13 / 4- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII FEBRUARIE 2018 – PROMISIUNEA LUI DUMNEZEU ……

“Dupa aceea am vazut patru ingeri, care stateau in picioare in cele patru colturi ale pamantului. Ei tineau cele patru vanturi ale pamantului, ca sa nu sufle vant pe pamant, nici pe mare, nici peste vreun copac.”Apocalipsa 7:1

Luna: februarie este luna a 2-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna februarie 2018 =2+11=13/4

           Aceasta luna de vibratie universala 4 va pune un accent deosebit pe ordine si disciplina. Am pasit intr-o luna practica, caracterizata prin munca intensa, atentie la detalii, o analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea. Trebuie sa cultivam rabdarea, pentru ca, rezultatele nu sunt imediate, chiar daca vom munci mai mult. Vibratia 4 este adesea simtita ca o piatra de moara ( grea!!!  trebuie sa o caram in spate…) indiferent unde apare, nimic nu este oferit gratuit, totul devine mai greu, solicitant, strecurandu-se si cateva obstacole. Aceasta luna aduce lectii de invatat in privinta organizarii , planificarii lucrurilor pe termen lung. Trebuie sa invatam sa facem o distinctie clara intre baloanele de fier si cele care pot zbura. Pot aparea unele probleme legate de finalizarea unor proiecte deoarece viziunea poate fi una haotica. Avem nevoie de perseverenta si eforturi repetate. Efortul persistent este cheia pentru bogatia viitoare. Partea negativa a vibratiei 4  da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata.

Numarul 4 simbolizeaza creatia, inclusiv cele patru directii (nord, sud, est, vest), cele patru anotimpuri (iarna, primavara, vara, toamna), cele patru elemente (pamant, apa, foc, aer),  Crucea, etc.

In Biblie, ziua a patra este ziua in care Dumnezeu a creat Soarele, Luna si stelele:

“Dumnezeu a zis: “Sa fie niste luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; si sa fie niste semne care sa arate vremurile, zilele si anii; si sa slujeasca de luminatori in intinderea cerului, ca sa lumineze pamantul.” Si asa a fost.
Dumnezeu a facut cei doi mari luminatori, si anume: luminatorul cel mai mare ca sa stapaneasca ziua, si luminatorul cel mai mic ca sa stapaneasca noaptea; a facut si stelele.
Dumnezeu i-a asezat in intinderea cerului ca sa lumineze pamantul,
sa stapaneasca ziua si noaptea si sa desparta lumina de intuneric. Dumnezeu a vazut ca lucrul acesta era bun.
Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua a patra.” Geneza 1:14-19

Iar Numarul 13(1+3=4) este dincolo de superstitiile create, un numar misterios si spiritual incontestabil. Numerologia il considera special in multe feluri, vorbeste despre o comoara ascunsa la care ajungi foarte greu si asta din cauza unor datorii karmice acumulate prin lene, fuga de munca grea, castiguri mari prin eforturi minime. Acuma, aceasta luna universala poate aduce plati pentru abuzurile din trecut, pentru critica excesva, pentru judecati false, pentru  eforturile facute pentru a-i distruge pe ceilalti.

Dar 13 nu este “rau “ ci mai degraba o promisiune divina prezenta in toate circumstantele nefavorabile, in schimbarile de durata, in schimbarile aproape imposibile pe care omul nu le poate gestiona si are nevoie de Dumnezeu care intervine indiferent de ceea ce omul a incercat sa faca singur.

A 13-a litera M este singura litera care se pronunta cu gura inchisa, muteste iar cei din antichitate o numeau “ litera mortii”. Dar, pentru ei, moartea insemna schimbare, o transformare importanta, nu sfarsit. Adevarata semnificatie a lui 13 este  moartea vechii personalitati materiale si acceptarea legilor spirituale, legilor lui Dumnezeu, pentru ca sufletul sa se dezvolte si nivelul de constiinta sa devina mai inalt.Este simbolul schimbarii, reinnoirii, renasterii, incheierea unei faze a vietii, un nou inceput, acceptarea faptului ca intoarcerea la vechiul stadiu este imposibila. Fara schimbare, nu poate exista progres iar numarul 13 este diferenta dintre ceea ce poate face omul si ceea ce face Dumnezeu.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4, 13, 22, 31.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 13/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 februarie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 7, 16, 25 februarie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3 ( 8, 17, 26 februarie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 9, 18,27 februarie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5 ( 1, 10, 19, 28 februarie 2018):schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6 ( 2, 11, 20 februarie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.Mici castiguri financiare, daruri.

Vibratia 7 (3, 12, 21 februarie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (4, 13, 22 februarie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (5, 14, 23 februarie 2018): sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.