6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII OCTOMBRIE 2021-“MIRACOLUL CREDINTEI!”

“Domnul sa te binecuvanteze si sa te pazeasca!
Domnul sa faca sa lumineze fata Lui peste tine si sa Se indure de tine!
Domnul sa-Si inalte fata peste tine si sa-ti dea pacea!” Numeri 6

Luna: octombrie este luna a 10-a
Anul: 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna octombrie 2021 =10+5=15=1+5=6

Intr-o luna de vibratie universala 6, relatiile sunt in centrul atentiei. Este o luna in care casa, familia, datoria si serviciul ocupa un loc in fata. Poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familie, locuinta, cei dragi si prietenii apropiati. Pot aparea si noi responsabilitati la locul de munca. O luna  de vibratie 6 se refera si la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii.

Poate fi o luna cand suntem chemati sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Este cea mai buna perioada in care ne putem concentra asupra locuintei, sa o transformam intr-un sanctuar confortabil. Este o luna in care se formeaza sau se reformeaza casatoriile, uniunile, parteneriatele. Relatiile sau asocierile nefericite se pot vindeca sau la polul opus se pot incheia. Este o luna  favorabila pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea, pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii. Dar aceasta vibratie vrea sa invatam diferenta dintre dragoste si vina, dragoste si frica, dragoste si ura, dragoste si atractie. A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata , manipulata, in nici un fel. Cand iubirea neconditionata este  motivatia noastra, aproape orice poate fi atins. “ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Este un moment pentru a ierta si vindeca totul prin puterea iubirii,
Trebuie sa nu mai judecam pe nimeni dar nici pe noi insine.  Nu faceti promisiuni pe care nu le puteti pastra si nu va asumati responsabilitati care nu sunt ale voastre. Acest lucru poate crea destule resentimente.

6, este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ceea ce ne concentram. Desigur, acest lucru poate avea dezavantajele sale. Concentrati-va pe pericol si veti ajunge in situatii periculoase. Concentrati-va pe neajunsurile altor persoane si veti fi inconjurati de un comportament negativ. Cautati probleme si le veti gasi. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele si sa permitem celorlalti sa-si traiasca viata fara o judecata constanta.
In plus, aceasta luna nu ne ajuta prea mult in tratarea situatiilor haotice. Ar trebuie sa fim mai atenti, sa observam ce ne aglomereaza viata, ce obiecte, circumstante, relatii, amintiri, aglomereaza viata noastra si ne impiedica sa fim linistiti. Este cea mai buna perioada sa punem capat acestora si sa incepem sa traim dupa cerintele sufletului nostru. Nu pierdeti timpul cu cineva care nu va pretuieste cu adevarat. Daca lucrurile merg bine, nu cautati o problema acuma. Vibratia 6 are prostul obicei de a crede ca daca ceva merge prea bine, ceva este gresit si atunci chiar putem strica lucrurile. Este cea mai buna luna pentru a gasi modalitati de a crea mai mult confort si frumusete in interiorul nostru, in casa noastra.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia.  Condorm bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “.
A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem, sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt.

Primul miracol al lui Isus a fost la nunta din Cana-Galileea, cand a transformat apa in vin in cele sase vase asa cum ne spune Ioan 2:6-9;

“Si acolo erau sase vase de piatra, puse dupa obiceiul de curatare al iudeilor; si in fiecare vas incapeau cate doua sau trei vedre.
Isus le-a zis: “Umpleti vasele acestea cu apa.” Si le-au umplut pana sus. “Scoateti acum”, le-a zis El, “si aduceti nunului.” Si i-au adus:
Nunul, dupa ce a gustat apa facuta vin – el nu stia de unde vine vinul acesta (slugile insa, care scosesera apa, stiau) – a chemat pe mire.”

Daca vrem sa se intample minuni in viata noasta, ar trebui sa ne amintim ca suntem incompleti fara Dumnezeu. Slabiciunile noastre ne pacalesc, ne fac sa gresim dar ar trebui sa-l lasam pe Isus sa faca minuni in viata noastra.

Repetati continuu :“Arunc povara mea pe umerii lui Hristos care este in mine si avansez, libera!

Apoi, ca si apa transformata in vin in cele sase vase de la nunta, viata noastra se va schimba miraculos.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6.
Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22, 31 octombrie 2021 )–noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 (5, 14, 23 octombrie 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 6, 15, 24 octombrie 2021 ): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(7, 16, 25 octombrie 2021 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 8, 17, 26 octombrie 2021 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, in traffic, la cum conduceti masina.
Vibratia 6( 9, 18, 27 octombrie 2021 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(1, 10, 28 octombrie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (2, 11, 20 octombrie 2021 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (3, 12, 21 octombrie 2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Binecuvantari divine!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.