LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE-23 FEBRUARIE 2020

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Dar Mercur este retrograd tot in semnul Pesti si poate intarzia, incurca, noile oportunitati. Mercur retrograd ne spune ca “ noul “ nu poate inca veni la noi pana nu reparam, revizuim, reconsideram, anumite evenimente si erori din trecut. Iar Luna Noua de mana cu asteroidul Epimetheus ne spun ca indiferent de planurile facute, apar razgandiri in ultima clipa. Adevarul isi are propria-i cale de a schimba planurile noastre.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetatori ( cei nascuti in jurul datei de 23 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, casa partenerului, casa carierei, in jurul gradului 5 din orice semn zodiacal.

 Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, a unor secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati unele proiecte si documente din trecut, ceea ce credeti despre lume. Este cea mai buna perioada pentru inalturarea fantomelor si necazurilor care va deranjeaza. Vorbiti cat mai putin si iertati cat mai mult. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta arata  ca puteti fi mult mai realisti si atenti in cariera voastra, cu unele proiecte personale. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori material si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in unele planuri secrete, proiecte creative, speculatii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Activitatile cu copiii cresc. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc, sa descoperiti cine sunt adevaratii vostri prieteni,  ce cercuri sociale va fac bine si va ajuta sa va atingeti scopurile. Este un timp pentru a obtine noi perspective asupra prietenilor, obiectivelor si ambitiilor voastre, pentru . formarea unor relatii publice interesante si pentru recoltarea unor beneficii din trecut intr-o forma noua. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta arata ca sunteti ajutati sa fiti realisti in relatiile voastre, in tot ce tine de cunoastere, adevar, credinta, studii inalte, straini, alte culturi, trecut. Uranus in Taur, deci in semnul vostru,  trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant.Poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari majore. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in prieteniile voastre, in proiectele de grup.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti influenteaza sectorul carierei voastre.Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Totusi, Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Puteti naviga in plina ceata in cariera voastra si nu trebuie sa va mire inurcaturile, intarzierile. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna ca sunteti ajutati sa fiti mai realisti cu tot ce tine de credite, bani veniti prin diverse contracte, o afacere, planuri secrete pentru putere. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de compasiune, sa fii in slujba celor multi, iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in planurile carierei voastre, planuri facute in spatele usilor inchise, documente, acte, calatorii scurte.

 RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Luna Noua in Pesti, intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta, sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate, descoperirea unor secrete, puteti gasi un document important, puteti reface o legatura importanta cu un strain sau cineva plecat in strainatate. Cultivati adevarul.Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta arata ca puteti fi mai realisti in relatiile personale, profesionale. Este un timp in care astrele va ajuta sa gasiti acei prieteni care sa va ajute sa va puneti in evidenta mai bine propriile calitati native. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera, prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in unele planuri financiare, o proprietate, un plan de calatorii, o vacanta.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Expeientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Pot aparea unele ciudatenii legate de banii unei afaceri, de plata anumitor credite, de plata unor impozite, de o mostenire, o relatie intima. Este timpul revizuirii atitudinii voastre fata de o pierdere importanta din trecut, scuturati namolul de pe suflet care va impiedica sa vedeti noile oportunitati. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna ca sunteti ajutati sa fiti realisti cu proiectele voastre profesionale, cu unele proiecte in strainatate, calatorii, familie. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri intr-un acord semnat, o afacere, o relatie intima.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Luna Noua in Pesti, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.  Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati si redefiniti problemele dintr-o relatie importanta, din cariera sau un proiect personal trebuie reverificat. Pot aparea provocari si lucruri incurcate, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra, de viata voastra sociala. Problemele relationale vechi, ciudate se pot intoarce la voi acuma intr-o forma noua. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, si va ajuta sa fiti mai realisti in relatiile voastre. Universul va indeamna sa intelegeti rolul vostru in aceasta lume, sa lasati mandria si orgoliile deoparte axandu-va pe intelegerea vietii voastre si nu pe ceea ce credeti ca este gresit in altii. A venit timpul sa intelegeti ca mandria merge tot timpul inaintea caderii. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in relatiile voastre, prieteni, proiecte de grup.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca, oportunitatile acestei luni noi. Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun pntru hotarari decisive in aceste directii. Puteti fi cam in ceata la locul de munca. Poate fi si o noua perspectiva asupra unei ingrijorari vechi de sanatate sau ar aduce confuzii in diagnosticarea unor probleme actuale de sanatate. Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn arata ca puteti fi mai realisti cu ceea ce puteti face la locul de munca, cu un proiect de munca, cu o mostenire, o casa, locuinta in care traiti, ajutorul primit de la parinti. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, relatii secrete, o mostenire, iubire, copii, mandrie exagerata. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in proiectele de la locul de munca, un contract de munca, cariera, prieteni.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Luna Noua in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, deveniti extrem de sensibili, psihici. Aceata perioada amplifica potentialul  creator, viata sentimentala, o  iubire noua va bate la “usa’ . Mare atentie totusi, mirajul iubirii isi face treaba foarte bine acuma. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Este o perioada mai buna pentru  revizuirea legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Fiti mai atenti la prieteniile voastre, la anumite promisiuni ce au legatura cu un contract, la banii care trebuie sa vina de la ceilalti. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna ca este timpul sa fiti realisti cu ceea ce puteti face prin mintea voastra si nu prin manipularea celorlalti pentru a va atinge telurile. Evitati barfa, gandirea negativa, comuncarea agresiva. Nu puteti sa va shimbati viata daca veti folosi aceeasi gandire veche, acelasi stil de comunicare. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurent, dusman stiut, avocati. Relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in planurile voastre creative, intr-o relatie romantic, strainatate, cariera, ambitii profesionale.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea si inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi, In consecinta, nu fortati lucrurile. Acuma, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, de un proiect de munca, imagine publica, o relatie importanta. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. O problem? veche de familie ar putea aparea din nou. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna ca este timpul sa fiti mai realisti in privinta banilor, cheltuielilor financiare. Puteti gasi un loc de munca mai bine platit. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in relatiile voastre cu membrii familiei voastre, in planurile voastre financiare, mosteniri, bani imprumutati, datorii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, cumparaturi, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Este cel mai bun timp pentru reevaluarea si rezolvarea unor probleme legate de locul de munca, proiecte de munca, strainatate, afaceri cu strainii, credinta. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna ca puteti face o schimbare importanta in viata voastra , puteti sa va concentrati mai mult pe dorintelor voastre profunde. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale acumulate. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in relatiile voastre, in uniunile vostre, afaceri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Evitati totusi mirajul imbogatirii peste noapte. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Banii sau bunurile considerate pierdute se pot intoarce, sau veniturile voastre pot sa incetineasca din cauza unor circumstante deosebite. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna ca sunteti ajutati sa scapati de tot ce nu mai aveti nevoie in viata voastra, in spatiul  in care locuiti. Puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii, sa iertati si sa fiti mai intelegatori cu ceilalti. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, afaceri secrete. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri intr-o afacere personala, in modul de a va valorifica un talent.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Mercur retrograd in semnul Pesti poate intarzia, incurca oportunitatile acestei luni noi. Cu Mercur retrograd in semnul vostru, va puteti amagi destul de usor acuma, in consecinta, nu luati inca decizii radicale legate de munca, de parteneriatele voastre, de familie, camin, casa, tara. Este o Luna Noua sprijinita de Marte in Capricorn, asta inseamna  ca prietenii va pot fi de un real ajutor, puteti vizita un prieten, puteti avea o oportunitate importanta printr-un protector. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator si imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Epimetheus aduc razgandiri in planurile personale, la locul de munca, cu un proiect creativ. Unele documente, un proiect de munca, trebuiesc rediscutate, rearanjate.

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.