LUNA PLINA IN FECIOARA-9 MARTIE 2020, ORA 17:48, ORA ROMANIEI-“SOLUTII DIVINE!”

Isus a vorbit inca o data poporului
si a spus: ” Eu sunt lumina lumii. Daca
ma urmati, nu va trebui sa umblati in intuneric, pentru ca veti
avea lumina care duce la viata “. Ioan 8:12

In cuvinte simple, Luna Plina, este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza semnele Fecioara –Pesti, deci Luna este pe gradul 19:37 Fecioara iar Soarele se afla pe gradul 19:37 Pesti. Cum Luna nu are lumina ei proprie ( ea este asemeni pamantul, intr-un fel este mama pamantului si este locuita de entitati aflate cu o treapta mai sus decat noi oamenii) , Soarele este cel care trimite din diferite unghiuri lumina asupra Lunii iar in faza de luna plina, Luna este luminata in toata maretia ei.

O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita, pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Fecioara si Pesti. Daca Luna in Fecioara vorbeste despre detalii, munca de zi cu zi, ordine si vindecare, Soarele in Pesti trimite razele lui de lumina incarcate cu spiritualitate, empatie, intuitie, iluzii, magia vindecarii divine. Daca Fecioara este complet centrata pe corpul fizic, pe viata pe pamant, Soarele in Pesti ne ajuta sa ne mutam in afara granitelor si sa ne amintim de originea noastra divina, de intelepciunea eterna a subconstientului nostru. Fecioara este criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii(semn de pamant) in timp ce Pestele (un semn de apa) este martirul, tamaduitorul sufletului, sanatatea noastra spirituala, iluzia si fuga de realitate. Ambele semne sunt un simbol al vindecarii, daca Fecioara se concentreaza asupra lumii materiale si este stapana detaliului, nu-i scapa nimic neobservat, poate spune “iata ce este gresit, ce trebuie etichetat, aranjat, curatat, vindecat”, semnul Pesti este privirea de ansamblu, este intuitiv si emotional si se concentreaza pe tot ce este ascuns in spatele scenei si vrea sa sparga orice bariera. Un vechi proverb chinezesc spune ca doctorul panseaza ( Fecioara) dar Dumnezeu vindeca ( Pesti). Fecioara guverneaza mintea rationala, judecata, critica, realitatea prezenta  iar pestii guverneaza spiritualitatea, fanteziile, intoxicarile, negarea, indecizia.

Aceasta Luna Plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre munca, serviciul nostru si serviciile facute celor din jur, intre critica si acceptarea defectelor celuilalt. Este timpul sa intelegem ca adevarata vindecare vine prin Dumnezeu, prin credinta in sinele nostru divin care este cel mai bun medic al nostru, doar trebuie sa-i facem o vizita, sa il rugam sa vindece dezechilibrele din noi, sa spunem mereu:”Iubirea Divina umple constiinta mea cu sanatate si fiecare celula a corpului meu, cu LUMINA.”

Atat Fecioara cat si Pestii au in comun dorinta de a fi in serviciul celorlalti, iar aceasta Luna Plina ne poate ajuta sa intelegem ca mai intai trebuie sa fim in slujba sufletului nostru. Cel mai mare scop al Fecioarei este de a-si gasi adevarata vocatie, descoperirea acelei munci care o intregeste pe deplin dar pentru asta trebuiesc purificate fricile care fac loc celei mai inalte expresiei a dragostei.

Luna Plina in Fecioara (influenta ei se intinde si in urmatoarele doua saptamani) este un moment bun pentru orice tip de curatenie fizica, detoxifiere, vindecare spirituala, pentru renuntarea la obiceiurile negative care ne imbolnavesc. Scopul Fecioarei este de a purifica si de a pregati corpul nostru fizic astfel incat sa fie mai receptiv la lumina divina.

Fecioara este preocupata de instrumentele si tehnicile care ne ajuta sa traim aici pe pamant, sa facem fata vietii cotidiene.Pestii se plictisesc de detalii in schimb Fecioara traieste pentru ele. Cunoasterea Fecioarei se bazeaza pe detalii pe care le poti vedea si masura, in timp ce cunoasterea Pestilor se bazeaza pe sentimente si intuitie. Fecioara exceleaza in toate problemele in care raspunsul corect este palpabil in timp ce semnul Pesti se descurca mai bine cu problemele care par fara raspuns, sunt mai interesati de o solutie universala, de vorbele nerostite.

Traditional, aceasta axa Pesti –Fecioara mai este numita si axa “Victima –Martir”. Ambele semne pot deveni atat victime cat si martiri urmarindu-si propria idee de perfectiune, iluziile, sacrificiile inutile, lipsa discernamantului.
Aceasta Luna Plina in Fecioara luminata de Soarele in Pesti ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai bun sau mai rau in crezurile noastre, dorintele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, munca, planuri de munca, obiceiuri zilnice. In acelasi timp, aceasta luna plina va aduce in lumina si dezechilibrele create de ideea proprie de perfectiune, critica excesiva, victimizari, sacrificii, iluzii, compasiune.

Acuma putem culege roadele sacrificiilor noastre la locul de munca, in relatia cu colegii, proiecte profesionale, cariera, prieteni, ambitii profesionale, parinti, familie; vedem mult mai bine acuma daca mai merita sa facem aceste sacrificii. Putem vedea toate detaliile unei probleme, si putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila. Fecioara este semnul recoltei dar mutabilitatea acestui semn se refera atat la recolta pamanului cat si la recolta sufletului, culegem ce am semanat. Ochiul concentrat si analitc al Fecioarei, semnul care invaluie aceasta lunatie, ne va arata lucrurile, defectele, detaliile, pe care nu le-am vazut inainte.
Nu trebuie uitat ca Fecioara  strange, aduna date, planifica, corecteaza ceea ce este gresit iar Pestii curg dupa cum ii poarta valul, nu se descurca prea bine cu realitatea, dar vine cu solutii dincolo de mintea pamanteasca. Iar Luna Plina in Fecioara luminata de Soarele in Pesti amplifica atat emotiile cat si intuitita, vine cu solutii divine.

Luna Plina pe axa Fecioara –Pesti activeaza casele XII-VI, casele naturale ale semnului fecioarei ( casa VI ) si semnului Pesti ( casa XII), este o activare prin schimbarea scenei “ actorilor “, Fecioara isi joaca rolul pe nisipuri miscatoare, este in casa XII ( pamant in apa ) iar Pestii incearca sa inoate pe uscat in casa VI ( apa pe pamant ).
Acuma, trebuie sa fim prudenti, aceasta lampa cereasca ne poate calauzi  prin ceata, iluziile, ciudateniile, manipularile din umbra, abuzurile, dusmaniile,  acestui moment astral. Suntem prizonierii propriilor iluzii care ne blocheaza libertatea si daca nu devenim constienti ca realitatea este alta, atunci vom ramana pentru mult timp in ceata. Cu Luna Plina in casa XII, ne intalnim cu legile spirituale, cu karma noastra, cu dusmanii nostri. Casa XII este vazuta adesea ca un loc de sacrificiu de sine, un loc in care suntem amagiti sau ii amagim pe altii, suntem tradati sau ii tradam pe altii, si asta in numele unei iluzii, in numele unei plati karmice, in numele unor conditionari dincolo de puterea noastra.
Aburiti, impotmoliti in fel de fel de iluzii, fantezii, dorinte, nu este de mirare ca ideea de sacrificiu de sine este ea insasi o conceptie gresita. Sacrificiul de sine nu inseamna ca trebuie sa fii o victima sau un martir care tot continua sa isi neglijeze propriile nevoi pentru a face pe plac altcuiva sau pentru a indeplini capriciile altora, sau pentru a trai in povesti construite ademenitor de altii, sau pentru ca vrei sa faci parte din povestea altora numai din povestea ta nu, vrei sa stergi lacrima celuilalt uitand de lacrima ta. Acuma, pentru a aprofunda intelegerea noastra avem nevoie de discernamantul semnului Fecioara iar aceasta Luna Plina in casa XII poate fi un pas important catre intelegerea sacrificiilor noastre, suntem ajutati, indrumati, impinsi adesea de o forta nevazuta catre povestea noastra, drumul nostru, calea noastra, vindecarea noastra. A venit timpul sa curatam viata noastra din punct de vedere mental, emotional, fizic, spiritual, sa studiem si sa invatam lucruri noi care ne vor ajuta in vindecare, sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem, sa fim buni cu noi.

“Castigam sau pierdem” este limbajul  dublu al Lunii Pline in Fecioara dar “ cel mai mare pacat” ar fi sa ramanem blocati pe ceea ce nu functioneaza in viata noastra.

Un aspect de opozitie este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt dar acuma sunt doi contra unu, avem o echipa astrala in care Soarele in Pesti este aliat cu Neptun in Pesti iar in partea cealalta este Luna in Fecioara care este fortata sa rememoreze trecutul, sa lumineze toti pasii facuti din  septembrie 2019 cand a fost Luna Noua in Fecioara.

Neptun in Pesti guverneaza domeniul nevazut, misticismul, spiritualitatea, psihicul, visele, abilitatile psihice, compasiunea, iubirea neconditionata ( venus in Pesti este in exaltare, este o iubire plina de compasiune, este jertfa in numele iubirii  ), constiinta colectiva, evadarea, abuzul, iluzia, fobiile, problemele mentale, spitalele, institutiile psihice. Neptun ne atentioneaza ca exista riscul sa ne inselam, fie in legatura cu noi insine, fie in legatura cu o persoana importanta din viata noastra. Se poate sa ne imaginam lucruri care nu sunt reale, sa experimentam stari si sentimente ciudate. Temerile pot fi amplificate acuma si suntem mult mai sensibili la boli, la boli inchipuite, deci mare atentie. Tendinta de a idealiza ceva sau pe cineva ne vulnerabilizeaza. In aceste zile, ar fi bine sa ne uitam la viata dintr-o perspectiva pozitiva ( pot face asta, subcontientul ma ajuta sa rezolv orice problema, sunt calma si perfect echilibrata, sunt puternica, echilibrata, senina si calma, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt,  etc.) deoarece aceasta Luna Plina in Fecioara induce o tendinta accentuata de a critica si supra –analiza totul, de a distruge chiar si cele mai bune conditii. Evitati barfele.

Cine ne ajuta acuma?

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti de mana cu Neptun in Pesti, are drept planeta mediatoare pe Jupiter in Capricorn. De fapt, influenta pozitiva a lui Jupiter in Capricorn ne ajuta sa reducem influenta inselatoare a lui Neptun. Asta inseamna ca speranta si credinta ne pot ajuta sa depasim temerile, suspiciunile, tradarile, vinovatiile induse inselator de Neptun. Credinta in sinele nostru divin ne ajuta sa facem fata oricaror obstacole, oricaror plati karmice. Este timpul sa ne aducem aminte de vorbele lui Isus:

“Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna.
Luati jugul Meu asupra voastra si invatati de la Mine, caci Eu sunt bland si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre.
Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este usoara.” Matei 11:28-30

Acesta este adesea un moment excelent pentru a scapa de stres, pentru acceptarea unor situatii care nu mai pot fi schimbate ci doar acceptate iar acest lucru poate aduce pacea si linistea in noi. Indoielile si frica otravesc sufletul, mintea si corpul, imaginatia se dezlantuie, ceea ce provoaca dezastrul si boala.

Prin repetare constanta a afirmatiei: “Arunc aceasta povara asupra lui Hristos care este in mine, si avansez liber!’, viziunea se transforma si, in acelasi timp apare un sentiment de usurare, iar mai devreme sau mai tarziu, survine si manifestarea binelui, fie ca este vorba de sanatate, de fericire sau de prosperitate.

Jupiter in Capricorn in sextil benefic cu Neptun in Pesti este un aspect foarte rar si aduce un mesaj puternic din partea Universului. Este o aliniere pasnica, de sustinere si vindecare, care actioneaza ca o mana de ajutor, un inger pazitor ce ne protejeaza. Sunt energii care unite armonios ne ajuta sa ne manifestam si sa trecem la frecvente mai inalte. Asta inseamna ca suntem indrumati sa reactionam cu generozitate, compasiune, acceptare si iertare fata de cei care ne-au victimizat, tradat sau inselat. Este cel mai bun timp pentru a ne recunoaste propriile slabiciuni si pentru a ne ierta, asa ii putem ierta si pe cei din jur. Suntem mult mai atrasi de invataturile oculte, de tot ceea ce ne poate vorbi de adevaratul sens si scopul vietii sau putem intalni pe cineva ce ne poate vorbi altfel despre credinta, adevarata credinta, puterea credintetei, puterea divina din noi. Este un aspect al unei renasteri spirituale, mare atentie la semne, vise, pot prevesti multe.

Luna plina in Fecioara iubeste tot ce este curat si pamantesc si este cel mai bun timp pentru a face curatenie in viata noastra, in casa noastra, in mintea noastra, in sufletul vostru.
Viata nu are un drum aleatoriu asa cum gandim de cele mai multe ori, ea are un scop, orice experienta are rolul ei in evolutia noastra, iertarea si umilinta trebuiesc cultivate inaintea unei critici nesabuite. Vindecarea adevarata si autentica vine atunci cand intelegem ca nimic nu este intamplator sau accidental in realitatea noastra si acceptam acest lucru, totul se intampla pentru cresterea si expansiunea noastra.

Scopul Fecioarei este de a purifica si de a pregati corpul nostru fizic astfel incat sa fie mai receptiv la lumina divina. Critica permanenta si refuzul iertarii celorlalti dar si a noastra, sunt cauzele frecvente ale bolilor.
Frumusetea acestei lunatii este vazuta prin capacitatea noastra de a ne transforma, de a intelege ca eliminarea gunoiului din mintile si sufletul nostru ne fac cu adevarat oameni mai buni. Iubirea, iertarea si bunavointa ii distrug pe dusmanii care sunt in noi insine si, prin urmare, nu mai avem dusmani in exterior. Ceea ce este si mai inaltator, atunci cand binecuvantam pe cei care ne dusmanesc, acestia nu mai au putere asupra noastra, raman cu “ bolovanul” in brate si trebuie sa se descurce cu el.

Si asa cum spune Peter Deunov:

” Oricine a venit pe pamant trebuie sa invete sa transforme negativul in pozitiv si sa fie curat. Se spune în Scriptura: “Numai cei cu inima curata il vor vedea pe Dumnezeu “. Atunci, daca sunteti suparati sau bolnavi, intoarceti-va la Dumnezeu si spuneti: “Dumnezeu traieste in mine si eu in El. In numele dragostei Sale, voi trata si angoasa si boala”. Dragostea rezolva, de asemenea, cele mai dificile probleme. Vindeca chiar si cele mai incurabile boli. “Prin urmare, prin chemarea lubirii, fiecare boala, orice dificultate, orice suferinta dispar. Ele sunt date ca conditii de concentrare, de legatura intre sufletul omului si Dumnezeu. Stiind ca Dumnezeu traieste in tine, foloseste conditiile pe care le da. Bucura-te cand te gandesti la tine. Nu va indoiti de El, nu cautati aici sau acolo, ci sa va bazati pe prezenta Lui in voi. El este in mintea voastra, in locul sfant al sufletului vostru. El traieste in natura nemuritoare a omului, nu in cel mortal.”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Ce inseamna singurul semn fara protective? Cum adica Pestele este singurul semn fara protective? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.