HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN TAUR DIN 13 NOIEMBRIE 2008

Luna Plina din 13 Noiembrie are loc cu Luna pe gradul 21:15 Taur si Soarele pe gradul 21:15 Scorpion cu un maxim in jurul orei 08:17 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA ce face parte din doua configuratii astrale Zmeu, o configuratie cort si un careu in T, este un imens rezervor de energii cretoare ce poate sustine din plin un vis, un talent, o speranta , o realizare dar poate declansa si lucruri nu tocmai placute. Vorbim de o Luna in Taur in opozitie cu Soarele in Scorpion, o opozitie ce in astrologie este un aspect de actiune ce poate aduce realizari importante.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor . Prezenta Lunii Pline in casa II , o Luna Plina .puternica poate aduce destule oportunitati legate de bani, un nou loc de munca, bonusuri, comisioane. . Pot aparea castiguri neasteptate, simplitate de a atrage banii, sa ramaneti deschis fata de ceea ce aduce fiecare zi, sunt posibile si fluctuatii de venit dar insotite de sanse in obtinerea avantajelor materiale. Sextilul Jupiter –Uranus actioneaza ca un binefacator in cariera , in relatiile cu prietenii ., ofera prestigiu, elevare sociala, acces la un post superor de sef, protectie si ajutor din partea unor persoane influente.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor..Prezenta Lunii Pline in casa I, o Luna Plina puternica chiar in semnul vostru poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Taur din 5 mai, o nota de plata ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Accentuarea casei VII poate arata probleme in parteneriate , probleme aparute de la unele lucruri ascunse fie ca este vorba de bani, valori, afaceri in comun, si care in acest moment pot iesi la lumina, este un moment al adevarului , un adevar care doare si care duce la despartiri, rupturi in orice fel de parteneriat. Jupiter bine aspectat in casa IX poate favoriza unele calatorii , ofera intuitie si vise care se realizeaza, reusita prin caltatile morale , prin studiile superioare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate.. Prezenta Lunii Pline in casa XII, o Luna Plina puternica aduce imaginatie fecunda, intuitie excelenta , caritate, devotiune. Acest moment de luna plina poate lucra si ca o renastere spirituala, ca un dar psihic , depinde de cum folositi aceasta facultate, poate fi coplesitoare si confuza , precipitand karma , conducand intr-un anumit fel la o reglare de conturi..Este un timp in care simtiti nevoia de mai mult somn , odihna , relaxare. Jupiter bine aspectat din casa VIII poate aduce venituri diverse din unele asocieri avantajoase, speculatii fructuoase , in general din tot ce are legatura cu banii altuia, mosteniri de bunuri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva..Prezenta Lunii Pline in casa XI , o Luna Plina bine puternica indica realizari prin intermediul prietenilor, relatiilor, amicilor influenti.Este un timp benefic pentru tot ceea ce inseamna asociere.dar si un timp in care puteti sa va rupeti de anumite grupuri . Este posibil sa deveniti constienti de nedreptatile si esecurile sociale ceea ce va poate induce un anumit sentiment de nemultumire, de rebeliune , pozitiv , aceasta luna plina poate lucra ca un rezervor de energii pentru tot ce inseamna vis, speranta. Jupiter bine aspectat in casa VII poate insemna un nou partener, o casatorie , realizari in tot felul de parteneriate, castiguri in procese.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a carierei si familiei. Prezenta Lunii Pline in casa X, o Luna Plina puternica poate aduce popularitate, posibilitati de reusita prin intermediul femeilor , preocupare fata de cariera, viata sociala. Este un timp al avansarilor in cariera, pentru barbati apar sanse de elevare sau reusita prin intermediul femeilor, pentru femei apar sanse de reusita prin conduita sa feminina. Jupiter bine aspectat in casa VI arata o imbunatatire la locul de munca, a sanatatii, a relatiilor cu colegii, iar aspectul pozitiv cu Uranus in casa VIII poate arata surse neobisnuite pentru a face bani. Neptun din casa parteneriatelor poate actiona destul de subtil in viata voastra transformand realitatea in fel de fel de iluzii , situatii confuze , dezamagiri , compromisuri dar si deceptii, iluzia pluteste in aer.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IX-III , o axa a gandirii.. Prezenta Lunii Pline in casa IX , o Luna Plina puternica indica imaginatie si receptivitate, visare, profetii dar si o instabilitate in opiniile morale, religioase mai ales sub influenta femeilor .Este un timp favorabil excursiilor pe distante lungi, in strainatate, invatarea unei limbi straine, inscrierea la un colegiu.Jupiter in casa V bine aspectat si sprijinind aceasta Luna Plina poate aduce un nou iubit/iubita, distractii, sanse in fel de fel de speculatii financiare, bucurii din partea copiilor. Uranus din casa VII induce o nevoie intense de libertate, neobisnuit in parteneriate, poate fi o casatorie brusca sau complicatii in parteneriate ce pot duce la rupturi.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor Luna Plina in casa VIII , o Luna Plina puternica arata senzitivitate, interes pentru stiintele oculte, viata de apoi, sexualitate. Sunt posibile castiguri financiare prin intermediul partenerilor, asociatilor, mostenirilor, apar diferite bonusuri, prime, recompense, aprobari de credite, primirea unor bani pe care ii asteptati de mult. Jupiter bine aspectat in casa IV , un Jupiter ce sprijina aceasta Luna Plina poate aduce imbunatatiri in relatia cu familia, un simt familial crescut, achizitionari de bunuri pentru cresterea confortului , sanse in afacerile imobiliare.Uranus din casa VI poate induce tensiuni destul de mari la locul de munca, nevoie de independenta dar si intreruperi in ceea ce priveste munca, relatiile cu colegii, atentie la sanatate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Prezenta Lunii Pline in casa VII , o Luna Plina puternica , poate aduce o logodna, o casatorie, inceperea unei afaceri, este un timp al dragostei la prima vedere, dar atentie la bani, puteti pierde bani prin parteneri..Jupiter in casa III bine aspectat poate indica succese la scoala, examene , calatorii , protectie pe sosele, ocazii de a va face remarcati in calatorii.dar si o imbunatatire a relatiilor cu cei din preajma voastra,. Uranus din casa V poate arata complicatii din cauza cautarii unor placeri neobisnuite , viata amoroasa instabila , pasiuni speculative dar si artistice.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii Prezenta Lunii Pline in casa VI, o Luna Plina puternica, arata realizari legate de serviciu, de sanatate, imbunatatire a relatiilor la locul de munca, cu colegii.Este un timp al concentrarii pe munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri.Jupiter in casa II bine aspectat ce sprijina aceasta Luna Plina poate arata expansiune materiala, sporirea bunurilor, achizitii diverse, valorificarea unor oportunitati din punct de vedere material. Uranus din casa IV poate arata o mutare intr-o casa noua, o oportunitate de a achizitiona o casa, relatii originale in familie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva. Prezenta Lunii Pline in casa V, o Luna Plina puternica poate arata legaturi amoroase facile, imbunatatirea relatiilor cu copii, schimbari favorabile in domeniile creative .; pentru femei cresc sansele de a avea copii, de a concepe copii, surprize din partea copiilor Este un timp cand dragostea va bate la usa, sunteti deschisi catre tot ce inseamna distractie, placere a vietii.Jupiter in casa I bine aspectat ce sprijina aceasta Luna Plina poate arata sansa , protectie , prietenii puternice , incredere , simpatie si accord cu cei din jur. Uranus din casa III amplifica talentele , surse neobisnuite de inspiratie , iventivitate, originalitate, o veste neasteptata, o excursie neasteptata., totul este posibil cu aceasta Luna Plina.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala . Prezenta Lunii Pline in casa IV, o Luna Plina puternica arata dorinta de autorealizate in intimitate, multumire oferita de cei din familie dar si posibile sanse de mosteniri de bunuri imobiliare. Este un timp benefic renovarilor, reparatiilor de orice fel in locuinta, simtiti nevoia decorarii unor camere din locuinta , aruncarea a tot ce este vechi si neutil, de fapt fondul aceastei luni pline lucreaza ca un generaor de modificari in tot ce inseamna familie, origini. Jupiter in casa XII bine aspectat si care sprijina aceasta Luna Plina lucreaza pentru voi ca un protector in fata problemelor vietii , va scoate din necazuri, atenueaza consecintele unor probleme grave.Uranus din casa II poate arata castiguri norocoase, de neinteles, dar si fluctuatii in domeniul finantelor personale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii. Prezenta Lunii Pline in casa III , o Luna Plina puternica arata receptivitate fata de idei, este stimulata activitatea intelectuala si abilitatea de a gasi drumul in ceea ce inseamna un mediu turbulent si haotic. Relatiile cu cei apropiati pot stimula imaginatia. Este un timp benefic excursiilor, iesirilor in aer liber, studiului, relatiilor cu vecinii, cu tinerii din familie. Jupiter in casa XI bine aspectat si care sprijina aceasta Luna Plina poate arata protectii de la persoane influente, distractii cu prietenii, mesaje de la prieteni care pot fi coplesitoare. Uranus in casa I accentueaza curiozitatea , originalitatea, inteligenta , ideile neconventionale dar si dorinta de dominare , dar atentie, atitidinea incordata si temperamentul cu o nota dispretuitoare poate sa va dea o excentricitate inutila , adesea absurda.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.