LUNA PLINA IN CAPRICORN SI ZODIILE-24 IUNIE 2021, ORA 21:40–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 24 iunie 2021 are loc cu Luna pe gradul 3:28 Capricorn  in opozitie ( aspect astrologic provocator de 180 grade ) cu Soarele pe gradul 3:28 Rac. Aceasta faza de luna plina ne cere sa gasim un echilibru intre cariera, viata sociala, responsabilitati de lunga durata, autoritati si familie, neam, radacini, trecut. Misiunea acestei Luni Pline in Capricorn este de a ne ghida catre acele constructii durabile, serioase, practice, ambitioase, de care sufletul nostru are nevoie.

Influenta cea mai mare a acestei energii provocatoare o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 24( plus, minus trei zile ) in semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta; dar o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 4 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele mici, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de cariera, viata sociala, autoritati. ”O sageata mica” legata de un proiect profesional va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum. Viata va conduce in situatii neasteptate si extreme ce va forteaza sa iesiti din tiparele vechi. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti iar binele il gasiti cultivand adevarul, compasiunea, iertarea, rugaciunea.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, hotararea unui divort, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru, sa fiti deschisi unor alte perspective, alte culturi, educatie, sa va gasiti propriile convingeri, propria busola morala si propriul adevar. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele mici, au un efect mare. O intalnire banala, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru vorbim de un exament aparent banal, o afacere cu strainatatea, o interpretare a unei legi, o calatorie, o credinta, un mentor, o rugaciune, un semn divin.  Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti.ce va poate sprijini in realizarea unui obiectiv important pentru voi. Un vis poate deveni realitate acuma. Este important acuma sa aveti obiective marete. Jupiter in Pesti va aduce o mare bogatie si expansiune a norocului si o ploaie de beneficii karmice, sprijin prin ghizii spirituali, astrologie.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, banii sau resursele pe termen lung, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, control, secrete, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe afacerile voastre, pe planurile secrete, viata intima, puterea voastra, relatii secrete, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele aparent banale, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale sunt legate de banii celuilalt, un castig neasteptat sau o pierdere neasteptata, va schimba viata. Sageata lui Pholus “ este unsa cu banii celuilalt”. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce aduce posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat, o afacere, un plan secret. Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, asociat, dusman, concurent, legalitatea unor afaceri, toleranta in relatii,  si are legatura cu semintele plantate in  ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele aparent banale, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de parteneriatele voastre, un asociat, o relatie noa. Sageata lui Pholus vine de la un partener, asociat, colaborator, avocat, consilier, concurent.  Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce va ajuta sa dati deoparte prejudecatile vechi si sa explorati mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Credinta in scopurile voastre si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. O Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de sanatate care necesita atentie din partea voastra, aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru, este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate.  Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele apparent banale, au un efect mare. O  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de locul de munca, sanatate, colegi, sefi. ” O sageata mica” la locul de munca va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce va spune ca orice lucru care v-ar fi putut tulbura si v-a deranjat in trecut poate fi rezolvat. Pentru multi, aceasta perioada poate spori intelegerea spirituala a vietii.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, creativitatea voastra, speculatii, mandrie exagerata, grupuri de interese, lucruri imprevizibile si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele aparent banale au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de persoana iubita, un copil, invatamant, o petrecere, un proiect creativ. ” O sageata mica” trimisa de un iubit va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.  Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce va spune ca puteti beneficia in mod direct sau indirect de ajutor de la ceilalti.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi acestea sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra, va puteti asuma responsabilitatea intemeierii unei familii. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a relatiei cu parintii vostri si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de familie, camin, parinti, radacinile voastre. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce va sprijina in proiectele de munca, sanatate. Veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate. Trebuie sa aveti incredere in intuitia voastra-vocea sfanta din voi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta, strainatate. Aceasta Luna Plina va pune un accent deosebit pe un frate, o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia, va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema. Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada.  Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele mici, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de rude, frati, surori, documente semnate. ” O sageata mica” venita de la o ruda de-a voastra va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce aduce oportunitati romantice, o vacanta de vis, un proiect creativ, o petrecere deosebita.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra valorii voastre, a buzunarului vostru, a portofelului voastru si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele apparent banale, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de bani, valori personale, resurse personale, siguranta financiara, confort material. ” O sageata mica” unsa cu bani va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti si poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare. O  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de actiunile voastre, un proiect personal, corpul vostru fizic, modul in care relationati. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti iar succesul vine prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare, prin calatorii sau prin rude.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Puteti descoperi un secret iar acest lucru vine ca un ajutor, o protectie pentru voi. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de trecut, secrete, sanatate, compasiune, plati karmice, credinta, iertare. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti, ce poate fi o oportunitate pentru buzunarele voastre, va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Un vechi prieten reapare sau puteti descoperi un adevar despre un prieten, un grup din care faceti parte si care va afecteaza profund. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Aceasta lunatie aduce in atentia voastra importanta colegilor, asociatiilor si grupurilor care sprijina sperantele si visele la care lucrati. Se poate sa fie ceva dezvaluit sau demn de recunoscut in aceasta perioada. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre, munca in echipa, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele mici, motivele mici, au un efect mare. O intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de prieteni, grupuri, acte de caritate, ghizi spirituali. ” O sageata mica” primita de la un prieten, un colectiv de care apartineti,  va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum. Vibratia pozitiva a acestei luni pline vine prin Jupiter in Pesti ce va spune ca  o atitudine pozitiva, increderea in potentialul vostru, credinta, va pot aduce doar lucruri bune.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.