LUNA NOUA IN RAC–10 IULIE 2021, ORA 4:17, ORA ROMANIEI–“FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC…..”

“ Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?”Marcu 8:36

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 10 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, casa partenerului, casa familiei, casa carierei,  in jurul gradului 18 din orice semn zodiacal.

Tema acestei Luni Noi pe gradul 18:02 Rac este despre spatiul privat, un loc de refugiu, o casa, traditii si angajamente, mama, tara de origine, confortul domestic, legaturi de familie, patriotism, relatii care ofera siguranta si securitate sufletului, despre copii si bucuria copiilor( toti suntem intr-un fel copii), despre suflet.
Din timpuri stravechi, spatiul din cer pe care il numim Rac, a avut intotdeauna o legatura cu nasterile de orice fel. In astrologia moderna, Racul, un semn cardinal de apa, este in continuare o poarta de acces la viata, este placenta zodiacului, un loc in care nu exista sfarsituri si inceputuri definitive ci doar miscare, apa nu poate fi oprita niciodata, ci doar transformata, ci doar isi schimba forma.

Aceasta Luna Noua  Rac ne reaminteste ca fiecare sfarsit aduce un nou inceput, la fel cum apa gaseste o cale de trecere la fel si noi putem gasi acuma o cale de a iesi dintr-un impas care ne afecteaza emotional, care ne afecteaza securitatea fizica si casnica.

Si asa cum am mai scris, semnul Rac ne intreaba:” CU CE TE HRANESTI?”
Te hranesti cu negativitate, frici, invidie, ura, gelozie, barfa , rautate sau cu bunatate, iertare, compasiune, ajutor neconditionat, iubire neconditionatta, pace, armonie. Este cel mai bun moment sa schimbam “meniul sufletului”, sa ne hranim cu bunatate, iubire, iertare, pace, armonie, credinta, rabdare, acceptarea celuilat, sa ne legam de calitatile celuilalt si nu de defecte, sa avem un meniu bogat in acord cu cele noua roade ale Duhului Sfant asa cum apare in Galateni 5:22-23
“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.”

Mantra Racului este “eu simt totul”, deci este foarte important sa ne lasam ghidati de intuitie, de vocea sufletului care ne vorbeste, sa fim foarte atenti cu ce ne hranim si ce comenzi dam subconstientului nostru.

Acuma, verbul “a simti “, verbul magic al Racului, este conjugat in casa a doua, o casa ce vorbeste despre bani, valori, proprietati, securitate financiara. A doua casa este casa „valorilor”, atat modul in care definim valoarea sinelui nostru, valorile interioare, de baza, cat si ceea ce apreciem ca bunuri si resurse personale.
Problemele financiare sunt mari factori de stress, asa ca luna noua in rac si in casa a doua vine in intampinarea noastra pentru a reflecta si intui ce tipuri de schimbari ar trebui sa facem in domeniul financiar, in modul in care stim sa ne apreciem valoarea, astfel incat viata noastra sa aiba securitate financiara si materiala. Nu trebuie uitat ca Racul are gheare mari pentru a prinde si a pastra totul (in toate aspectele legate de casa, proprietati imobiliare, emotii, familie, traditii, nationalitate). Securitatea(Rac) emotionala si financiara(casa II) aici pe pamant necesita corp fizic, pereti, paza, fel de fel de bariere, porti, incuietori dar adevarata securitate si siguranta este cea divina, singura care ne protejeaza cu adevarat. Trebuie sa invatam sa ne gasim stabilitatea si sa ne construim sentimentul de valoare personala din „resurse” care nu au o natura atat de materiala, devenind mai putin dependenti de bunuri si economii, ci mai degraba descoperind bogatia personalitatii si sufletului nostrum.

Ceea ce ar fi benefic pentru fiecare dintre noi, este sa  ne amintim ca valoarea sinelui nostru nu este legata de bunurile financiare si de contul bancar. Nu trebuie sa fim milionari pentru a ne simti valorosi si demni de dragoste. Trebuie sa ne straduim sa ne hranim sentimentul abundentei concentrandu-se pe iubirea de sine si gasind bucurie in simpla noastra  existenta.  Repetarea afirmatiilor de genul „ma iubesc pe mine si ma pretuiesc” , “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt”, “ eu sunt plina de iubire”,  “Sunt atat de recunoscatoare pentru toata frumusetea din viata mea” ,  “Sunt de incredere in tot ceea ce fac si spun” poate fi deosebit de utila. Asa, putem contribui la imbunatatirea confortului interior si a bunastarii emotionale, financiare, familiale, spirituale.
Toata puterea este in noi, pentru ca este de la Sinele nostru Divin, nu trebuie sa o cautam in oameni, lucruri, haine, stele, aur, bani, catedrale, institutii, ea nu este in exteriorul vostru, este doar in noi si se manifesta prin ce facem cu ea.

“Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:

Este timpul dezvoltarii unor noi strategii financiare sau schimbarea modului in care bugetem cheltuielile.  De asemenea, s-ar putea sa cautam sa facem schimbari in ceea ce priveste veniturile noastre, indiferent daca este vorba de un loc de munca nou, de un loc de munca suplimentar. Deoarece aceasta este si casa posesiunilor, s-ar putea sa facem o achizitie destul de mare in urmatoarea perioada. In esenta, aceasta lunatie ne face atenti la modul cum ne raportam la ceilalti, la sinele nostru divin, la ceea ce detinem cu adevarat in aceasta lume.

Uranus in aspect de sextil benefic cu Luna Noua in Rac arata ca starea noastra de spirit se  poate schimba in mod neasteptat. Lucrurile tind sa mearga diferit decat ne asteptam dar trebuie sa ne bucuram de noutati, de surprize. In cele din urma, Uranus este trezitorul si ne cere sa devenim constienti de adevarata noastra natura, sa vedem viata dintr-o perspectiva divina, sa ne emancip?m. Luna Noua in Rac in casa a doua (o casa naturala a taurului) in aspect benefic cu Uranus in Taur,  vorbesc despre relatia pe care o avem cu noi insine si corpul nostru, cu valorile, nevoile si resursele noastre, cu familia noastra, cu apartenenta noastra, precum si cu instinctul nostru de supravietuire. Aduce necesitatea crearii unui set diferit de valori si gasirea unui nou sentiment de securitate, gasirea securitatii in noi insine, in adevarata valoare-sinele nostru divin, in Isus Hristos din noi. Trebuie sa intelegem ca suntem cu totii copiii lui Dumnezeu si ca numai Dumnezeu este stanca noastra de siguranta(Rac). Uranus poate fi prietenul sau dusmanul nostru si asta in functie de cum il primim in viata noastra. Nu trebuie sa uitam ca Uranus nu are rabdare cu stiluri de viata sau atitudini care sunt atasate de trecut sau traditional. El vrea sa devenim mai constienti de individualitatea noastra, de scanteia divina din noi, de valorile inestimabile ale cerului, de Dumnezeu.

Tot Luna Noua in Rac face un aspect de trigon benefic cu Neptun in Pesti ce arata un ajutor important prin ghizi spirituali, intuitie, prieteni, astrologie, proiecte de grup, veniturile carierei noastre. Prin acceptare, credinta, respect, obtinem ceea ce dorim, prin neincredere, frica, se destrama totul. Tot ceea ce se va intampla, chiar faptele cele mai de neinteles, vor avea intiparita amprenta iubirii lui Dumnezeu. Purtam cu noi  chipul si asemanarea lui Dumnezeu, si mai mult, purtam inscris in fiinta noastra numele lui Isus Hristos. Asa, trebuie sa intelegem ca orice act, orice actiune, familia noastra, bunurile si lipsurile noastre, viata noastra cu bune si rele, poarta pecetea darului divin. Daca vrem siguranta, daca vrem ghidare, daca vrem securitate financiara, daca vrem ca viata noastra sa devina mai usoara in ciuda tuturor provocarilor, aceasta Luna Noua in Rac sustinuta de Neptun in Pesti , ne cere sa credem in acel “Fara Mine nu puteti face nimic” pe care l-a spus Hristos.

“Cel ce ramane intru Mine si Eu in el, acela aduce roada multa, caci fara Mine nu puteti face nimic. (Ioan 15)

Racul este un semn indragostit de un refugiu sigur iar aceasta Luna Noua in Rac in casa II pregateste schimbari importante pentru siguranta noastra personala, familie, tara, neam, valori, ceea ce trebuie sa pretuim cu adevarat. Nu ne vom maturiza atata timp cat incercam sa ramanem independenti fata de Dumnezeu. Vom creste spiritual, vom fi in siguranta,  doar in masura in care vom recunoaste mereu faptul ca depindem de El – atitudine pe care Dumnezu Insusi o cere.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.