HOROSCOPUL LUI VENUS IN BERBEC – 6-31 MARTIE 2018

Venus este o energie Yin, ea vrea mai mult sa lege, sa atraga, sa dirijeze electricitatea sociala si nu intamplator guverneaza cuprul (care conduce electricitatea). Dar Venus poate cleveti citandu-i pe ceilalti intr-o maniera dusmanoasa. Asemeni cuprului care se poate indoi si rupe si venus se poate instala si acomoda perfect si brusc devine toxica. Daca Marte, omologul ei de sex masculin, are tendinta de a actiona, sa mergem la lupta, Venus atrage si vrea raspunsuri, iubirea creeaza un arc electric intre noi si cei pe care ii iubim dand nastere unui curent care circula in ambele sensuri. Stim ca atunci cand cineva este posedat de venus, deci cand este legat de ceva sau cineva, straluceste. Cand Venus lipseste, Marte exagereaza si invers.

In semnul Berbec, Venus este o pofticioasa, se plictiseste repede si isi ascunde sensibilitatea in fel de fel de relatii impusive. Valorile, relatiile, legatura stabilita de aceasta energie venusiana, sunt distorsionate de focul semnului berbec. Aici, Venus promoveaza narcisismul, iubirea de sine este pronuntata. In Berbec, Venus se afla in “ cadere” accentuand  astfel defectele acestui mic benefic, devine o energie ce ofera gustul aventurii, impulsivitate in sentimente, reactii bruste, atitudine impulsiva, dorinta noului “ etern” in iubire. Este un teritoriu dificil pentru doamna Venus, cum Marte este adesea un simbol al razboiului, conflictului, se pare ca doamna noastra este pregatita de lupte, de conflicte, isi pune in lumina sinele, reaprinde indrazneala, obraznicia este pe val.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in Berbec va ofera bunastare afectiva, farmec deosebit, bunatate, sensibilitate, dragalasenie dar si comoditate. Pana pe 31 martie, energia venusiana va sporeste farmecul, magnetismul, sunteti foarte atenti la cum “ va prezentati in lume “. Venus in Berbec de mana cu Soarele vostru este  ,  asociata cu auto-protectia, nu veti renunta prea usor la interesele voastre  pentru a face pe plac altora . Beneficiile, banii, confortul depind foarte mult de voi, este cel mai bun timp pentru a obtine ceea ce va doriti, pentru a avansa prin eforturi eforturi proprii, pentru a deveni constienti de abilitatile voastre. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetic, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra.Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, nu neaparat de durata dar poate fi ceva care va scoate din letargie.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si se poate sa apara unele provocari cu partenerul de viata, cu un asociat sau cu cineva de la locul de munca.

Pe 18 martie , Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si se poate sa primit o veste importanta de la un copil ( se poate casatori), puteti gasi o iubire benefica viitorului vostru, un success deosebit printr-o munca de creatie sau o munca cu copiii.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si poate aduce lupte in cariera voastra. Fiti foarte atenti la problemele de putere, control, manipulare, santaj in relatiile voastre.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si ar trebui sa fiti atenti la cheluielile neasteptate, la riscurile in dragoste si relatii sociale.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada (pana pe 31 martie), puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece Venus reprezinta atractia, se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Pasiune pentru ocultism, iubiri mistice. Intr-un fel, afectiunea voastra se exprima in spatele usilor inchise, timiditatea poate fi accentuata, puteti face unele sacrificii pentru  persoanele iubite. Calitatile interioare emotionale si spirituale sunt mult mai importante in aceasta perioada. Banii sunt importanti dar daca reevaluati in mod constient valorile voastre, puteti descoperi ca banii nu sunt centrul existentei voastre, alti factori asociati cu calitatea vietii tale, cu spiritualitatea, sunt mai importanti.. Este un moment bun pentru a evolua spiritual prin meditatie si introspectie, linistea poate fi esentiala pentru cresterea voastra. In timpul zilelor mai sociabile, veti fi atrasi de oameni, locuri  si lucruri care va pot creste puterea interioara, ”calitatea “ contactelor sociale este mult mai importanta decat ‘cantitatea “. Agendele ascunse sau relatiile construite in jurul unui secret pot incepe acuma dar trebuie sa fiti atenti, acestea nu sunt de durata si se pot sfarsi odata cu lumina care da viata secretelor.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si se poate sa aduca unele neplaceri juridice, probleme in calatorii, in cariera, la scoala, in legatura cu un proiect professional.

Pe 18 martie , Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si puteti face unele cumparaturi benefice pentru casa voastra, puteti intalni pe cineva deosebit prin familia voastra, puteti primi un bonus financiar la servici.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o cale intunecata in care dusmanii din umbra pot lupta impotriva voastra. Fiti foarte atenti la problemele care apar si tin de bani, relatii, asocieri, partener de viata.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in cariera, imagine publica, statut social.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Venus in Berbec va face mai sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, ajutoare de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnet atragand pentru voi fel de fel de beneficii materiale in mod neasteptat, atragand prietenii de care aveti nevoie. Este posibil sa intalniti un partener romantic prin activitatile de grup, internet, o prietenie se poate transforma intr-o relatie romantica. Este cu siguranta un moment bun pentru implicarea in fel de fel de organizatii, proiecte de grup care servesc interesele celor multi. Aceasta este o destinatie minunata pentru Venus cand vine vorba de afaceri si evenimente sociale. Prietenii si colegii va pot ajuta sa va atingeti obiectivele sau sa realizati un vis. Venitul din cariera poate creste.Este posibil sa primiti o functie de conducere intr-un grup sau o organizatie.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si evenimentele sociale pot va nelinisteasca. Pot aparea unele complicatii legate de o afacere, de puterea detinuta, de bani multi.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si puteti primi o veste importanta de la un prieten.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema in controlul relatiilor voastre, in deciziile voastre mari ce tin afaceri, planuri secrete, aspecte juridice, munca voastra.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in prieteniile voastre, poate fi ceva socant.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Venus in Berbec vine pentru voi cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Cercul vostru social poate creste si puteti atrage relatii influente care va ajuta in profesia voastra. Puteti castiga o pozitie sociala mai inalta, un proiect profesioonal va poate aduce beneficii neasteptate. Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile vin catre voi. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta persoana va va sustine atat emotional cat si profesional. Daca nu aveti pe nimeni in viata voastra, va puteti indragosti de cineva care are legatura cu cariera voastra. Negativ, viata voastra relationala poate fi expusa si ati putea atrage critici publice, barfe, scandal. Dar Venus in Berbec se lupta cu Soarele vostru in Rac si poate aduce si unele unele situatii neplacute in viata sociala, in cariera. Din punct de vedere financiar, acesta este un moment in care sunteti predispusi la extravagante. Puteti face judecati nepotrivite in investitii.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu un sef, cu o autoritate, cu partenerul de viata.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si puteti fi ajutati sa primiti un proiect profesional important.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema cu partenerul de viata, cu o decizie juridica sau din partea unui dusman.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in cariera voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in Berbec va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Se poate sa fiti atrasi de un profesor, un strain, de cineva care traieste viata ca o aventura si nu se plictiseste niciodata. Uneori, se pot forma parteneriate cu cei care lucreaza in domeniul publicitatii, cercetare, drept, spiritualitate. La locul de munca veti cauta proiecte noi, creative. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale, iar iubirea vine prin orice va extinde orizonturile. Venus in Berbec este prietena Soarelui vostru in Leu si veti dori sa va apropiati si mai mult de cei dragi si sa va exprimati sentimentele pentru ei. Este un moment bun pentru o vacanta, pentru investitii financiare, puteti cere o majorare de salariu, puteti stabili un contact important care va ajuta in cariera,  cineva influent va poate schimba viata in bine. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a va dezvolta cunostintele, pentru a merge la un curs sau sa va intoarceti intr-un fel la scoala.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni la locul de munca, o problema de sanatate va poate cere mai multa atentie si bani.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand simtiti ca un inger va zambeste, va protejeaza si va conduce catre acele oportunitati de care aveti nevoie cel mai mult pentru dezvoltarea voastra spirituala.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema la locul de munca, cu colegii sau legata de un proiect profesional, de sanatatea voastra.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in credintele voastre, in legatura cu un proiect in strainatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in Berbec vine pentru voi cu oportunitati in afaceri, vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata, afaceri. Orice relatie care incepe in urmatoarea perioada poate avea un impact deosebit asupra vietii voastre, poate fi extrem de intensa si consumatoare de energie. Poate fi cea mai buna perioada din acest an pentru a obtine bani prin partenerul de viata, o afacere de familie, un imprumut poate fi obtinut mai usor cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala, veti fi pusi in situatia sa va analizati relatia actuala, viata in comun cu partenerul de viata, sa vedeti ce puteti imbunatati aici. Obsesia, durerea si pierderea sunt experiente comune atunci cand Venus activeaza prin tranzit casa lui Pluto. Aceasta perioada poate aduce o iubire intensa, o intalnire patimasa, karmica, de suflet. Ati putea fi chiar atrasi in secret de cineva, aceasta atractie poate fi foarte intensa. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Berbec si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate aduce tristeti absolute iar orice tradare va  provoca o deruta totala.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni intr-o relatie de iubire, cu un copil sau legata de un proiect creativ. Mandria merge inaintea caderii va spune acest aspect.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand forte nevazute va protejeaza de mana dusmanilor secreti.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema grea, obsesiva, legata de o iubire, de un copil.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in afacerile voastre, in relatia de suflet cu partenerul vostru sau intr-o relatie secreta.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in Berbec ar trebui sa vina cu relatii bune, sa favorizeze casatoria,  partenerul de viata, sa imbuneze dusmanii vostri. Noile parteneriate care sunt construite in cadrul acestui tranzit sunt, de obicei, durabile si stabile. Acuma, puteti incepe o “ afacere mare” nu doar o scurta poveste. Din moment ce Venus vorbeste si despre valori, bani, frumusete, puteti fi atrasi in aceasta perioada de oamenii care detin aceste calitati, care va pot oferi confort financiar. Dar Venus in Berbec face un aspect de opozitie cu Soarele natal si pot aparea necazuri in relatiile voastre fie datorate unei femei, fie datorate modului vostru de a va manifesta personalitatea, fie unor dusmanii mai vechi. Evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri, sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii. Puteti cheltui mai mult datorita obligatiilor pe care le aveti fata de cei dragi sau pur si simplu deveniti mai indulgenti. Fiti totusi atenti la cheluieli.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu cei din familie, cu partenerul de viata si pot fi legate de bani, o casa, o mostenire.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand un prieten, ceva imprevizibil va protejeaza relatiile voastre.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema grea, obsesiva legata de  familie, mosteniri de familie.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in relatiile voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in Berbec atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecarea prin iubire. Cu Venus, zeita iubirii in domeniul muncii si sanatatii, tendinta de a analiza dragostea devine foarte importanta, puteti deveni destul de critici fata de partener, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingaduitoare , puteti deveni un pic mai lenesi. Daca sunteti singuri, puteti incepe o relatie cu un coleg de munca sau puteti intalni pe cineva cu ocazia unui curs de perfectionare, o calatorie legata de munca, o vizita la un medic. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Berbec si Soarele natal poate aduce dezordine emotionala, un dezacord intre nevoia de realizare printr-o relatie si dorinta de confort, usurinta, obiceiuri personale. Flexibilitatea este recomandata. Fiti intotdeauna pregatiti pentru neasteptat.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu rudele voastre, in calatorii sau la locul de munca. Fiti mai atenti la cuvintele voastre, la o femeie de la locul de munca.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand primiti in dar o oportunitate imensa in cariera voastra.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema obsesiva si grea legata de comunicarea voastra, de rudele voastre, de munca voastra.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile la locul de munca, fiti mai atenti la sanatatea voastra, la relatia cu cei de la munca.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus in Berbec va aduce sensibilitate, veselie, bucuria dragostei, creste gustul distractiilor, poate fi un timp al aventurilor in iubire. Un tranzit venusian in casa V poate fi un moment potrivit pentru o noua relatie dar de multe ori acestea sunt exercitii pregatitoare pentru o noua relatie, aici inelul lipseste, aici, iubirea se joaca pe scena, ademeneste, dramatizeaza. De asemenea, copiii fac parte din decorul aventurii venusiene. Acesta este un tranzit puternic pentru gasirea iubirii, pentru speculatii fructuoase, pentru copiii vostri. Ceva este in aer si va puteti implica in multe activitati creative. Sunteti mult mai expresivi si mai increzatori si sunteti un magnet pentru iubire. Acesta este un timp jucaus, astfel incat, copiii, activitatile cu copiii, va pot face mult bine. Venus este in casa naturala a soarelui, deci toti ochii pot fi asupra voastra si puteti avea mai multa incredere in valoarea voastra. Aspectul benefic dintre Venus in Berbec si Soarele natal favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabile, intalniri romantice, succes financiar , avansari si promovari.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu o peroana iubita, cu copii vostri si pot avea legatura cu banii.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand puteti intelege ca viata are un scop mult mai mare prin acordarea mintii voastre cu energiile universului ,prin dezvoltarea increderii in intelepciunea universului.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema obsesiva si grea legata de bani, valoare personala, copii, iubire.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile intr-o relatie de iubire, in relatia cu copiii vostri.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Venus in Berbec aduce oportunitati si beneficii prin familie, o afacere de familie, parinti, afaceri imobiliare. Relatiile cu membrii familiei vor fi bune si s-ar putea sa va ocupati mai mult cu petreceri de familie, excursii sau intalniri de familie. Venus va sprijina in cresterea confortului de acasa si puteti schimba o parte din mobilier, puteti redecora casa, puteti sa cumparati o casa sau puteti vinde o casa cu un pret bun. Aceasta influenta promite fericirea in casa voastra si relatii mai bune cu familia si cei dragi. Dar Venus face un aspect provocator cu Soarele vostru natal si ar putea sa va incerce cu unele momente tensionate in familie, cu unele probleme finaciare in afacerile voastre sau care au legatura cu un membru al familiei voastre.Ar trebui sa incercati sa fiti mai ponderati si mai retinuti.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni  in familia voastra si pot fi legate fie de comportamentul vostru fie de bani, copii, iubire.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand puteti avea oportunitati financiare legate de o afacere, un acord semnat, o relatie de suflet.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema obsesiva si grea legata de familie, parinti, bani.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in familia voastra.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in Berbec aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati, de surori, fie ca vorbim de vecini, tineri. Tendintele amoroase sunt orientate mai mult catre o anumita forma de camaraderie sau schimburi intelectuale, va bucurati sa vorbiti despre dragoste, relatii , arta, partea frumoasa a vietii. Aceasta casa energizata de venus este renumita pentru comunicare iar in urmatoarea perioada, puteti obtine o promovare, un premiu, prin utilizarea cuvintelor stiind ce sa spuneti si cand sa spuneti. Daca sunteti in negocieri cu cineva, norocul va surade. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o calatorie scurta, poate fi un vecin, o persoana din anii de liceu, un scriitor. Aspectul benefic dintre Venus si Berbec si  Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective. Este cel mai bun moment pentru comunicare, pentru proiecte creative in comunitatea in care traiti.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu rudele voastre, cu cineva din familia voastra  si pot fi legate de bani, extravagante financiare.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand va puteti bucura de oportunitatea financiara, profesionala pentru partenerul de viata.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema obsesiva si grea legata de o ruda, ceva din trecut va macina prea mult .

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in relatia voastra cu o ruda, un vecin. Fiti atenti in calatoriile voastre.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Venus in Berbec vine la voi cu actiuni financiare norocoase, relatii care sa stabilizeze securitatea financiara.  Cand vine vorba de dragoste, aceasta este o pozitie stabila pentru Venus, prin urmare orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete . Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-un magazin, o banca, la cumparaturi. Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesivi atat fata de persoana iubita cat si fata de bunurile personale.Deoarece Venus nu se simte prea bine in Berbec, pot aparea cheltuieli necugetate, lacomie, tendinta de a oferi cadouri costisitoare, banii se pot risipi cu destula usurinta.

Pe 12-13 martie, Venus face un aspect provocator cu Saturn in Capricorn si pot aparea unele tensiuni cu prietenii vostri, cu un grup de care apartineti, cu anumite persoane cu functii sau mai mature.

Pe 18 martie, Venus face un aspect benefic cu Nodul Nord in Leu si poate fi o zi cand va puteti bucura de oportunitate financiara la locul de munca.

23 martie vine cu Venus in aspect provocator cu Pluto si arata o problema obsesiva si grea legata de un prieten, bani, valori in general, strainatate.

Pe 28 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Berbec si pot aparea schimbari imprevizibile in veniturile voastre financiare. Puteti primi o veste importanta acuma.

Adriana Tudosa

 

 

 

.

 

 

You may also like

1 Comment

 1. “…iubirea creeaza un arc electric intre noi si cei pe care ii iubim dand nastere unui curent care circula in ambele sensuri.

  Stim ca atunci cand cineva este posedat de venus, deci cand este legat de ceva sau cineva, straluceste.”

  Cu cat iubirea/ venus este mai pura ?i inalta, stralucirea devine mai mare.

  Acum imi dau seama de ce stralucesc fetele tinerilor indragosti. Din cauza iubirii lor tineresti.

  Mergand mai departe… iubind pe Dumnezeu, po?i ajunge la str?lucirea lui!

  Mul?umesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.