munca si responsabilitatile voastre si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce aduce lupte juridice, riscuri in relatia cu strainii, critica agresiva, autojustificari exagerate, obstacole in cariera si in relatia cu autoritatile. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline, agita lucrurile, comunicarea la locul de munca, cu rudele, in trafic. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii. Nu fortati nota la locul de munca, nu luati hotarari decisive legate de munca voastra. Pot aparea unele probleme din trecut  ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de grup, o organizatie importanta, o munca in echipa la un proiect de avengura, un prieten, un gest umanitar, un ideal. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce aduce conflicte vazute si nevazute cu partenerii vostri de afaceri, cu bancile, cu tot ceea ce are legatura “ cu alti bani”, relatii secrete, lupte pentru putere si bani. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline, poate aduce destula confuzie si agitatie in comunicarea cu persoana iubita, cu copii. Mandria creeaza destule probleme acuma, incercati toleranta fata de defectele celuilalti, invatati ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, axati-va mai mult pe corectarea defectelor voastre. Evitati toate preocuparile speculative cel putin in aceasta perioada.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de dificultati profesionale, un proiect profesional, o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala , familie si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce conflicte vazute si nevazute in casnicia voastra, in relatiile voastre, in relatia cu cei care aplica legile, dusmanii si concurentii voatri. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline are o influenta imensa asupra voastra si poate aduce destula agitatie in familia voastra, casa, parinti, afaceri in familie. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns. Lucrurile gresite din trecut legate de familie, casa, afaceri imobiliare, cariera, ambitii profesionale, vor fi reinviate si trebuiesc rezolvate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, cursuri universitare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de o calatorie peste mari si tari, rude din strainatate, un curs important,  strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, credinta, increderea in Divinitate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre , pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce aduce lupte intense la locul de munca, cu colegii, partener de viata, asociat, dusman, rival. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline poate aduce dispute cu rudelele, cu vecinii. Mare atentie in ceea ce transmiteti deoarece puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte. Modul de gandire, sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani. Trebuie sa invatati ca “ vorba dulce mult aduce”.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, contracte semnate de munca, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un acord semnat, de o afacere, de banii care vin de la ceilalti, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Este posibil sa fiti fortati sa faceti o intelegere financiara, sa manifestati o puternica dorinta de a va dovedi valoarea sau de a va confrunta cu cei care v-au nedreptatit.Un proiect sau un accord de munca se poate termina.Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Problemele care implica bani, putere, secrete, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce conflicte in relatiile de iubire, cu copiii. Si nu uitati ca mandria merge tot timpul inaintea caderii. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline poate aduce agitatie legata de bani, venituri legate de munca voastra, proprietati, stabilitate financiara. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani, la documentele legate de un contract de munca, la relatiile ciudate, la cumparaturi. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un asociat, o relatie importanta, un partener semnificativ, un partener de afaceri sau un adversar. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce conflicte in familie, cu parintii. Pot aparea si multe lupte vazute si nevazute legate de o mostenire, o casa, radacinile voastre. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline va poate incurca dar si descurca anumite actiuni personale din trecut. Greselile in relatiile voastre, in planurile personale, sunt evidentiate acuma cu rolul de a le rezolva. Atentie la modul de comunicare, atentie la semnaturi,  abordati cu intelepciune comunicarea cu cei din jur. Confuzia poate aparea si in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de munca, un coleg, un sef, rutine zilnice, un curs de specializare, de venituri suplimentare la locul de munca, sanatate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce conflicte in comunitatea in care traiti, cu vecinii, cu rudele, in trafic, comunicare. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline aduce multa ceata in viata voastra. Aceasta perioada poate fi un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Secretele si lucrurile ascunse pot fi dezvaluite acuma. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala, pentru o cercetare atenta a unor experiente grave din trecut. Renuntati la razbunari.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect creativ, o iubire, un copil, o vacanta, o petrecere. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce poate aduce conflicte legate de bani, bunuri materiale, valoare personala, rude, cariera. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline anunta ca a venit timpul sa faceti curatenie in relatiile voastre de prietenie, sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc sau care va tin blocati prin fel de fel de idei invechite. Pot aparea neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut. Acuma, puteti intelege mai bine care idealuri pot fi realizate si care trebuie eliminate. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect in familie, o casa, un parinte, o relatie dificila cu parintii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, casa voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2018 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Provocarea provocarilor vine prin Marte in Pesti ce va face destuli de autoritari, furiosi in relatiile voastre. Mercur retrograd ca si conducator al acestei luni pline poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, in comunicarea cu sefii, cu colegii. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Folositi acest timp pentru a va analiza realizarile si esecurile profesionale. Unele proiecte  incepute ,unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Este  cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare.

Adrian Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.