NUMEROLOGIA CASEI IN CARE LOCUIM SAU CUM ATRAGEM DUHUL CASEI DE PARTEA NOASTRA?

STIATI CA VIBRATIA NUMEROLOGICA A CASEI IN CARE LOCUITI VA INFLUENTEAZA VIATA?

Din moment ce fiecare cifra are in spatele ei o vibratie energetica, numarul casei (apartamentul in care locuim) este o forta vie care hraneste intreg spatiul de locuit. Prin calculul vibratiei casei vom sti ce energie predomina, ce activitati si culori sunt benefice, cum ne putem imprieteni cu duhul, spiritul casei. Povestile mitologice in care duhul casei este o prezenta activa nu sunt doar povesti pentru a infrumuseta anii copilariei ci ele transmit de adevaruri de necontestat. Desigur, vibratia casei, a biroului in care muncim, ar trebui sa fie in armonie cu data de nastere.

              Vibratia numarului casei vorbeste despre energia prezenta in si in jurul acestui spatiu de locuit, care sunt cele mai bune activitati pentru aceasta casa, ce activitati sunt mai dificil de facut. De multe ori, suntem atrasi de o locuinta iar asta se intampla din cauza faptului ca vibratia acesteia se armonizeaza perfect cu data noastra de nastere. Aici ne simtim “ ca acasa” .O locuinta care nu vibreaza armonios cu data noastra de nastere ne irita, deprima, putem locui acolo dar nelinistea este prezenta, simtim nevoia de a iesi din acest spatiu. Foarte des, locuinta noastra si locuintele temporare( birou, in concedii, etc.) ofera un impuls valoros pentru noi, pentru a dezvolta un domeniu al vietii noastre care lipseste (asta in functie de numarul-vibratia acestei locuinte).Fiecare apartament, casa, birou, are propriul lui spirit care se armonizeaza doar cu anumiti oameni pe care ii saluta bucuros iar pe altii ii respinge, ii ataca deoarece nu este bucuros de venirea lor. O analiza completa a unei adrese, se face luand in considerare vibratia orasului, strada, blocul, scara, etajul, numarul casei, asa putem vedea ce se ascunde cu adevarat in spatele unei adrese pentru un om, o familie, sau un grup de oameni. Pentru a calcula vibratia casei, apartamentului, adunati toate cifrele si reduceti apoi la numarul radacina.Numarul apartamentului nu numai ca vorbeste despre voi dar exercita o anumita influenta asupra subconstientului, comportamentului si faptelor voastre.

Eu locuiesc intr-un apartament cu numarul 54, deci 5+4=9. Asadar cifra de vibratie a apartamentului este 9,  benefica studiilor esoterice, spirituale, generozitatii, altruismului.Este o casa ca si o biblioteca care iti spune, hai, pune mana pe carte, studiaza, dezvolta-te si ofera si celorlalti din cunoasterea ta.

Pentru o casa cu numrul 123, se aduna toate cifrele:1+2+3=6, deci spiritul casei este 6.

Ori de cate ori aveti un 11, 22 sau 33 la casa sau apartament, nu reduceti aceste cifre, ele au propriul lor spirit care are nevoie sa se exprime prin aceste numere duble.

Apartamentele, casele cu cifrele de vibratie 2, 4, 6, 8 sunt mai mult feminine si atrag oameni care se ocupa mai mult de ele, sunt mai impodobite, incarcate cu mobile si cu mai putin spatiu liber. Intr-un fel aceste vibratii atrag oamenii acasa, te pun sa aloci timp pentru ele, sa lucrezi pentru ele. In schimb, casele cu cifrele de vibratii impare 1, 3, 5, 7, 9 sunt masculine si pline de forta, benefice pentru afaceri, pentru a nu sta prea mult in ele.

 CASA 1

Aceasta casa are o vibratie activa si plina de energie, pasiune. Este o casa buna pentru orice fel de afacere, pentru o persoana care vrea sa-si castige independenta, pentru o persoana care lucreaza acasa, pentru cei care vor sa-si exprime creativitatea. Aceasta casa este benefica celor activi, care isi pun in permanenta mintea la treaba , care au initiative, care sunt intr-o permanenta activitate, de aceea, acest spatiu nu este cel mai bun pentru un om mai lenes, un om calm, domol, cu inclinatii artistice. O casa cu vibratia 1 este in permanenta supusa stihiei focului si de aceea este nevoie de un comportament atent fata de foc cu toate elementele care il pot provoca. Fiti atenti cu toate aparatele electrice, la lumanari aprinse in casa, nu le lasati nesupravegheate. Un pompier sau orice alt om care se ocupa de problemele focului, nu se va simti confortabil intr-o asemenea casa. Daca locuiti in acest apartament, casa, fiti atenti sa nu criticati sau sa faceti observatii la adresa cuiva deoarece acestea vor fi mult mai dureroase, pot fi intelese gresit si oamenii la adresa carora au venit criticile vor tinde sa se razbune. Este o casa buna pentru sportivi, studenti, antreprenori, turisti, barbati singuri, femei singure. Este potrivita si pentru o familie in care cariera sau afacerile sunt prioritare. Nu este buna pentru cei care vor sa isi gaseasca un partener de viata ci pentru cei care vor sa-si dezvolte increderea in sine. Personalitatea acestei case sprijina o cariera activa, promoveaza inovatia, ambitia, unitatea. Oamenii care locuiesc in aceasta casa vor fi incurajati sa-si mentina independenta, autonomia si libertatea personala. Spiritul acestei case ii pot invata lectii despre increderea in sine, curaj, determinare. Consolidarea influentei pozitive a acestei vibratii se face si prin folosirea unor culori puternice, luminoase, prin pastrarea ordinii in casa. Nu aglomerati aceasta casa cu multa mobila, lasati o multime de spatiu deschis.

Pentru imblanzirea spiritului casei, este bine sa aveti o pictura, un desen care sa reprezinte soarele, un leu, floarea soarelui. Culorile favorabile acestei case sunt galben, auriu, portocaliu iar un rubin sau un diamant cat de mic ar fi, pus in coltul unei camera, sporeste protectia . Ziua favorabila pentru aceasta casa este duminica.

Si multa independenta.

CASA 2

Aceasta casa are o energie linistita, plina de caldura si sentimente iubitoare. Este o casa buna pentru cei casatoriti, chiar si o camera de hotel cu aceasta vibratie este benefica mirilor care isi petrec luna de miere. Aceasta casa(apartament) este ce mai bun loc pentru o familie in care cei doi parteneri se iubesc cu adevarat deoarece aceasta vibratie va crea o armonie a sentimentelor. Incarcatura energetica pozitiva va lasa amprenta de-a lungul intregii vieti daca tinerii casatoriti isi vor petrece primele zile sau luna de miere intr-un apartament slujit de un spirit cu vibratie 2. Pentru cei care nu slujesc iubirea, binele aproapelui, pentru cei care vad in partenerul lor doar defecte si il critica in permanenta, aceasta vibratie se poate rabuna simtind un impuls permanent de a pleca de acasa, numai gandul de a va intoarce acasa va poate crea deja o stare neplacuta. In acelasi timp, neiubirea poate da o dorinta de a umple casa cu mult mobilier, este mult prea aglomerat spatiul de locuit . Deoarece numarul 2 este condus de luna, fiti atenti la apa, robinetele din casa, de multe ori un apartament 2 poate fi inundat fie de vecini fie prin defectele nevazute ale robinetelor. Spiritul acestei case se impaca bine si cu oamenii cu inclinatii artistice, un bun simt al frumosului, creatori de moda, sculptori, decorator, politicieni, diplomati. Energia casei  2 promoveaza relatiile de iubire, devotamentul fata de familie, armonia, sensibilitatea.  Oamenii care locuiesc in aceasta casa vor fi incurajati sa fie diplomati si sa tina cont si de nevoile celuilalt. Spiritul acestei case vine cu lectii despre dragoste, relatii, pace, armonie, emotii. Este cea mai buna casa unde poti crea un cuib perfect pentru o familie, pentru crearea si stablirea unor relatii pline de iubire Spiritul acestei case poate fi imbunat prin prezenta unui tablou, desen, statueta cu luna sau o balanta adevarata.

Si multa iubire.

CASA 3

Aceasta casa este perfecta pentru divertisment, pentru oameni activi, comunicatori, fericiti si orientati catre binele celorlalti. Intr-un asemenea apartament, poate trai fercita doar o familie care se iubeste cu adevarat, care gandeste pozitiv si care abordeaza corect problemele vietii de zi cu zi. Orice abatere de la normele etice si morale, sunt aduse in lumina de spiritul acestei case ( de exemplu, daca sotul isi inseala sotia sau invers). Este cel mai bun apartament pentru intalniri, petreceri, acest numar este dornic de vizitatori, totdeauna bate cineva la usa. Casa cu aceasta vibratie 3 este influentata tot timpul de cei din exterior,  toate scandalurile pornesc din cauza unor oameni  din afara casei, deci fiti atenti cui raspundeti la usa, pe cine primiti in casa. Este o casa excelenta pentru artisti si oameni neconventionali. La fel de bine este potrivita pentru cei singuri sau pentru familii. Persoanele in varsta se simt confortabil in acest mediu, in timp ce oamenii mai tineri sunt inspirati sa faca ceva unic si sa fie creativi. O vibratie buna pentru un studiou de arta dar nu atat de buna pentru un birou la locul de muca. Designul interior trebuie sa fie realizat prin mobilier neconventional si vag aranjat. Este bine sa amestecati lucrurile moderne cu antichitatile si sa nu va faceti griji cu privire la opiniile altor oameni. Este o locuinta in care rasul, voia buna, optimismul trebuie folosite in doze cat mai mari. Energia acestei case promoveaza socializarea, inspiratia, comunicarea, auto-exprimarea emotionala si creativitatea, expresia artistica. Personalitatea acestei case sprijin? persoanele care doresc sa puna bazele unei familii, sa traiasca viata cu bucurie si incredere. Aceasta casa poate fi un loc unde va puteti confrunta cu probleme legate de bani. Daca nu sunteti deschisi pentru a va exprima creativitatea si sa abordati viata cu bucurie, puteti experimenta destule stari depressive. Spiritul acestei case aduce lectii legate de comunicare, emotii, bucurie, exprimare creativa. Este un apartament, casa in care trebuie sa domeneasca darnicia, optimismul, sociabilitatea, altfel, poate fi destul de greu de trait aici. Spiritul casei este imbunat de imaginea sau statueta unui sagetator( 3 este sub domnia lui Jupiter care guverneaza semnul sagetator), un acvariu cu pesti sau o bucatica de zinc in colturile casei.

Si mult optimism.

Voi reveni cu celelalte vibratii.

Adriana Tudosa

You may also like

22 Comments

 1. Parintii mei au avut apartament nr.10,eu am apartament 1,si un numar de destin 9.
  Adunate, dau tot 1!
  Sa fie ceva predestinat cu acest 1?

  PS
  Felicitari pentru noua imagine a site-ului!

 2. Multumesc.
  Tu citesti la 9 ( este un apartament bun pentru cineva cu 1 la destin)iar pentru parinti citesti la 1. In general, casa si masina ( si cred ca toate lucrurile) vin in intampinarea noastra pentru a ne ajuta sa ne facem lectiile de viata.
  Adriana astro

 3. Eu am cifra destinului 11.ar fi benefica pt mine sa locuiesc într-o garsoniera care are nr 225 (adunat 9) ?i este de asemenea la etajul 9?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.