5-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII MARTIE 2018-ASTEPTATI-VA LA NEASTEPTAT…..

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Luna: martie este luna a 3-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna martie 2018 =3+11=14=1+4=5

                      O luna universala de vibratie 5 este ca o secera ce taie atat buruienile cat si cerealele. Poate aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati. Acuma, egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre.

Aceasta luna de vibratie 5 poate aduce tentatii de toate felurile, primul impuls va fi de a ne lasa condusi de acestea fara a discerne ce este bun si ce este rau. Ar trebui sa fim atenti, sa nu cedam in fata dorintelor care ar putea sa ne complice viata. Este o luna agitata ce poate aduce probleme in familie, la locul de munca, cu sanatatea. Avem nevoie de prudenta maxima in toate domeniile pentru ca pot surveni accidente, pierderi, obstacole neprevazute, mare atentie in trafic. Evenimentele neasteptate pot rasturna anumite planuri. Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Constientizarea realitatii este cea mai buna cale de urmat in aceasta luna universala impevizibila.

5 este la jumatatea drumului intre 1 si 9 iar martie 2018 poate fi in acelasi timp si o luna de bilant, o luna care ne ajuta sa facem diferenta dintre ceea ce este adunat in viata noastra si ceea ce vrem in continuare sau ceea ce vrea viata pentru noi. Multi oameni pot sa se confrunte cu schimbari importante in viata lor, poate fi o directie total diferita de cea prezenta. Intr-o luna de vibratie 5 trebuie sa alegem cu atentie intre diferitele optiuni, trebuie sa mergem doar pe acelea care sunt in acord cu dorintele noastre adevarate si nu sa ne luam dupa capriciile temporare. Excesele pot genera inversari neasteptate care pot sa impiedice progresul.

5 este o energie foarte sexuala si fizica, tentatiile sunt peste tot si si ne putem astepta la multe modificari in relatii dar cele care incep acuma nu prea sunt de durata. Nu trebuie sa cedam in fata tuturor dorintelor care starnesc simturile lumesti si care ar putea avea rezultate negative. Acuma, in aceasta luna 5 chiar nu trebuie sa incercam totul.

Din cauza nesigurantei acestei vibratii , este posibil sa apara o fluctuatie a veniturilor.

Numarul 5 este cel mai agitat numar din scara numerological asa ca fiecare zi a acestei luni poate aduce o noua provocare. Nehotararea si agitatia acestei vibratii se va vedea foarte bine cand va trebui sa alegem intre doua lucruri. Cu aceasta vibratie vom tinde mereu inainte dar agatati intr-un fel de trecut mai ales daca acolo exista ceva nu prea frumos. Aceasta vibratie favorizeaza multe medii profesionale printre care sectorul public, mass-media, publicitatea, toate tipurile de vanzari, divertismentul, stiinta.

Conform Bibliei, cinci este simbolul omului-Dumnezeu prin cele cinci rani ale lui Hristos pe cruce (din acest motiv este considerat si numarul harului). Numarul 5 se gaseste si pe corpul uman :omul are cinci degete la fiecare mana, cinci degete la fiecare picior, cinci simturi necesare traiului pe pamant( vedere, miros, gust, auz, pipait). Dar dupa caderea omului in pacat ( a mancat din pomul cunoasterii binelui si raului), numarul 5 vorbeste si despre slabiciunile omului care are nevoie de harul lui Dumnezeu pentru a se indrepta.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce a fost exagerat prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait). Daca 4 se refera la stabilitate, securitate, munca grea si asumarea responsabilitatilor, 1 se refera la lideri, egoism, mandrie, auto-suficienta. Iar 14/5 se refera la abuzurile legate de afectarea libertatii celorlalti, la iresponsabilitate si comportamente excesive.

Aceasta luna  5 poate indica o recompensa, o rasplata atat pentru lucrurile bune cat si pentru cele rele:

“Daca un om fura un bou sau o oaie, si-l taie sau il vinde, sa dea cinci boi pentru boul furat si patru oi pentru oaia furata. “ Exodul 22: 1

Trebuie sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile problematice din viata noastra. Este timpul reconcilierii, sa acceptam acele aspecte care ne-au adus probleme , sa cautam sa schimbam modelele si obiceiurile care ne blocheaza evolutia.

Este  important sa ne folosim energia in activitati constructive care ajuta umanitatea, in disciplinarea gandurilor si controlul dependentelor, sa incercam sa fim calmi si echilibrati. “ Sunt calma si perfect echilibrata, intelepciunea infinita a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema” ar trebui practicata in aceasta luna martie. Modestiea este cruciala pentru depasirea unor datorii karmice.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 5 sunt:

Vibratia 1(5, 14, 23 martie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (6, 15, 24 martie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 7, 16, 25 martie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(8, 17, 26 martie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 9, 18, 27 martie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 10, 19, 28 martie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(2,11, 29 martie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (3,12, 30 martie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (4,13, 22, 31 martie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Multumesc! Iti doresc o primavara binecuvantata de Dumnezeu, plina de zambete si voie buna!

  2. Multumesc Adriana! Iti raman fidela cititoare. Sa fii sanatoasa si sa ai mereu primavara si bucuria in suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.