VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII MARTIE 2020-SUNTEM LA MILA DOMNULUI!

“Toate caile Domnului sunt mila si adevar, pentru cei ce pazesc legamantul si poruncile Lui.” Psalmul 25:10.

Luna: martie este luna a 3-a
Anul: 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna martie 2020 =3+4=7

Sapte indica perfectiunea spirituala. Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi. Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite. Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.

Intr-o luna de vibratie 7, cautam adevarul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare si ispasire spirituala. Este o luna in care soarta vorbeste cu sau fara voia noastra, platile karmice sunt pe val. Suntem la mila Domnului.
Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine.
Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice ale starilor sufletului nostru.

Este o luna sensibila, de introspectie, propice studiului, petrecerii timpului in liniste si pace. Este timpul sa cautam echilibrul in noi si poate de aceeea, putem simti aceasta luna ca o luna de asteptare. Este bine sa incercam sa fim receptivi la indrumari mai inalte, sa dam deoparte dorintele nestavilite ale personalitatii noastre si sa rugam sinele nostru divin sa ne ghideze. Intr-o luna de vibrate sapte este mai usor sa ne controlam simturile, placerile, de fapt, devenim nemultumiti de placerile pamantesti, avem nevoie de altceva, avem nevoie de hrana divina.
Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata.
O luna universala 7 ofera o mare intuitie care ne ajuta sa luam decizii sau sa lamurim lucrurile necunoscute. Timiditatea pare a fi instrumentul acestei vibratii iar din acest motiv, aceasta luna poate amplifica aceste emotii in preajma oamenilor necunoscuti. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta.
Poate fi o luna ciudata si neobisnuita cu evenimente extraordinare chiar socante. Datoriile vechi se cer a fi platite in momentele cele mai neadecvate. Din punct de vedere emotional, poate fi un timp dificil.

De asemenea, aceasta luna ne poate ajuta sa evaluam corect tot ceea am primit, ce negljam, talentele pe care le avem, momentele bune din viata noastra, momentele care au adus pierderi si confuzie. Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem deja, sa multumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.
Tot ceea ce se intampla in viata noastra are drept scop sa ne faca mai buni si sa actionam in acord cu legile divine si nu cu legile pamantesti. Asa ca trebuie sa acceptam ca punctele noastre de vedere nu sunt intotdeauna corecte iar legile destinului sunt prea complicate daca nu ne lasam calauziti de divinitate, de spiritul nostru divin. Trebuie sa acceptam aceasta calauzire, sa facem acest lucru cu multa iubire. Credinta este puntea de legatura cu divinitatea, ne ajuta sa trecem cu bine prin experientele grele inscrise in destinul nostru. O luna 7 exploreaza cauzele tuturor problemelor iar adevarul poate deveni dureros. Provocarea este sa rezistam acestor adevaruri, sa le acceptam, sa le iubim, asa ne putem schimba.

Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea, pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii. Sinceritatea, iertarea, rugaciunea, ne ajuta indiferent de cat de grele sunt provocarile sortite ale acestei luni.

In Scriptura, numarul 7 reprezinta perfectiunea si are o semnificatie importanta, deoarece Dumnezeu insusi a introdus acest numar pentru a marca finalizarea lucrarii Sale. Iar vibratia 7 a lunii martie 2020 poate aduce un sfarsit, o eliberare, o schimbare importanta.
Numarul 7 este asociat cu puterea divina, credinta profunda, harul lui Dumnezeu. Isus a savarsit 7 minuni in ziua sfanta a Sabatului lui Dumnezeu, aratand harul si bunatatea lui Dumnezeu pentru cei care au credinta:
“ Atunci a zis omului aceluia: “Intinde-ti mana!” El a intins-o, si mana s-a facut sanatoasa ca si cealalta.” Matei 12:13

Luna universala 7 poate aduce un raspuns la rugaciunile noastre, o minune, o binecuvantare, iluminare, incurajare si putere.
Numarul 7 iubeste schimbarea, calatoriile, calculatoarele, stiinta, cercetarea, arta, ocultismul. Aduce lucruri bune prin familie, prin gesturile afectuoase ale celor dragi.Trebuie sa ne ferim de minciuna si fals, sa fim sinceri cu noi si cu cei din jur, sa fim atenti la documentele pe care le semnam.
Este  cea mai buna luna in care trebuie sa ne aducem aminte de noi, de sufletul nostru, de originea noastra divina, sa repetam mereu: “ incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa fiu bun cu mine, sa ma accept asa cum sunt” .
Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, fiti mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a va judeca prea aspru pe voi, facandu-va mult rau. Fiti blanzi si iertatori.
“Atunci Petru s-a apropiat de El si I-a zis: “Doamne, de cate ori sa iert pe fratele meu cand va pacatui impotriva mea? Pana la sapte ori?”
Isus i-a zis: “Eu nu-ti zic pana la sapte ori, ci pana la saptezeci de ori cate sapte.” Matei 18:21-22

Aceasta luna de vibratie universal 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere)sunt considerate a fi norocoase.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 7 sunt:

Vibratia 1(3, 12, 21, 30 martie 2020) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 4, 13, 22, 31 martie 2020): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 5, 14, 23 martie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(6, 15, 24 martie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 7,16,25 martie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 8, 17, 26 martie 2020): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 9, 18, 27 martie 2020 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (1, 10, 28 martie 2020): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(2, 11, 29 martie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Adevarat, suntem la mila Domnului.Il cautam pe Domnul Dumnezeu si El este pretutindeni, Il gasim peste tot.
    Adevarat spui “Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem deja, sa multumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.”
    Apocalipsa lui Ioan 1-6. si a facut din noi o imparatie si preoti pentru Dumnezeu, Tatal Sau: a Lui sa fie slava si puterea in vecii vecilor! Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.