1-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 5 MARTIE 2018-“FERICIREA ARE CHIPUL MEU”

“ Eu si Tatal una suntem.” Ioan 10:30

Luna: martie este luna a 3-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna martie 2018 =3+11=14=1+4=5
Vibratia energetica universala pentru ziua 5 martie 2018=5 +3+2+1+8=19=1+9=10=1+0=1

O zi de vibratie 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o zi luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul, “pot face orice “ deschide orice usa. Sa fim activi, asa vom fi protejati in urmatoarele 9 zile, eu zic sa incercam sa cultivam starea de bine, sa ne axam pe ceea ce putem face cel mai bine, este loc pentru fiecare in aceasta lume mare.

Din perspectiva spirituala, 1 detine un loc special, este numarul creatiei, este o forta primara din care izvorasc celelalte numere( din zero nu apare nimic, zero plus zero tot nimic da pe cand 1 plus 1 da nastere la doi…). Este bine sa stim ca 1 este o forta puternica care produce rezultate si nu permite nimanui sa-i limiteze potentialul. Deci, incepem saptamana cu o energie ce ne ajuta sa dam viata unei noi idei, unui scop important, putem da deoparte orice obstacol sau putem pur si simplu sa ne strecuram printre obstacole.

1 creste, transforma, imbunatateste prin perpetuare asa cum o face si mama natura. Forta primara a naturii este tot numarul 1, stim ca natura nu cunoaste mila iar cruzimea ei poate fi inimaginabila. Cu toate acestea, ea da viata fara discriminare, fara judecata si tinde spre echilibru. Orice fortare a legilor naturii produce reactii greu de imaginat. Vibratia acestei zile 1 nu judeca, nu discrimineaza iar folosirea ei abuziva prin fortarea unei schimbari are repercusiuni negative. Nu trebuie sa pierdem timpul cu fel de fel de idei abstracte sau cu orice altceva care nu urmareste un rezultat. 1 nu ezita cand apare o confruntare, este curajos si dispus sa incerce ceva nou chiar daca vede si pericole. Exista in aceasta zi un sentiment de onoare si responsabilitate, un simt al justitiei care nu poate fi negat. Nedreptatea supara cel mai tare in aceasta zi si multi se pot ridica in picioare pentru a face lucrurile drepte. Puritatea scopului este o alta calitate a acestei zile de vibratie 1 ce vede lucrurile asa cum sunt iar ipocrizia nu are nici o sansa. Fiti prietenii acestei zile de vibratie 1 si va va rasplati cum nici nu ganditi, nu exista o protectie mai dedicata si un aliat mai puternic decat un 1. Putem sa pierdem lupta dar putem castiga admiratia acestei energii care sprijina oamenii activi, luptatori, independenti. Daca suntem in slujba unui 1, vom fi impinsi la limita, asteptarile sunt foarte mari si ne forteaza sa devenim mai buni, si mai buni decat am fost. Daca vibratia 1 devine dusmanul nostru atunci putem fi loviti fara mila.

In aceasta zi, “fericirea are chipul meu“ si satisfactia vine prin ceea ce facem fiecare dintre noi. Este o zi care sustine oamenii activi, energici si care vor sa faca ceva prin ei insasi. Energia 1 apreciaza orice fel de relatii, de la afaceri la casatorie dar tot timpul, faptele sunt deasupra cuvintelor care predica despre iubire.

Vibratia numarului 1 ne spune ca singurul esec este incetarea incercarii.

Negativitatea acestei zile vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic.

Iar 19(1+9=10=1+0=1) este adesea descris in numerologie ca un numar de proba, un numar karmic care poate amplifica pierderile, greutatile pentru toti cei care isi folosesc puterea in scopuri egoiste, in detrimentul celorlalti. Adesea, datoriile karmice ating un punct critic pentru cei care si-au folosit puterea personala in scopuri malefice, egoiste.

Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data. Orice proces incepe cu prima data-1 si continua in conformitate cu cifrele 2, 3, 4, etc. Viata are un respect deosebit pentru ordine, pentru procesele care decurg de la 1 la 9 iar daca evitam aceasta ordine si dorim sa ajungem mai repede la rezultatul final-9, atunci, in mod obligatoriu, viata ne va intoarce la pasii sariti pentru a trece prin procesele evitate.

Numarul unu reprezinta inceputul si trebuie sa invatam sa incepem cu Dumnezeu. Marea greseala facuta de oameni este aceea ca ei incep orice cu ei insusi uitand de Dumnezeu si mirandu-se de ce apar dizarmonii, conflicte. A venit timpul sa invatam ca salutul simplu “ Doamne ajuta”  ne poate usura viata, realizam ca totul depinde de Dumnezeu.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.  Sunt favorizati si cei ale caror nume incep cu A, J, S ( vibratia 1), cei nascuti in ianuarie  (luna 1), cei nascuti in octombrie( luna a 10-a) dar si cei care locuiesc intr-o casa de vibratie 1 ( 1, 10, 19, 28).

Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Doamne, ce de 1 imi apar!
    Vorbesti de 19 ca fiind un numar karmic.
    Intamplare sau nu, am sentimentul ca intr-o zi de 19 ceva mi se va intampla. Zic eu, benefic.

    Multumesc!

  2. Cu siguranta îngerii ne vorbesc si ne raspund!
    Imediat dupa ce am scris mesajul anterior, ma uit pe geam si vad 777!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.